Dog.bg Форуми : Общо събрание на БРФК - 22.12.2011 г.

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (44 Страници) +
  • « Първа
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Общо събрание на БРФК - 22.12.2011 г. Оцени темата: ****- 17 Гласове

#801 Потребителят е офлайн   Mushrooom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 04 July 2013 - 10:16 AM

Промоция ! Участваш на три изложби и си купуваш ДВА шампионски сертификата на България и Кипър . Насам народе , който разбира тук се спира и купува титли за шампиончета . Еби ги тия правила на FCI за две титли САС и тогава шампион . Дедо Камен има други правила , правилата на кеш парата на гърба и за сметка на БРФКто.
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка

И правилата за шампиони в FCI заради деди Камен промениха !

Прикачена снимка

#802 Потребителят е офлайн   Mushrooom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 July 2013 - 10:37 AM

Обещавам пари (27 000 лв) за награди да раздавам , но само обещавам и не ги давам, за себе си ги оставям .
Правя си пенсионен фонд с парите на мойта федерация - ЕТ БРФК Камен Литов.

Прикачена снимка

Прикачена снимка

Прикачена снимка

#803 Потребителят е офлайн   Mushrooom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 July 2013 - 10:47 AM

Всички от УС на БРФК омазани в лайна
Хлебарката по почина на деди Камен парички с дарения за курсове прибира .

Прикачена снимка

Прикачена снимка

Прикачена снимка

Прикачена снимка

Това е федерацията ни родна пропита от крадци.......

Прикачена снимка

#804 Потребителят е офлайн   Lubomir Lubomirov Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 July 2013 - 11:31 PM

1 .С Решение № 4024 от 14.06.2013 на АС София по дело № 1549 от 2013 се потвърждава Заповед на РДНСК № 567 от 02.12.2011 . Сградата се премахва ( кучкарник) . Без право на обжалване .

2.С Решение № 4028 от 14.06.2013 на АС София по дело № 1551 от 2013 се потвърждава Заповед на РДНСК № 569 от 02.12.2011 . Бетонната площадка се премахва ( разширение на къщата и басейн ) . Без право на обжалване .

3.С Решение № 4389 от 02.07.2013 на АС София по дело № 1548 от 2013 се потвърждава Заповед на РДНСК № 566 от 02.12.2011 . Сградата се премахва ( кучкарник) . Без право на обжалване .

Тези пари който са вложени в построяването на въпросните сгради са присвоени от Камен Литов като длъжностно лице - управител на БРФК . Затова може би БРФК и Камен Литов се конституират като " ИНВЕСТИТОРИ " ( виж искането за конструктивно становище към Викинг Инжинеринг ООД ) . Членовете на УС май ,май скоро ще му правят компания . Още по-комичното е ,че ЕТ "БРФК- Камен Литов " има безгласен УС за параван .
Това са средства на всички членове на БРФК . Всички ние сме ощетени . Затова при годишен прираст от 2000-2500 кучета (в това число и ново внесените) записани в племенната книга на БРФК ще се организирт 41 ЦАЦИБ изложби през 2014 . Това са изложби с по 70 до 250 участващи кучета ( 2013 - не виждана конкуренция ) , но това е реалното и грозно лице на кинологията в България . Парите от всяко едно участие или сертификат потъват в мазните и бездънни джобове на алчният председател педофил на Федерацията .

Който се интересува да разгледа и да прочете . Другото лято ще трябват пари за строеж на нови сгради - така , че участвайте по-често на изложбите .

За инфо разгледайте в други Федераций съотношението прираст кучета и брой изложби на година от тук http://fci.be/stats.aspx
статистиката е от 2002 или

2008 - http://fci.be/upload...StatsEurope.pdf

2009 - http://fci.be/upload...urope_Oct27.pdf

2010 - http://fci.be/upload...s2010EUROPE.pdf

2011 - http://fci.be/upload...s2011Europe.pdf

Качена снимка

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#805 Потребителят е офлайн   Lubomir Lubomirov Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 July 2013 - 10:33 AM

Оставащите три Заповеди на РДНСК № 565 , № 568 и № 570 ще се разглеждат от АС София на нови три отделни съдебни заседания през септември 2013.
Тези заповеди се отнасят : за сграда кучкарник , масивна ограда ( 250 м - 300 м) и масивна сграда изградена върху застроена площ от 290 кв.м. ( на два етажа и под покривен етаж - обща площ 870 кв.м. ) .
Общо 6 заповеди и респективно следват 6 дела .

Разходите по делата са за сметка на " ИНВЕСТИТОРА " , респективно от касата на БРФК . Това е защото БОГОК и БРФК са " свързани лица " грешка - отъждествяват се с едно лице Камен Литов - техният собственик и управител .

Ще има и други прожекции освен тези в АС София , СГС ,СРС и т.н. но все с един и същи главен герой . Сигурно ще бъдат привлечени за "участие " и други актьори от УС на БРФК .

Премахването и извозването на строителният боклук ( присвоените и неправомерно вложените пари от БРФК ) ще струва ПАК на БРФК ( БОГОК ) около 40 000 лв.- 55 000 лв. Имаме тройно заплащане за построяване ,за съдебни разноски на съда ( + адвокати и подкуп на 1 служител от РДНСК) и за премахване с пари от един и същи източник - моите и вашите пари от такси за участие и сертификати .

Педофила би казал : " откъде дошли тези 300 000 лв. там отишли ще си присвоя други ( там БРФК има още много за вземане и грабене ) а и съм скрил още много , много така ,че има споко. Само да има овце за стригане " .(част от откраднатото на боклука ). Като се замисля колко нови строежи ни очакват да се строят от догодина , няма да минем без увеличаване на таксите за участие .Може и да ме изненада - да намали таксите хахах .Но едва ли при тези разходи за това голямОооо семейство а той " бедния " само на заплата чака от 700 лв.

Качена снимка

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#806 Потребителят е офлайн   Lubomir Lubomirov Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 July 2013 - 10:35 AM

Решение № 4024 от 14.06.2013 на АС София по дело № 1549 от 2013 се потвърждава Заповед на РДНСК № 567 от 02.12.2011 . Сградата се премахва ( кучкарник) . Без право на обжалване .

Качена снимка

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#807 Потребителят е офлайн   Lubomir Lubomirov Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 July 2013 - 10:39 AM

Решение № 4028 от 14.06.2013 на АС София по дело № 1551 от 2013 се потвърждава Заповед на РДНСК № 569 от 02.12.2011 . Бетонната площадка се премахва ( разширение на къщата и басейн ) . Без право на обжалване .

Качена снимка

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#808 Потребителят е офлайн   Mushrooom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 July 2013 - 08:01 PM

Прикачена снимка

Черноморските КАСИЧКИ от BSW
Лоша година джуджета мои , лоша година васали мои !
Тази година на Албена не можах за 10 дни да стана милионер ! Не можах , попречиха ми !
То не бяха нови правила от FCI , то не бе пропаганда по чуждите форуми , то не бяха декларации за не признаване на титлите от Чужди Федерации , то не бяха набези от РДНСК , то не бе дело за блудство с малолетна – добре , че адвокат Илян Василев си знае работата то не бе чудо . Добре ,че поне тези от НАП проспиват купона и си имат други ангажименти . А какви времена бяха , малко изложби ,много кучета а пари с чували, чували да ги мъкнеш . Спомняте ли си ? А Аз си спомням как започна лудото лапане !

Камчия 2006 с 420 - 490 кучета , 6 изложби , 2 титли и приходи над 190 000 лева Това е много ,много сладко ! Пари само за мен ! Пари без Данъци и само мои ! Тези лимонки в БРФК ще слугуват и ще се подчиняват !

Кранево 2007 .......................... , Става интересно ! Искам още !

Созопол 2008 ........................... , Тези пари ми се струват малко ! Искам за 10 да стана милионер !

Шкорпиловци 2009 с 250 -300 кучета , 9 изложби , 3 титли и приходи за над 180 000 лева , Може и по-добре , Парите ми трябват строя имение върху 7000 кв/м

Албена 2010 с 380 – 480 кучета , 10 изложби , 5 титли и приходи за над 500 000 лева , Чуствам се богат ! Искам още и още ! Имам пари ,имам власт аз съм Шефа !

Албена 2011 с 800 – 900 кучета , 10 изложби , 6 титли и приходи за над 950 000 лева, , АЗ СЪМ БОГ ! Мога да имам и имам всичко ! Аз съм МИЛИОНЕР ! УСПЯХ !

Варна 2012 с 650-750 кучета , 18 изложби , 8 титли и приходи за над 1 150 000 лева , АЗ СЪМ БОГ ! Мога да имам и имам всичко ! Аз съм МИЛИОНЕР ! УСПЯХ !

Албена 2013 с 250 -300 кучета , 23 изложби , 12 титли и приходи само за над 610 000 лева Ужас ! Беднотия ! Съжалете ме ! Имам минимум 10 000 лева месечни разходи ! Помогнете ! Дарете ме с вашите парички ! Чакам ви !

Из дневника на един педофил, крадец и измамник....................................

#809 Потребителят е офлайн   AlaBalaPortokala Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 01 August 2013 - 10:00 AM

Показване на мнениетоMushrooom, в 25 July 2013 - 08:01 PM, написа:

Прикачен файл 943466_390948247680446_1892520005_n.jpg

Черноморските КАСИЧКИ от BSW
.............................. адвокат Илян Василев си знае работата то не бе чудо . Добре ,че поне тези от НАП проспиват купона и си имат други ангажименти .

Из дневника на един педофил, крадец и измамник....................................

За адвокат Илиян Василев си много прав ! Той без проблем доказва, че черното всъщност е бяло . Адвокат с дебел хонорар и защитник на известни престъпни личности и той Дедко ви Камен до тях . А то хонорарчето се плаща от вас с таксички за участие и таксички за сертификатчета , пардон дарения .
http://www.temanews....id=312&aid=7544
http://www.lex.bg/bg/news/view/7906

Относно НАП не съм съгласен , защото НАП е регистрирала по ЗДДС от 13 юни 2013 година БРФК с ЕИК 121 050 057 за справка регистрите на НАП .
Така , че след дата 13 юни 2013 г. БРФК е задължена да издава касови бонове за получените пари и фактури с ДДС. Тази регистрация може да се обжалва в Съда но обжалването не спира действието на принудителната регистрация на регистрираното Сдружение , Фирма или друг вид търговец.
http://www.nap.bg/
В правото сте си да изисквате касови бележки а не фалшиви договори за дарение .
Успех !
Ето едно писмо от нета в подкрепа на извършената регистрация по ДДС на СБРФК. Това означава , че постъпленията от 550 000 лева на изложбите в Албена ще бъдат обложени с ДДС ( отоло 80 000 - 90 000 лева е ДДС и отделно 10 % годишен данък) след приспадане на разходите но само с включено ДДС и по предмета от дейност на Сдружението . Внасянето на ДДС се извършва до 14 дата на следващият месец.
Интересното в това писмо е и установени данъчни задължения на СБРФК в особено големи размери по смисъла на чл. 93 , т. 14 от Наказателният кодекс ! Това не е шега , става дума за яко крадене от каменчо ! Нали има голямо семейство , много кучета ....

Към тях числят ли се хонораите от над 30 000 лева на адвокат Илиян Василев ? Също така и хонорара на фирмата извършила заснемането на незаконите сгради по поръчка на шефа на СБРФК ? Случайно да е в активите на СБРФК и джипа МЛ 270 цди ( СА 5913 ТР) на баба Марияна закупен след Балкан уинера в София ? Чудя ви се как се оставяте този селски бек да ви стриже толкова години и вие като мишоци да залягате !

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#810 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2013 - 03:22 PM

Показване на мнениетоAlaBalaPortokala, в 01 August 2013 - 10:00 AM, написа:

... Към тях числят ли се хонораите от над 30 000 лева на адвокат Илиян Василев ? Също така и хонорара на фирмата извършила заснемането на незаконите сгради по поръчка на шефа на СБРФК ? Случайно да е в активите на СБРФК и джипа МЛ 270 цди ( СА 5913 ТР) на баба Марияна закупен след Балкан уинера в София ? Чудя ви се как се оставяте този селски бек да ви стриже толкова години и вие като мишоци да залягате !

Да стриже, да стриже ... колко да стриже. Казаха ми, че на организираните в Банско изложби с ранг CACIB е имало по 40 - 50 участника на ден, при 400 - 500 в урожайни години.

При толкова лъжи и присвоявания само най-големите наивници и оглупели последователи на Дедко ходят да му пълнят джобчето ... Сега идва ред на сагата "Шкорпиловци" - да видим там колко овце за стригане ще има ... Качена снимка
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#811 Guest_navar_*

• Група: Гости

Публикувано: 17 August 2013 - 10:36 AM

е как бе,всичко в БГ "кинологията" е наред..работи се за породите,важни са кучетата ,и всъщност няма "кинтология"...всичко е цветя и рози,а тези които напускат БРФК и клубовете са предатели,квартални развъждачи и некомпетентни аматьори

#812 Потребителят е офлайн   КАСТРО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 August 2013 - 09:30 AM

То цял свят разбра, че всичко по тези изложби е измислено, наредено, платено дано му намалеят средствата и да не може да се разплаща с властите! Тогава панделата му е в кърпа вързана! :flagbg: :flagbg: :flagbg:

#813 Потребителят е офлайн   vonpav Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 October 2013 - 11:52 PM

Някоѝ строил незаконо,че се забравил. :ea_103: ..а сега ЗАКОНО трябва да събаря :mg_062:

293. ДК-02-ЮЗР-566/02.12.2011 Кучкарник и хотел за кучета р-н Студентски-СО, гр.София, общ.Столична, обл.София-град Покана за доброволно изпълнение

294. ДК-02-ЮЗР-567/02.12.2011 Кучкарник и хотел за кучета р-н Студентски-СО, гр.София, общ.Столична, обл.София-град Покана за доброволно изпълнение

295. ДК-02-ЮЗР-568/02.12.2011 Кучкарник и хотел за кучета р-н Студентски-СО, гр.София, общ.Столична, обл.София-град В процедура

296. ДК-02-ЮЗР-569/02.12.2011 Стоманобетонова площадка /основи/ р-н Студентски-СО, гр.София, общ.Столична, обл.София-град Покана за доброволно изпълнение

http://www.dnsk.mrrb...estruction.aspx

#814 Потребителят е офлайн   Lubomir Lubomirov Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 October 2013 - 07:45 PM

Решение № 5798 от 13.09.2013 на АС София по дело № 1552 от 2013 се потвърждава Заповед на РДНСК № 570 от 02.12.2011 - за премахване на Пристройка и надстройка на масивна сграда ( Качена снимка построена от БОГОК за нУуууждите и цЕеелите на КлубАааа Качена снимка с парите отмъкнати от БРФК ) . Решението е окончателно и не подлежи на обжалване .

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#815 Потребителят е офлайн   peternm Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 October 2013 - 10:55 AM

:beer: :beer: :ab_041:

My link

#816 Потребителят е офлайн   Mushrooom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 October 2013 - 04:26 PM

My link

:flagbg: :flagbg: :flagbg:

Дедопедо научил и другите как да крадат :flagbg: ама там няма как да им се размине, то и на него няма да са му се размине. Само дето тук нещата стават ужасно бавно :dog:

Цитат

The sources further said that De Soyza had not tabled the funds received from the Philippine Circuit Show held in Philippines from February 21- 24, 2013 and the money received from the Black Sea Winner 2013 Dog Show held in Bulgaria from June 25- 26, 2013.

#817 Потребителят е офлайн   Lubomir Lubomirov Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 November 2013 - 10:21 AM

Във връзка с насроченото ОбщоСъбрание на БРФК . за 9 Ноември 2013 г. (събота). С начален час:9:00 часа, и мястона провеждане: гр.София, кв.Горубляне , Ресторанта на хотел Монтесито, ( бившГорублянско ханче)

Предлагам за разглеждане и решаване на проблем в който всички ние участваме и сме заинтересовани а именно :

От няколко години е факт ниската посещаемост на български изложители на киноложкитеизложби организирани от Българската Републиканска Федерация по кинология(БРФК). На международните изложби (CACIB) участват от 5 % до30% български изложители .Сега действащите такси не съобразени с икономическите възможности набългарските участници . Натези изложби българските изложитили участват предимнос кучета , които трябва да покрият минимума оценки за давлязат в разплод , след което повече не се появяват за участие на изложби . От така воденатагрешна политикаот БРФК на изложбите все по рядко се записват бебета , подрастващи и млади кучета, които са бъдещето на кинологията в България . Основнатапричина за отлива и отсъствието на българскиизложители са високитеи непосилни такси за участие . Всъседните на нас държави киноложките федерации,които също са членове наМеждународната Федерация по кинология (FCI) са се справили отдавна с този проблем с традиционно по-ниски таксите от тези на БРФК от 33 % до 45 % ( по нискиот българските такси) . Чуждите участници същозапочнаха да заобикалят България посъщата тази причина . Порадитази финасова бариера и лошите условия натерените където се провеждат изложенията , многоот собствениците на кучета и развъдници негодуват срещу високите такси исравняват изложбите в България ( такси , терен за провеждане , награден фонд и др.)с организираните изложби в съседните и по далечни страни . В тази връзка правяследното предложение към всичкипредседатели и членове на клубове попороди :

Примерни такси от CACIB , Солун ,Гърция с цена за участие 25 евро и двоен CACIB в Братислава ,Словакия с такса за участие за двата дни от 31 европри първия срок на записване .

http://www.koe.gr/indexmyen.htm ( 30 e , 20 e . 12 e – Атина , Гърция )

http://koth.gr/image.../forma_koth.pdf ( 25 e , 20 e .15 e – Солун ,Гърция )

http://www.en.danube....sk/entry-fees/ ( 2 х 31 е = 62 e за 2 x CACIB Братислава )

В т.5 от Дневният ред наОС , в деня на провеждане на ОС да бъдепредложена и включена точка :

- промяна на Таксите за участие на CACIB изложби и цени на издаваниШампионски сертификати на България със следният текст :

А. Промяна на таксите за участие на ЦАЦИБ ( CACIB ) изложби , такситеза участие да бъдат променени както следва :

1.При записване и заплащане 60 днипреди изложбата таксите да са следните: за кучета участващи в класовете млади , интермедия , открит , работен ишампиони при предварително записване 60 дни преди провеждане на изложбата и заплащане на таксите при записването - таксата да е в размер на 20 лева , закласовете бебе , подрастващи и ветерани ценатана таксата да е в размер на 10 лева. Конкурсите развъдна група , най-красива двойка , група на потомъка да сабезплатни .

2.При записване и заплащане 30 дни предиизложбата таксите да са следните: за кучета участващи в класовете млади , интермедия , открит , работен ишампиони при предварително записване 30 дни преди провеждане на изложбата и заплащане при записването таксата да е в размер на 25 лева за класовете бебе ,подрастващи и ветерани цената да е 10лева . Конкурсите развъдна група , най-красива двойка , група напотомъка да са безплатни .

1.При записване и заплащане в деняна изложбата таксите да са следните: за кучета участващи в класоветемлади , интермедия , открит , работен и шампиони при записване в деня на провеждане на изложбата и заплащане на място таксатада е в размер на 30 лева закласовете бебе , подрастващи и ветерани ценатада е 10 лева . Конкурсите развъдна група , най-красива двойка , група напотомъка да са безплатни .

Б. Промяна натаксите за издаване на шампионски сертификати:

1.Таксата за издаване насертификат за Млад Шампион на Бъгария да бъде променена на 20 лева. 2.Таксата за издаване на сертификат за Шампион на Бъгария да бъде променена на 30 лева.

#818 Потребителят е офлайн   Lubomir Lubomirov Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 November 2013 - 10:21 AM

Във връзка с насроченото Общо Събрание на БРФК ( http://www.brfk.org/...abranie-na-brfk ). за 9 Ноември 2013 г. (събота). С начален час:9:00 часа, и място на провеждане: гр.София, кв.Горубляне , Ресторанта на хотел Монтесито, ( бивш Горублянско ханче)

Предлагам за разглеждане и решаване на проблем в който всички ние участваме и сме заинтересовани а именно :

От няколко години е факт ниската посещаемост на български изложители на киноложките изложби организирани от Българската Републиканска Федерация по кинология (БРФК). На международните изложби (CACIB) участват от 5 % до 30% български изложители .Сега действащите такси не са съобразени с икономическите възможности на българските участници . На тези изложби българските изложители участват предимно с кучета , които трябва да покрият минимума оценки за да влязат в разплод , след което повече не се появяват за участие на изложби . От така водената грешна ценова политика от БРФК , на изложбите все по рядко се записват и участници в класовете бебета , подрастващи и млади кучета , които всъщност са бъдещето на кинологията в България . Основната причина за отлива и отсъствието на български изложители са високите и непосилни такси за участие . В съседните на нас държави киноложките Федерации,които също са членове на Международната Федерация по кинология (FCI) са се справили отдавна с този проблем с традиционно по-ниски такси от тези на БРФК от 33 % до 45 % ( по ниски от българските такси) . Чуждите участници също започнаха да заобикалят България по същата тази причина . Поради тази финансова бариера и лошите условия на терените където се провеждат изложенията , много от собствениците на кучета и развъдници негодуват срещу високите такси и сравняват изложбите в България ( такси , терен за провеждане , награден фонд и др.) с организираните изложби в съседните и по далечни страни . В тази връзка правя следното предложение към всички председатели и членове на клубове по породи :

В т.5 ( Разни ) от Дневният ред на ОС , в деня на провеждане на ОС да бъде предложена и включена точка :

- промяна Таксите за участие на CACIB изложби и промяна Такси за издаване Шампионски сертификати на България със следният текст :

А. Промяна на таксите за участие на ЦАЦИБ ( CACIB ) изложби , таксите за участие да бъдат променени както следва :

1.При записване и заплащане 60 дни преди изложбата таксите да са следните: за кучета участващи в класовете млади , интермедия , открит , работен ишампиони при предварително записване 60 дни преди провеждане на изложбата и заплащане на таксите при записването - таксата да е в размер на 20 лева , за класовете бебе , подрастващи и ветерани цената на таксата да е в размер на 10 лева. Конкурсите развъдна група , най-красива двойка , група на потомъка да са безплатни .

2.При записване и заплащане 30 дни преди изложбата таксите да са следните: за кучета участващи в класовете млади , интермедия , открит , работен и шампиони при предварително записване 30 дни преди провеждане на изложбата и заплащане при записването таксата да е в размер на 25 лева за класовете бебе ,подрастващи и ветерани цената да е 10 лева . Конкурсите развъдна група , най-красива двойка , група на потомъка да са безплатни .

1.При записване и заплащане в деня на изложбата таксите да са следните: за кучета участващи в класовете млади , интермедия , открит , работен и шампиони при записване в деня на провеждане на изложбата и заплащане на място таксата да е в размер на 30 лева за класовете бебе , подрастващи и ветерани цената да е 10 лева . Конкурсите развъдна група , най-красива двойка , група на потомъка да са безплатни .

Б. Промяна на таксите за издаване на шампионски сертификати:

1.Таксата за издаване на сертификат за Млад Шампион на Бъгария да бъде променена на 20 лева.
2.Таксата за издаване на сертификат за Шампион на България да бъде променена на 30 лева.

Това са промени които ще бъдат от полза на всички нас . С тези промени ще се увеличи значително посещаемостта от български изложители на мероприятия на БРФК с едни по-достъпни и нормални такси за участие и сертификати .

Друга възможност за подобряване и облекчаване на участниците е заплащане на таксите за участие - е онлайн разплащането с кредитна карти при онлайн заявка .

Примерни такси от CACIB , Солун ,Гърция с цена за участие 25 евро ( платими в деня на изложбата ) , двоен CACIB в Братислава ,Словакия с такса за участие за двата дни от 31 евро при първия срок на записване и Касови бележки с включено ДДС от 19.10.2013г ,Скопие , Македония за едно куче при плащане на място - 30 евро ( 1800 динара ) и специалка за две кучета - 25 евро ( 1500 динара )

http://www.koe.gr/indexmyen.htm ( 30 e , 20 e . 12 e – Атина , Гърция )
http://koth.gr/image.../forma_koth.pdf ( 25 e , 20 e .15 e – Солун ,Гърция )
http://www.en.danube....sk/entry-fees/ ( 2 х 31 е = 62 e за 2 x CACIB Братислава )

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#819 Потребителят е офлайн   diadra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 November 2013 - 11:42 AM

Чудесно предложение и с логични доводи.

Имам само една забележка...Кой ще си запише кучето 60 или 30 дена предварително, като съдиите не са обявени до последния момент? А и да са обявени, разместването по групи и по дни продължава.

#820 Потребителят е офлайн   Lubomir Lubomirov Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 November 2013 - 12:02 PM

Показване на мнениетоdiadra, в 07 November 2013 - 11:42 AM, написа:

Чудесно предложение и с логични доводи.

Имам само една забележка...Кой ще си запише кучето 60 или 30 дена предварително, като съдиите не са обявени до последния момент? А и да са обявени, разместването по групи и по дни продължава.

Съгласен съм и с този довод , че при нас в България - БРФК терен и съдии не се знаят до деня на изложбата . БРФК да командирова някой на обучение в някоя от Федерациите където този проблем не съществува . Напълно е възможно даже и за БРФК , 80 дни преди изложбата да бъдат изготвени предварително списъци на съдиите и да се знае терена . Това е въпрос на организация при съставяне на годишният календар за предстоящите мероприятия.

Няма нищо невъзможно ! Защото всички други Федерации имат график със съдии , график изложби и терен за провеждане , по-ниски такси от българските ( въпреки по-високият стандарт на живот в тези Държави ) , внасят Данъци в Хазните си и плащат ДДС на Държавата , изложбите се посещават от голям брой ( основно ) техни изложители , организацията на изложбите е отлича , богат награден фонд и т.н.
Ние защо да не можем да направим същото ?

Друга възможност за подобряване и облекчаване на участниците е заплащане на таксите за участие - е онлайн разплащането с кредитна карти при онлайн заявка .

• (44 Страници) +
  • « Първа
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни