Dog.bg Форуми : Общо събрание на БРФК - 22.12.2011 г.

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (44 Страници) +
  • « Първа
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Общо събрание на БРФК - 22.12.2011 г. Оцени темата: ****- 17 Гласове

#81 Guest_елена Рудолф_*

• Група: Гости

Публикувано: 18 October 2011 - 12:44 PM

Снимки 2011

Предположение за стойността на направената инвестиция от дедО мраз с нашите " дарения " ?

Според легендата, дедО мраз живее на бул.Климент Охридски 132 в София заедно със стара баба , две неомъжени стари моми принцеси и много на брой приходящи джуджета, които му помагат да събере подаръците си от направените му дарения . Има и регистрирана фирма с офис на
ул. Българска морава № 97-99, София 1303 с булстат 121 050 057 . Той лети с вълшебна шейна Ауди A8 S с 420 еленчета под капака , които лапат 25-30 кг. безоловна храна на 100 км. път , управлявана от охраната и Снегурочка , за да прибира направените му подаръците от послушните и непослушните деца на България и Европа . Помагачите и съучастници на дедО мраз са УС и още неколцина наредени на копанките .

Папкайте , папкайте само внимавайте да не се Омажете !

:flagbg:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#82 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 October 2011 - 12:54 PM

Показване на мнениетоvano, в 18 October 2011 - 12:33 PM, написа:

елена Рудолф, като много доблестен, поне можеше да си напише името. То е лесно да даваш съвети скрит зад никове и най-вероятно прокси на ip-то.

Тук много сложни анализи по темата кой е елена Рудолф никой не търси от теб, @Vano. Приеми, че елена Рудолф съм аз. Или е всеки един друг, който иска нещата лека - полека да излязат наяве. Всъщност как да съм сигурен, че елена Рудолф не си ти самият, щом уж толкова живо се интересуваш от решаването на този изключително важен ребус? Я ми докажи, че не си крадеца, който вика : "Дръжте крадеца!"

По-важното в горното мнение със снимките е, че на мястото на старите 30 - 40 годишни сгради, където отдавна живее Добрият дядо, сега се ширят чисто нови градежи за много, ама много пари ... и като знам, че Добрият от кумова срама не си е гласувал повече от 1000 лв. заплата, се питам нещо много прозаично: той питал ли ни е нас всички, дали бихме имали нещо против да увеличава материалното си благосъстояние за сметка на "даренията" ни в продължение на десетки години? Аз лично бих се радвал Комуната, предвождана от Доброто да влага нашите пари в някакви киноложки мероприятия... такива бол: с милионите от нашите и от чуждестранните джобове можем да се сдобием с полигони за дресура и аджилити, със собствена сграда, където да е седалището на БРФК, да бъдат спонсорирани НАЦИОНАЛНИ ОТБОРИ по дресура или за участие в големи екстериорни форуми ... всичко може, ама не би ... ор нот ту би :ea_103:
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#83 Guest_елена Рудолф_*

Публикувано: 18 October 2011 - 12:58 PM

елена Рудолф, като много доблестен, поне можеше да си напише името. То е лесно да даваш съвети скрит зад никове и най-вероятно прокси на ip-то.

vano ,ти не си ми от любимците но ще ти отговоря : айпито е видимо ,не е скрито , аз съм си казал мнението преди доста години относно управлението на дедО мраз / 2004 год. тогава дребни душички искаха да се възползват от ситуацията / и сега също . Видимото и невидимото за Вас се случва заради добрите елени с помощта на Държавата , там седи името ми и всичките ми лични данни . Не ме страх ни от дедО ни от джуджетата му те много добре знаят кой съм .

Само тук са сбъркали относно публикациите за блудство на дедО мраз - не са от мен.
То и дедО мраз ми се заканва да ми натроши кокалите на Албена през август 2011 има и други мераклии от свитата му.

И мнението на Петър Куюмджиев е написано тук -

http://www.blitz.bg/.../article/115112

петър куюмджиев
................................................... А тоя който е поръчал статията (а ние знаем кой е ) те първа ще гледаме неговия саир и от мен да си ебе милата майка

#84 Guest_елена Рудолф_*

Публикувано: 18 October 2011 - 01:04 PM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 18 October 2011 - 12:54 PM, написа:

Добрият от кумова срама не си е гласувал повече от 1000 лв. заплата, се питам нещо много прозаично: той питал ли ни е нас всички, дали бихме имали нещо против да увеличава материалното си благосъстояние за сметка на "даренията" ни в продължение на десетки години?

Аз лично бих се радвал Комуната, предвождана от Доброто да влага нашите пари в някакви киноложки мероприятия... такива бол: с милионите от нашите и от чуждестранните джобове можем да се сдобием с полигони за дресура и аджилити, със собствена сграда, където да е седалището на БРФК, да бъдат спонсорирани НАЦИОНАЛНИ ОТБОРИ по дресура или за участие в големи екстериорни форуми ... всичко може, ама не би
... ор нот ту би Качена снимка

Първият договор за това прекрасно местенце е от името на БРФК ? А ние до сега не знаехме .То и Чеповете от УС също не са знаели , да ама не , има се такъв хубав устав но никои не смее да го прочете , камо ли да го реализира .

С 1000 лева заплата за 3-4 години може само част от / 30-40 % / бетоните основи да се изградят.

Нека всички съпричастни към темата ,имащи профилии във Фейсбук , Туитър и др. да сложат линк на стената си към темата

Качена снимка

#85 Потребителят е офлайн   kangal_bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 October 2011 - 01:22 PM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 18 October 2011 - 12:54 PM, написа:

не си е гласувал повече от 1000 лв. заплата

В една доброволна национална организация (а и международна), занимаваща се с различни породи кучета, която по закон е организация на ЛЮБИТЕЛИ, никой няма право да получава заплата или въобще каквато и да е издръжка за сметка на организацията. Заплати могат да се гласуват и дават само на т.н. технически персонал – секретари, чистачи на офиси, служители по щатно разписание и др. подобни.

Всеки един, който е в ръководството на съответната организация по принцип е професионалист в някоя област и получава заплата според професията и задълженията си на работното си място.

Парите, които могат да се присъждат на членове на ръководството са само в качеството им на командировани от името на организацията. Макар че в повечето случаи всички командировки, съдийски хонорари и т.н. се поемат от клуба (в международен мащаб – от организацията, която кани), който организира съответното мероприятие.

Постъпленията в Националната организация (в случая БРФК) трябва да са само и единствено за нейната самоиздръжка като такава и като подпомагаща и организираща мероприятия на национално ниво.

Това, че вие сте допуснали някой или някои да живеят на гърба на БРФК е ваш проблем, а не техен. Не защитавам и не оправдавам никого, но да се хленчи за нещо (и то по форумите, а не където му е мястото), което сами сте допуснали, сами сте приели и гласували просто звучи смешно, ако не и глупаво.

Безсмислено е да „преливате от пусто в празно”, а да действате. И всеки случай, действията не се изразяват само във форумни коментари.

#86 Потребителят е офлайн   Alb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 18 October 2011 - 03:23 PM

Показване на мнениетоWaikikii, в 17 October 2011 - 08:46 AM, написа:

Мненията извън темата бяха преместени тук:
Мнения за БРФК

Ако имате да кажете нещо за БРФК, пишете там, тази тук е за ОС на БРФК и нередностите там. Моля, придържайте се към темата и личните взаимоотношения обсъждайте на ЛС!

Аз пък съм от тези, които четат и следят какво се случва. И въпреки, че не мога и не искам да се намесвам в нещо, за което не съм достатъчно навътре и компетентна, никак не ми е безразлично какво се случва в киноложките среди.
Чудя се защо отново има изтрити теми и постове. Нали тук някъде се говореше как "преди" е трито, какво "преди" е ставало... от което останах с впечатлението, че вече не се прави така. Някой ще ми обясни ли какво точно се случва, кой модерира, кой трие и кой управлява къде и какво ще се напише в този форум? И защо?

#87 Потребителят е офлайн   Assassinrott Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 October 2011 - 03:47 PM

По данни на очевидци,преди малко от имението на дядо Омраз си е тръгнала Маргарита Михнева с нейния екип.Същите неназовани източници съобщават за впечатляващ екшън.Гледайте първото предаване по тази тема - тази сряда в 21,30ч.

http://kanal3.bg/?p=33949

#88 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 18 October 2011 - 03:47 PM

Показване на мнениетоAlb, в 18 October 2011 - 03:23 PM, написа:

Мнения за БРФК

Ако имате да кажете нещо за БРФК, пишете там, тази тук е за ОС на БРФК и нередностите там. Моля, придържайте се към темата и личните взаимоотношения обсъждайте на ЛС!

Аз пък съм от тези, които четат и следят какво се случва. И въпреки, че не мога и не искам да се намесвам в нещо, за което не съм достатъчно навътре и компетентна, никак не ми е безразлично какво се случва в киноложките среди.
Чудя се защо отново има изтрити теми и постове. Нали тук някъде се говореше как "преди" е трито, какво "преди" е ставало... от което останах с впечатлението, че вече не се прави така. Някой ще ми обясни ли какво точно се случва, кой модерира, кой трие и кой управлява къде и какво ще се напише в този форум? И защо?

Тук ...

#89 Потребителят е офлайн   siringa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 October 2011 - 03:55 PM

Waikikii

Група: Модератори Мнения: 2006 Регистрация: 04-December 05 Gender:Female Location:гр. София Публикувано: преди 24 минути

Това, което правиш не е коректно и не така се работи в екип, но ти от край време не го можеш това. Мненията не беше необходимо да се трият, защото така всеки може да си направи изводи за колегиалността или по-скоро нейната липса сред кинолозите в България.
Да, искам темата от Архива да се върне, защото би доказала, че различните мнения (колкото и някои да не е съгласен с тях) се толерират и може да се чуят от всички. Много по-добре бяха нещата, когато не се намесваше в темата.

:ba_025:

#90 Потребителят е офлайн   КАСТРО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 October 2011 - 04:01 PM

Показване на мнениетоAssassinrott, в 18 October 2011 - 01:47 PM, написа:

По данни на очевидци,преди малко от имението на дядо Омраз си е тръгнала Маргарита Михнева с нейния екип.Същите неназовани източници съобщават за впечатляващ екшън.Гледайте първото предаване по тази тема - тази сряда в 21,30ч.

Браво бре, много сте бързи :ba_025:

#91 Потребителят е офлайн   Vesela_5 Икона

• Afrodita of Angel's staff
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:American Staffordshire Terrier
Публикувано: 18 October 2011 - 04:15 PM

Мале, Маргарита Михнева, това ще е по-интересно от Листопад! Качена снимка

#92 Guest_елена Рудолф_*

Публикувано: 18 October 2011 - 06:36 PM

За всички които не са от групата на дедО мраз , и присъствието им не е желателно от днес 18.10.2011 год. вече има допълнително изискване за присъствието им на ОС в сайта на БРФК -

Необходими документи за допускане на ОС :

1. Актуално състояние.
2. Препис от племенна книга
3. Протокол от проведено общо събрание през 2010 г.
-----------
4. платен годишен членски внос за 2011 год. към БРФК

инфо тук - http://www.brfk.org/...abranie-na-brfk

дедО мраз има възможност и да отмени ОС или да измисли нещо ново и невиждано за да приеме любовта и овациите на всички Вас.

Нека всички съпричастни към темата ,имащи профили във Фейсбук , Туитър и др. да сложат линк на стената си към тази темата

:rc_036:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#93 Guest_елена Рудолф_*

Публикувано: 18 October 2011 - 07:08 PM

Показване на мнениетоAssassinrott, в 18 October 2011 - 03:47 PM, написа:

По данни на очевидци,преди малко от имението на дядо Омраз си е тръгнала Маргарита Михнева с нейния екип.Същите неназовани източници съобщават за впечатляващ екшън.

Гледайте първото предаване по тази тема - тази сряда в 21,30ч.

Същите неназовани източници съобщават за :
При пристигането на Маргарита Михнева с нейния екип , дедО мраз по телефона е казал на баба да счупи камерата и да не ги пуска в имението .

Поканен е официално да бъде гост и страна в предаването .

:ba_025:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#94 Потребителят е офлайн   Assassinrott Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 October 2011 - 07:51 PM

Teзи нещица не трябваше ли да се обяват един месец по рано.И къде в правилника на БРФК пише че всяка година трябва да се вади актуално състояние и ред глупости и измислици на дядо Омраз.На нас ние пределно ясно че не можем да го свалим на ОС но БРФК поради страливите мишоци,и измислените клубове които да гласуват за дедо.И поради тази причина ще се постараем дядо омраз да отпраши за сибир.Преди малко официално бях заплашен от снежанка,цитирам - че собственоръчно ще ме удуши,и ще ми е..е майката,ще ми разгони фамилията и др..И понеже не ме заплашва за първи път,рязко ще си го преместя от единия крачол в другия.
Ако това наистина се случи да не забравите да ми издигнете паметник като борец против дедко мраз и снегурочка.
На какво се смееш Рудолф и ти си си в кюпа.Заплахата е предадена чрез приятел,който и е спасил задника от съдебно преследване за побой в гр.Пловдив.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#95 Потребителят е офлайн   plovdiv007 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 18 October 2011 - 09:11 PM

Показване на мнениетоAlb, в 18 October 2011 - 04:23 PM, написа:

Мнения за БРФК

Имаш си гумичка триеш си квото и който си искаш.
После си триеш думите,триеш си мислите и ставаш вожд на гумичката.
На мода е мода[вчера кастро го повика] и аз не разбирам сигурно някои имат по четири задни бузи.

#96 Потребителят е офлайн   Vesela_5 Икона

• Afrodita of Angel's staff
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:American Staffordshire Terrier
Публикувано: 18 October 2011 - 09:32 PM

Имам няколко въпроса към по-знаещите по правните въпроси относно финансирането и документите за имението на дедо Камен: Качена снимка

1. Как е осъществено Строителството - с Документи или без Документи за собственост или Договор за учредено право на строеж в чужд имот?

2. Къде са необходимите документи и разрешения по ЗУТ?

3. От кого е издадено разрешение за строеж на кучкарник с прилежащите му сгради?

4. Има ли съгласията на съседите за предназначението на сградите – кучкарници?

5. Има ли съгласията на съседите за за изграждането на масивни огради?

6. Кой е разрешил изграждането на оградите над допустимите височини, на места височината май нахвърля 3 метра - видно е от снимките?

7. Защо липсват задължителните отстояния на сградите от съседните имоти, залепени са до оградите - видно е от снимките?

8. Знае ли се, че според ЗУТ и правилниците на СО, кучкарниците трябва да са извън жилищните райони?

9. Налични ли са строителни книжа и кой е техния вносител-инвеститор - БРФК, БОГОК или Деди Мраз – трасировъчни карнети определящи границите на имота, откриване на строителна площадка и определяне на строителна линия и ниво, архитектурни и конструктивни чертежи, заповедна книга, строителен надзор и др.

10. Предприемани ли са опити, парцела с площ 5000кв.м и пазарна стойност 800 000 – 1 000 000 евро да бъде придобит с фалшив нотариален акт или да бъде придобит по давност?

11. При строежа премахната ли едроразмерната дървесна растителност, която е попадала в кучкарниците и плаца - видно от снимките?

12. С какви документи се извършват строително-довършителни работи в масивната двуетажна сграда обозначена на скицата на ГИС – покривна конструкция, електро и ВиК - видно от снимките ...

13. С чии финансови средства е извършено това строителство на голяма стойност - БРФК, БОГОК или Камен Литов?

14. Отразени ли са тези парични потоци в Годишните данъчни декларации 2008, 2009, 2010 пред НАП от БРФК, БОГОК или Камен Литов?

15. Кой би вложил собствени средства, спечелени с труд в парцел, без да е негова собственост или да притежава документ за учредено право на строеж в чужд имот?
БЪЛГАРСКО ОБЕДИНЕНИЕ ЗА ГЕРМАНСКИ ОВЧАРСКИ КУЧЕТА (БОГОК), БРФК или Председателя и на Двете сдружения Камен Литов?

Тези Сдружения са прикритие за нерегламентираните му действия - кражбата, пардон, присвояването и опит за узаконяване на пари с неясен произход за пред НАП, за нас произхода е ясен от организираните изложби на БРФК.

Камен Литов извършва престъпление по служба в съучастие с членовете на УС на БРФК в особено големи размери.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#97 Потребителят е офлайн   fiori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 October 2011 - 10:17 PM

Стана студено и мишоците се зазимяват!
Г-н Ефтимов, Вие да не би да се наядохте и да имате по-добри идеи за кинологията в БГ???
Споделете ни какво ще ни предложите? Ротвайлери?... И какво още???????????????????? Лабрадори?...Ама какви?
Вие къде бяхте, когато Ние, дребните Риби, Ви молехме за някаква подкрепа, Подкрепа с главна буква????? Да Ви припомня ли, тогава мислехте с едни други части от тялото си (иначе "добре поддържано"), но нали някои не отговориха на вашите комплексарски изблици, та видяхме докъде стигнахте! Паричките ли не ви достигат? Вие не успяхте ли да си направите Именийце???
На рибките и аквариумче им е достатъчно, не е задължително да са в морето или океана за да се чувстват добре!
Ей, наведе си главите, БЕ и се заплюйте сами, че после ще се молите, някой вас да не плюе, но ще е късно!
В следващия си пост, ще ви напиша и разтълкувам 10-те Божи Заповеди ( с Главни букви ), че на нормалните Човеци до гуша им дойде от вас!
Отивайте да си избивате комплексите в другите форуми, в които Явно няма кой да ви отговори
ИИИИИИИИИИИИИИИИИ В БЪЛГАРИЯ ИМА НЕ САМО РОТВАЙЛЕРИ, ЛАБРАДОРИ, СТАФОВЕ, ДОБЕРМАНИ И НЕМСКИ ОВЧАРКИ! Но, не им се получава да се изявят, защото все още има ето такива като ВАС!

Отивайте и заливайте еФтините журналисти с информация, ставайте звезди, но не ми се обяснявайте колко обичате кучетата си и как всичко, което правите е заради тях! Като не ви се дават пари на БРФК, давайте на алтернативите, ако и там не ви се дават, изчезвайте в чужбина, а ако и там не ви харесат... ГРЪМНЕТЕ СЕ!

Поздрави

#98 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 October 2011 - 07:48 AM

Показване на мнениетоfiori, в 18 October 2011 - 10:17 PM, написа:

Паричките ли не ви достигат? Вие не успяхте ли да си направите Именийце??? ... Отивайте и заливайте еФтините журналисти с информация, ставайте звезди, но не ми се обяснявайте колко обичате кучетата си и как всичко, което правите е заради тях! Като не ви се дават пари на БРФК, давайте на алтернативите, ако и там не ви се дават, изчезвайте в чужбина, а ако и там не ви харесат... ГРЪМНЕТЕ СЕ!

Не всичко в този живот е пари, скъпа ми @фиори ... има много по-важни неща, а за да стигнеш до това прозрение, понякога са нужни години ... и още: има грешка, но има и прошка.

Откакто си прописала тук в тази тема нищо друго освен жлъч и омраза не виждам у теб, а си седнала чак Божи заповеди да споменаваш. Ако не можеш да си седнеш на дирника от злоба иди се лекувай, отдавна има измислени успешни методи за овладяване на гнева ... ако ли пък успееш да спечелиш битката със себе си, вземи , че кажи нещо смислено! Я @Весела-5 как се стегна момичето ...:ba_025:
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#99 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 19 October 2011 - 08:33 AM

Показване на мнениетоAlb, в 18 October 2011 - 03:23 PM, написа:

Показване на мнениетоplovdiv007, в 18 October 2011 - 09:11 PM, написа:

Имаш си гумичка триеш си квото и който си искаш.
После си триеш думите,триеш си мислите и ставаш вожд на гумичката.
На мода е мода[вчера кастро го повика] и аз не разбирам сигурно някои имат по четири задни бузи.

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 19 October 2011 - 07:48 AM, написа:

Показване на мнениетоfiori, в 18 October 2011 - 10:17 PM, написа:

Паричките ли не ви достигат? Вие не успяхте ли да си направите Именийце??? ... Отивайте и заливайте еФтините журналисти с информация, ставайте звезди, но не ми се обяснявайте колко обичате кучетата си и как всичко, което правите е заради тях! Като не ви се дават пари на БРФК, давайте на алтернативите, ако и там не ви се дават, изчезвайте в чужбина, а ако и там не ви харесат... ГРЪМНЕТЕ СЕ!

Откакто си прописала тук в тази тема нищо друго освен жлъч и омраза не виждам у теб, а си седнала чак Божи заповеди да споменаваш. Ако не можеш да си седнеш на дирника от злоба иди се лекувай, отдавна има измислени успешни методи за овладяване на гнева ...

Аз пък се чудя защо баш в тая тема трябва да ви чета разправиите - правете други теми, карайте се там. Това тук е много по-важно от личните ви взаимоотношения - пречите на всички като си изтипосвате скандалите тук. Форум - като слънце - направете си съседна тема и там пишете. Fiori срещу bomboni, navar срещу KOKO_ko, анонимковци срещу модераторите и т.н... Но престанете да спамите тук!
Темата е ОС на БРФК и тук има поразителна информация за престъпления от небивал мащаб. Вместо да обсъждате тях вие ги претрупвате с лични дрязги. Ако имате позиция по въпроса - напишете я. За останалото - намерете му място. Другаде.

Към абсолютно резонните въпроси на Vesela_5 могат да се добавят и:
-Регистрирани ли са животните в Столичната община, имат ли микрочипове, ваксини за бяс и паспорти?
-Има ли необходимото отстояние от 300м на кучкарника от близките жилищни сгради?
-Спазени ли са условията на Наредба 42 при строежа на кучешките помещения?
-Издаден ли е на сградата акт 16, от кого?

-
User's Signature

Качена снимка

#100 Потребителят е офлайн   fiori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 October 2011 - 10:03 AM

Да, още не сте Озряли за БОЖИТЕ ЗАПОВЕДИ!
От пари, КОКО_ко, всеки ИМА НУЖДА, но някои и се справят с мижави парички и пак си живеят добре, без да ги снимат камерите и без да ги пишат по вестниците! Грешка, може и да ги снимат и да ги пишат даже - хахаха.
Преди тези теми е имало и други, също толкова важни, но затулвани в "небитието" на този така иначе "долен свят - дог.бг"
За да се върна, малко по-назад (както е добре да се прави, когато си стигнал възрастта на Склерозата), ще напомня първите си въпроси, на които очаквам отговор, все още и те са: Ще има ли кинология (моля, проверете какво точно означава думата) и КОГА? (Говорим за БГ)
Инсулт, благодаря, че ми следите мисълта, но в постовете си имам и други засегнати, които...оп, успяхте да запазите анонимни:)
Та, защото обикновено лудите си губят мисълта,КОКО_ко...и аз загубих своята, но не съм забравила да Ви кажа, че трябва да ме извите, че се опитах да ви нарека ДАМА, не, и от вас Дама няма да стане:)))
Сега, ще ви оставя да се "дъвчете" сами...без това и този път не сте много като ви гледам, НО...аз както всички от вас чакам прости отговори на прости въпроси и те са:
Къде е Клубния Форум на Нюфа?
Защо "това чудо" се казва дог.бг, а не Жълтата циганка напр.?
Колко човека предложихте като алтернатива на Дядо Мраз?
Кога някой ще обясни защо в България трябва да има Кинология и кои никове печелят от нея?

• (44 Страници) +
  • « Първа
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни