Dog.bg Форуми : Общо събрание на БРФК - 22.12.2011 г.

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (44 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Общо събрание на БРФК - 22.12.2011 г. Оцени темата: ****- 17 Гласове

#121 Потребителят е офлайн   siringa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 20 October 2011 - 07:57 AM

Показване на мнениетоkangal_bg, в 19 October 2011 - 09:26 PM, написа:

Показване на мнениетоsiringa, в 19 October 2011 - 09:29 PM, написа:

Канал 3, ако не сте превключили.

Превключихме, гледахме и... нищо не видяхме.

http://kanal3.bg/?v=5811
Започва от 34-та минута.

#122 Потребителят е офлайн   kangal_bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2011 - 10:10 AM

Показване на мнениетоsiringa, в 20 October 2011 - 07:57 AM, написа:

Започва от 34-та минута.

Да, този път го видяхме, но възниква един много простичък въпрос: Е, и ?!
В тази объркана държава, където на всички управленски нива са се наместили корумпирани персони, мислите ли, че ще има позитивен, в името на справедливостта, развой на събитията.

Знаете приказката за баницата - кой е виновен, който я яде или който му я дава.

#123 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2011 - 10:13 AM

Показване на мнениетоkangal_bg, в 20 October 2011 - 10:10 AM, написа:

Започва от 34-та минута.

В тази объркана държава, където на всички управленски нива са се наместили корумпирани персони, мислите ли, че ще има позитивен, в името на справедливостта, развой на събитията.

Ми ще има ако помагаш, вместо само да задаваш въпроси по форумите ...
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#124 Потребителят е офлайн   Vesela_5 Икона

• Afrodita of Angel's staff
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:American Staffordshire Terrier
Публикувано: 20 October 2011 - 11:17 AM

Съществуват няколко малки юридически подробности, които ще се опитам да ви разясня и да ви попитам какво според вас следва от това?

Проведените ОС на БРФК през 2004, 2005 и 2006 година са оборени в съда и обявени за нелигитимни и незаконни. Следователно решенията взети на тях могат да се считат за нищожни и невалидни. Както и приемането на нови клубове-членове на БРКФ през тези години може да се счита за недействително.

Което пък поставя под въпрос развитието на следващите проведени ОС - 2007, 2008...и т.н. Щом има членове, които са приети нелигитимно, следователно тяхното гласуване на следващи ОС би трябвало да се анулира. Интересно ми е вие какво мислите по въпроса.

За доказателство прилагам съдебното решение за отменяне на решенията на ОС на БРФК през 2004та година.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#125 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2011 - 12:47 PM

Показване на мнениетоVesela_5, в 20 October 2011 - 11:17 AM, написа:

Съществуват няколко малки юридически подробности, които ще се опитам да ви разясня и да ви попитам какво според вас следва от това?

Проведените ОС на БРФК през 2004, 2005 и 2006 година са оборени в съда и обявени за нелигитимни и незаконни. Следователно решенията взети на тях могат да се считат за нищожни и невалидни. Както и приемането на нови клубове-членове на БРКФ през тези години може да се счита за недействително.

Което пък поставя под въпрос развитието на следващите проведени ОС - 2007, 2008...и т.н. Щом има членове, които са приети нелигитимно, следователно тяхното гласуване на следващи ОС би трябвало да се анулира. Интересно ми е вие какво мислите по въпроса.

За доказателство прилагам съдебното решение за отменяне на решенията на ОС на БРФК през 2004та година.

Ха, ето ви една от причините Добрият Дядо да ни мрази и в червата нас двамата с Х. Тотев. Ето защо по-късно бе спретнато и "замразяването" на дейността на Национален Голдън Ретривър Клуб. Ето защо спокойно може да се изведе извода, че всички събрания, проведени след горецитираното съдебно решение са невалидни и решенията им "нищожни"

... А представяте ли си какъв вой до небесата ще възникне в страните - членки на МФК, ако им бъде съобщено, че ще бъдат анулирани всички титли спечелени на изложбите, провеждани от псевдолегитимната през годините БРФК. Все в този ред на мисли - що направо не теглим една черта на БРФК. И после какво, се пита обаче в задачата?

Дори да бяхме поискали прокурорът по служебен път да "затвори" БРФК и да свика ново легитимно ОС, щеше да се разиграе фарса "КРАЛЯТ Е МЪРТЪВ! ДА ЖИВЕЕ КРАЛЯТ!" Та нали същите мъртви души щяха да са на това ОС, нали същите те щяха да си преизберат Добрия Дедко ... аз лично се забавлявам с това как всички шушумиги тогава наведоха глави ... и как по-късно даже се опитваха да се шегуват със собственото си овчедушие и да го изкарват някаква добродетел ...

Окопаването на Дедко в ЛАПландия е стабилно. Е, нека поне на сегашното ОС му поискате сметка за случилото се през годините ... ако не ви нашляпка по дупетата де, че то знае ли човек! :ea_103:
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#126 Потребителят е офлайн   kangal_bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2011 - 01:19 PM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 20 October 2011 - 10:13 AM, написа:

Показване на мнениетоkangal_bg, в 20 October 2011 - 10:10 AM, написа:

Започва от 34-та минута.

Ми ще има ако помагаш, вместо само да задаваш въпроси по форумите ...

Непоискана помощ не давам!

#127 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2011 - 02:27 PM

Показване на мнениетоkangal_bg, в 20 October 2011 - 01:19 PM, написа:

На много хора тук никой нищо не им иска и пак се опитват с нещо да променят статуквото. Такива философи като теб бол ... непоискано не дали ...
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#128 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2011 - 03:45 PM

Показване на мнениетоdanny, в 17 October 2011 - 02:24 PM, написа:

Такаммм... От прочетеното останах с впечатление, че в БРФК и да има правила, се нарушават и пренебрегват, че цари корупция (нагласени изложби примерно), че се раздават родословия на "свои" и се мотаят "чужди", че се толерират "послушни" и се пошляпват непослушните. Това някак не се вмества в понятието ми за правила и ползата от такива. Нещо повече - колкото повече чета, толкова повече оставам с убеждението, че именно структурата на тази организация позволява наличието на такива правила и "принципи". Следователно - каквото и да се случи на това събрание, проблемът няма да се реши, а най-много да се сменят главните герои. И след едно 5-10 години пак ще се говори същото от други хора. Беше ми любопитно никой ли не си задава този въпрос, който зададох аз и как му отговаря. Оказва се, че това е въпрос, който по-скоро се премълчава. Тоест - организацията в този й вид устройва всички (или поне повечето), стига да имат достъп до определени медоносни каци. Драмата значи е просто буря в чаша застояла вода. А битката е за достъпа до каците.
Блгодаря! Отговорът беше относително изчерпателен и напълно достатъчен Качена снимка Успех на всички!

Да от писанията в тази тема няма начин да останете с друго впечатление. Аз като индивид дето представлявам един породен клуб от 4 години и друг от 1 година ще Ви кажа, че това не е вярно. Никой, никога не ме е "рекитирал" без значение Председател на федерацията, членове на УС или съдии не съм получила и такива сигнали от членове на клубовете посещаващи изложби.
ДЕКЛАРИРАМ, ЧЕ НИТО КАМЕН ЛИТОВ- ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БРФК МИ Е ИСКАЛ НЕЩО КОЕТО В РАЗРЕЗ С УТАВА ИЛИ ПРАВИЛНИКА ЗА РАЗВЪЖДАНЕ НА БРФК, КОЙТО ТУК В ТАЗИ ТЕМА ВИЗИРАТЕ КАТО ДЯДО МРАЗ
НИТО КОЙТО И ДА Е ЧЛЕН НА УС НА БРФК
ИЛИ СЪДИЯ НА КОЯТО И ДА Е ИЗЛОЖБА ОРГАНИЗИРАНА ОТ БРФК 4 ГОДИНИ НАЗАД
Е ИСКАЛ ДА МУ СЕ ПЛАТИ ИЗВЪН РЕГЛАМЕНТА НА МЕН ИЛИ НА КОЙТО И ДА Е ЧЛЕН НА ПРЕДСТАВЛЯВАНИТЕ ОТ МЕН КЛУБОВЕ ЗА ТИТЛИ
Не съм приятелка на Антоанета Попантонова или там както се пише в момента и през годините съм си имала много пререкания с нея, които нямат нищо общо с кинологията, включително съм била заплашвана от незнам вече и не ме интересува бивш или настоящ съпруг или съквартирант Любо, също нямащо нищо общо с кинологията.
На ОС на БРФК винаги съм гласувала по начин положителен за кинологията и хич не ми е пукала за нещо различно.
Всички тези писания доведоха само до едно единственно нещо, онзи който иска да има куче да припка бързо до близкия зоомагазин или да се довери на поредната махленска обява само и само да е далеч от нашите лайна.
Браво оправихте кинологията в България и убедихте бъдещите собственици колко е по-безпроблемно да си вземат куче от където и да е, но не и от лигитимен развъдник, член на БРФК.
Да ни е честито "новата конструктивно-градивна политика в кинологията"
Дядо Мраз, дадо Коледа, санта Клаус и бля-бля, на онзи дето искат да мамят, никой няма да му е изгоден като не му разрешава да мами и му иска пари за тарикатеенето
Да, нямаме кинология, защото мнозина я превърнаха в бизнес, а това е просто скъпо хоби дето ние цървуланите не можем да си позволим. И т.н. Бля-бля продължвайте в същия дух да правим безплатна реклама на зооборсите и незаконите ферми и вносителите на кучета на килограм
Много весело, забавно и супер градивно непрекъснато да четем слъзливите писания на едни и същи дето не им изнася да спазват правила.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#129 Потребителят е офлайн   kangal_bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2011 - 03:58 PM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 20 October 2011 - 02:27 PM, написа:

Показване на мнениетоkangal_bg, в 20 October 2011 - 01:19 PM, написа:

На много хора тук никой нищо не им иска и пак се опитват с нещо да променят статуквото. Такива философи като теб бол ... непоискано не дали ...

KOKO_ko, аз пиша като хората, ти тръгваш с рогата напред. Ами като си такъв отворко и си евентуално в структурата на тази БРФК, какви си ги тръшкал до момента и защо сега всички скочихте като нещипани моми или нещо сметките ви се объркаха, че затова…

По-горе писах, че съм изненадан как може една стуктура изградена на ЛЮБИТЕЛСКИ принцип, съставена от толково много клубове, хилядна членска маса и т.н. е позволила някой да си „самогласува” заплата. Написах и какъв е принципът в тези организации.

Ако ти членуваш в БРФК къде си бил през всичките тези години, че сега на две-три мои думи ще ми казваш, че философствам.

Ако аз „философствам”, то ти и по-голямата част празнодумствате.

Защото пак казвам – не може да сте били в тази БРФК по 5, 10, че и повече години и да не сте забелязали гнилото в нея. Тогава какъв е извода – просто то тогава не ви е засягало пряко и не е нарушавало вашия личен комфорт.

#130 Guest_елена Рудолф_*

• Група: Гости

Публикувано: 20 October 2011 - 04:00 PM

Фокусирайте се върху важните неща които могат да бъдат подкрепени с факти и доказателства , дрязгите ги оставете за по късно .

При провеждането на изложби БРФК манипулира датите в отчетите до МФК / FCI / !!!

По правилата на МФК / FCI / не могат да се провеждат две ЦАЦИБ / CACIB / изложби в един и същи ден !!!

дедО мраз , фалшифицира документите и представя в отчетите до МФК / FCI / различни дати от реалните .

Това си е измама !!!

Може пък и да обърнат внимание на тези действия на дедО мраз след като са уведомени тези от МФК / FCI /

Такива изложби през 2011 год.които аз знам са / може да ме допълните ако имате инфо / :

06-09 септември 2011 - Албена - 3хСАСІВ 30 септември 2011 - Банско - САСІВ 1 октомври 2011 - Банско - САСІВ 2 октомври 2011 - Банско - САСІВ 22 октомври 2011 - Плевен I - САСІВ 22 октомври 2011 - Плевен II - САСІВ

ПП - Да относно съдебното решение , изводите Ви са верни - не легитимни !

:ba_025:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#131 Потребителят е офлайн   kangal_bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2011 - 04:07 PM

Показване на мнениетоелена Рудолф, в 20 October 2011 - 04:00 PM, написа:

Фокусирайте се върху важните неща които могат да бъдат подкрепени с факти и доказателства , дрязгите ги оставете за по късно .

При провеждането на изложби БРФК манипулира датите в отчетите до МФК / FCI / !!!

По правилата на МФК / FCI / не могат да се провеждат две ЦАЦИБ / CACIB / изложби в един и същи ден !!!

дедО мраз , фалшифицира документите и представя в отчетите до МФК / FCI / различни дати от реалните .

Това си е измама !!!

Може пък и да обърнат внимание на тези действия на дедО мраз след като са уведомени тези от МФК / FCI /

Такива изложби са :

06-09 септември 2011 - Албена - 3хСАСІВ 30 септември 2011 - Банско - САСІВ 1 октомври 2011 - Банско - САСІВ 2 октомври 2011 - Банско - САСІВ 22 октомври 2011 - Плевен I - САСІВ 22 октомври 2011 - Плевен II - САСІВ

:ba_025:

Знаете ли какво ще ви отговори МФК, ако въобще ви отговори: "Това са ваши вътрешни проблеми, които трябва да решите вие!"

Всичко това, което си пише и изнася тук като факти е добре, но ползата е незначителна - една съвсем малка част ще види, че нещата не са вред и толкова.

Много по-добре е никой от форумците да не го види, но да го забележат съответните институции и да се предприемат конкретни действия.

Защото това тук в момента не ми прилича на борба за честност и безпристрастност а борба на хора, необлажили се от баницата и сега, изкарващи се "жертви на системата".

Писах по-горе на представящия се или представящата се като някакъв КОКО - това са неща не от днес или от вчера. Това са неща от години. Къде бяхте тогава ?!

П.П. И още нещо: ако тази тема е сериозна за вас, пишете сериозно по нея. Какви са тези Дедо Мразовци, Снекуручки (умишлено написано с К) и т.н. Мисля, че това са конкретни лица с известни имена. Ако Дедо Мраз е Камен Литов, пишете, че е той. Виж - коя е Снекуручка - не зная.

#132 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2011 - 04:09 PM

Показване на мнениетоlidiya, в 20 October 2011 - 03:45 PM, написа:

Драмата значи е просто буря в чаша застояла вода. А битката е за достъпа до каците.

Аз като индивид дето представлявам един породен клуб от 4 години и друг от 1 година ще Ви кажа, че това не е вярно...

Искаш да кажеш, че наричаш всичко изнесено дотук ЛЪЖА? Ми разкажи ни тогава твоята ИСТИНА.

Разкажи ни например за тези два клуба, представлявани от ТЕБ ... от колко години съществуват, колко човека членуват в тези клубове, колко кучета ползвате в развъдната си дейност и каква значима за БГ кинологията развъдна, че и обществена дейност свършихте първо за 4 , а после и за 1 година ... и да, ще те помоля да уточниш КОЕ ТОЧНО от тук изнесеното като факти НЕ Е ВЯРНО? Или пък визираш само НЕСЛУЧИЛОТО СЕ НА ТЕБ ЛИЧНО като невярно ... или пък с изокването си тук само търсиш да те потупа Дедко великодушно и с Добра усмивка по послушната главица? Или пък си просто от онези дето , ако всички са наопаки, те винаги гледат да са на терсене?

Осветли ни малко по свой адрес, ще се радваме да научим нещичко за теб!:tb_195:
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#133 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2011 - 04:22 PM

Показване на мнениетоkangal_bg, в 20 October 2011 - 04:07 PM, написа:

Писах по-горе на представящия се или представящата се като някакъв КОКО - това са неща не от днес или от вчера. Това са неща от години. Къде бяхте тогава ?!

П.П. И още нещо: ако тази тема е сериозна за вас, пишете сериозно по нея. Какви са тези Дедо Мразовци, Снекуручки (умишлено написано с К) и т.н. Мисля, че това са конкретни лица с известни имена. Ако Дедо Мраз е Камен Литов, пишете, че е той. Виж - коя е Снекуручка - не зная.

Това, че едно или друго не ти е ясно, никак, ама никак не ти дава правото да се явяваш тук като един съдник или пък като инстанцията задаваща въпроса"Къде бяхте тогава?" Кой каквото могъл - направил, който не - пак така! и да гледаш назад, само пепелища ще видиш. Ако искаш нещо да направиш - направи го, а не менторствай...

Иначе щото много те касае аз къде съм бил "тогава" ... ми ако се беше поинтересувал "кой - кой е" и ако беше чел по- внимателно показаните документи из темата, можеше и да не задаваш всичките си "неудобни" според теб въпроси...ето за успокояване на страстите ти:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#134 Потребителят е офлайн   kangal_bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2011 - 05:01 PM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 20 October 2011 - 04:22 PM, написа:

Показване на мнениетоkangal_bg, в 20 October 2011 - 04:07 PM, написа:

Това, че едно или друго не ти е ясно, никак, ама никак не ти дава правото да се явяваш тук като един съдник или пък като инстанцията задаваща въпроса"Къде бяхте тогава?" Кой каквото могъл - направил, който не - пак така! и да гледаш назад, само пепелища ще видиш. Ако искаш нещо да направиш - направи го, а не менторствай...

Иначе щото много те касае аз къде съм бил "тогава" ... ми ако се беше поинтересувал "кой - кой е" и ако беше чел по- внимателно показаните документи из темата, можеше и да не задаваш всичките си "неудобни" според теб въпроси...ето за успокояване на страстите ти:

Да, вярно е. Аз не съм бил и не съм в структурата Ви, наречена БРФК, но за сметка на това съм свидетел на всички събития още отпреди съществуването на БРФК и дори появата на Камен Литов на кучкарската сцена - така че да не се мерим кой кой е.

Показвате ми документ с дата от февруари 2004 г. Сега коя година сме ?!
За всичкото това време, от датата на документа, който ми навирате в очите, до настоящия момент Вие какво направихте ?!
Някакви промени имаше ли ?!
Седем години ли трябваше да изминат, че отново да започнете "борба" ?!

Така че, имам право да питам, ако не от някаква друга позиция, поне от позицията на човек имащ отношение към кучетата.

А колкото до страстите - спокоен съм, защото нямам какво да губя.

#135 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2011 - 07:23 PM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 20 October 2011 - 02:09 PM, написа:

Показване на мнениетоlidiya, в 20 October 2011 - 03:45 PM, написа:

Драмата значи е просто буря в чаша застояла вода. А битката е за достъпа до каците.

Аз като индивид дето представлявам един породен клуб от 4 години и друг от 1 година ще Ви кажа, че това не е вярно...

Искаш да кажеш, че наричаш всичко изнесено дотук ЛЪЖА? Ми разкажи ни тогава твоята ИСТИНА.

Разкажи ни например за тези два клуба, представлявани от ТЕБ ... от колко години съществуват, колко човека членуват в тези клубове, колко кучета ползвате в развъдната си дейност и каква значима за БГ кинологията развъдна, че и обществена дейност свършихте първо за 4 , а после и за 1 година ... и да, ще те помоля да уточниш КОЕ ТОЧНО от тук изнесеното като факти НЕ Е ВЯРНО? Или пък визираш само НЕСЛУЧИЛОТО СЕ НА ТЕБ ЛИЧНО като невярно ... или пък с изокването си тук само търсиш да те потупа Дедко великодушно и с Добра усмивка по послушната главица? Или пък си просто от онези дето , ако всички са наопаки, те винаги гледат да са на терсене?

Осветли ни малко по свой адрес, ще се радваме да научим нещичко за теб!Качена снимка

Орлине я не се опитвай да се заяждаш с мен. Когато ставаше въпрос за кинология и кучета бях от малцината, които подкрепиха проекта за Наредба за отглеждане на домашни животни.
И понеже въпреки, че не се крия под разни никове, не се сещаш, коя съм. Аз съм Лидия Владова - председател на БКК "Малтезер" - 17 члена, 25 клубни кучета шоу клас, и секретар на БНККПЙТ- 21 члена със 120 клубни кучета шоу и брийд клас.
Ако искаш ще ти дам и отчет за бройката създадени кучета за 2010 и за бройката клубни кучета получили титла Шампион в международен аспект.
Подкрепям всеки, които иска кинологията в България да върви напред и нагоре, но не подкрепям личностно разчистване на сметки дето нито ме интересуват, нито касаят кинологията. И един от потребителите на форума беше задал много правилно въпрос: Като някои от вас от години са знаели за нередности, защо досега сте си мълчали?!
И аз питам: Какво точно сега ви накара да хвърляте лайна?
Хич не ми пука за "потупване по главица от Дедко", аз проблем и ядове нямам с никого от Федерацията, аз си спазвам моите неща, те техните.
Бонка много добре ти отговори, в момента когато нещо вече не й е харесвало се е ориентирала там където й харесва и й изнася.
Какво толкова сложно има?!
Членството е доброволно, не задължително. На когото нещо не му изнася просто спира да членува и отива там дето му изнася.
Какво се скъсахте да дращите за лични отношения на този и онзи, всеки си има право на личен живот и не е длъжен на никого отчет да дава.
Хич и не се сещате, че всъщност плюете по чистопородното развъждане докато се навирате в личните отношения на Камен и Антоанета. Еми това си е тяхна работа, те са пълнолетни граждани и имат право да си подреждат живота както си решат.
Исус Христос казал на събралите се пред храма по повод на Мария-Магдалена: нека онзи, който е безгрешен първи хвърли камък.
И ти и Жоро през годините не спряхте да се дръгляте във форума заради ротвайлера Иво. Само, че на милия, Бог да ме прости, че му дигам костите му беше все тая за вашите простотии, той си изтърпя болките през годините и накрая намери покой.
Просто всички сте изключително жалки да се правите на "ощипани девици", а всъщност нито един от врякащите не е безгрешен и е правил измами.
Крадеца вика дръжте крадеца.
Отвъртително лицимерни сте всички дето уж сте надигнали глас в защита на кинологията.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#136 Потребителят е офлайн   kaloqn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2011 - 08:21 PM

Уф...
Много тестостерон и стремеж да се покаже кой е по-прав и по-голям....

Въпросите, които би трябвало да си зададете, в елементарен аспект,
без да се влияете от личностни взаимоотношения са два:

– Колко и дали наистина е грешно ръководството на БРФК?
Не забравяйте, че цитираните приходи са само едната страна на медала,
предполагам, че има и доста разходи по изложбите...
Непрозрачен финасов отчет обаче навява неприятни помисли...

– Алтернативата е изградена само върху омраза срещу статуквото, или има и
градивен елемент, както момоходом бе споменато в част от постовете на автора на темата?

Кой, кога, кого е съдил, осъдил, е..л, са въпроси от личния Ви живот, а не част от
управлението на обществена организация.

Много, много жалко ако жаждата за власт на всяка цена, съчетана с женски хитрости,
сексуалност и интриганство се е проектирала в управлението на обществена структура.

#137 Потребителят е офлайн   mikivt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2011 - 08:25 PM

Показване на мнениетоlidiya, в 20 October 2011 - 07:23 PM, написа:

[Просто всички сте изключително жалки да се правите на "ощипани девици", а всъщност нито един от врякащите не е безгрешен и е правил измами.
Отвъртително лицимерни сте всички дето уж сте надигнали глас в защита на кинологията.

Прогресът не се интересува от мотиви.
След като,очевидно,бентът се е отпушил,ти защо заставаш на пътя на водата?

#138 Потребителят е офлайн   kangal_bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2011 - 08:30 PM

Показване на мнениетоkaloqn, в 20 October 2011 - 08:21 PM, написа:

Много, много жалко ако жаждата за власт на всяка цена, съчетана с женски хитрости,
сексуалност и интриганство се е проектирала в управлението на обществена структура.

Ами май тук се крие същността на спора.

Вечния стремеж кой да води "бащина дружина", да начеше личното си Его и естествено да си "натовари каруцата".

Не съм адвокат нито на Камен, нито на когото и да било, но толкова години да цуцате, а сега изведнъж - борци за правда и честност - някак си много фалшиво звучи.

Между другото един от приближените му вече ходил да хленчи: "Камен си заминава, дайте да видим какво ще правим". Само не си мислете, че на същия му е дерт за кучкарлъка в България!

#139 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2011 - 08:50 PM

Качена снимка

Показване на мнениетоkaloqn, в 20 October 2011 - 06:21 PM, написа:

Уф...
Много тестостерон и стремеж да се покаже кой е по-прав и по-голям....

Въпросите, които би трябвало да си зададете, в елементарен аспект,
без да се влияете от личностни взаимоотношения са два:

– Колко и дали наистина е грешно ръководството на БРФК?
Не забравяйте, че цитираните приходи са само едната страна на медала,
предполагам, че има и доста разходи по изложбите...
Непрозрачен финасов отчет обаче навява неприятни помисли...

– Алтернативата е изградена само върху омраза срещу статуквото, или има и
градивен елемент, както момоходом бе споменато в част от постовете на автора на темата?

Кой, кога, кого е съдил, осъдил, е..л, са въпроси от личния Ви живот, а не част от
управлението на обществена организация.

Аз лично не си спомням да съм присъствала на събрание на което да не е даден отчет за приходи-разходи по пера
"Алтернативата" е същата като сега за президентските ни и местни избори.
А това, че всичките писания в тази тема са, защото някои са решили, че могат "да се облажат" и "пачките са големи" е повече от ясно, нищо общо с кинология, популизиране на породи и т.н.
И още нещо да вметна между друго за някои, няма защо да дращите на Мария Цанева, нея не я вълнуват простотите в България и още не се е родил онзи дето клин ще забие между мен и нея. И само някои с пихтия вместо мозък би му хрумнало, че за нас км са пречка да сме нон стоп в комуникация. Смешковци. супер ни развесявате с писанията като си си въжбразявате, че ние не си ги препращаме.
Ама наистина сте супер жалки някои. За жълти стотинки и децата си сте готови да продаде. На всички изпълнени с комерсалност, лицемерие и арогантност ви пожелавам от душа и сърце собствените ви кучета да ви въздадат справедливост.
Приятна вечер. Да сте живи и здрави колкото сте харни. Стократно да ви се връща всичко което правите.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#140 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 20 October 2011 - 08:57 PM

Показване на мнениетоlidiya, в 20 October 2011 - 07:23 PM, написа:

Орлине я не се опитвай да се заяждаш с мен. Когато ставаше въпрос за кинология и кучета бях от малцината, които подкрепиха проекта за Наредба за отглеждане на домашни животни.
И понеже въпреки, че не се крия под разни никове, не се сещаш, коя съм. Аз съм Лидия Владова - председател на БКК "Малтезер" - 17 члена, 25 клубни кучета шоу клас, и секретар на БНККПЙТ- 21 члена със 120 клубни кучета шоу и брийд клас.

Айде да не си говорим глупости, госпожо Владова. Работната група за Наредбата за отглеждане на домашни животни на територията на София НЕ ВКЛЮЧВАШЕ обявили се като кинолози, защото всички вие бяхте твърде важни и твърде заети, за да обърнете внимание на един от най-съществените нормативни актове, поне що се отнася до работата ни в този град тук. Така, както е типично за т.нар. "приятели на кучето" - толкова сте и заинтересовани и ангажирани, пфу!

Вместо това аз и моите колеги от Animal Rescue Sofia, както и читави хора от тоя форум трябваше да стоим като идиоти да защитаваме породи като ротвайлер, дого, доберман, НОК, САО и т.н. от породно законодателство - нещо, което нито ни влиза в работата, нито искаме да правим баш ние. Да не си говорим за ПЪЛНОТО БЕЗХАБЕРИЕ на БРФК относно грандиозния проблем с бездомните кучета, абсолютната липса на образователни кампании, които всеки един клуб би трябвало да провежда и т.н... Да, парите са важни, особено за хора с амбиции като вашите, госпожо Владова, госпожо председател на клуба със 17 члена и мегавеличествен секретар на каквото и да е БНК..... сигурно йоркширтериер, без значение тъй или иначе.

Седиш и гледаш изнесени МИЛИОНИ ЛЕВОВЕ КРАЖБИ и сочиш другите с пръст?! Ле-е-е-кинко сте се объркала, госпожо Владова, ама виж - може и да има полза, може - може, ако това тук не стигне до никъде, после ще има потупване по рамото, браво Владова, молодец. Евала на всички функционери като теб, които ще продължават да си натискат парцалите и да крепят наличното безобразие. А, да, забравих - да ти се връщат "отвъртителните" клетви, цуци, стократно и на теб, например: да си толкова красива, колкото си и почтена, да ти върви толкова, колкото си честна.

Не виждам абсолютно нищо ЛИЧНО в дела, в които е замесена федерацията, ще ме извиняваш Калоян. Как по-точно има отменено ОС и сдружението продължава да функционира е мистерия - юридическа.
User's Signature

Качена снимка

• (44 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема