Dog.bg Форуми : Кучето ми се напикава....

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (12 Страници) +
  • « Първа
  • 10
  • 11
  • 12
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Кучето ми се напикава.... Оцени темата: **--- 3 Гласове

#221 Потребителят е офлайн   Ev0luti0n Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 06 February 2012 - 11:03 AM

Отивайте на лекар докато е време ,че после по-лошо.

#222 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 08 March 2012 - 11:35 PM

Стигнах до седма страница на цирка на автора на темата след като дойдох от тук :"Как се прави едно куче агресивно" от същия автор:
http://forum.dog.bg/...iew__getnewpost

Та от там ми дадоха линка към тази тема.
какво да ви кажа... Въртим в кръг: аз му обеснявах на младежа че първо трябва да отиде на курс послушание при инструктора, а като ми дадоха линк към тази тема май излиза че тук му обясняваха същото.

Жалко е за кучето.
Жалко е за породите, попадащи в ръцете на подобни комплексарчета.
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#223 Потребителят е офлайн   akvinski Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 March 2012 - 02:36 AM

Показване на мнениетоFuria_S, в 08 March 2012 - 11:35 PM, написа:

Стигнах до седма страница на цирка на автора на темата след като дойдох от тук :"Как се прави едно куче агресивно" от същия автор:
http://forum.dog.bg/...iew__getnewpost

Та от там ми дадоха линка към тази тема.
какво да ви кажа... Въртим в кръг: аз му обеснявах на младежа че първо трябва да отиде на курс послушание при инструктора, а като ми дадоха линк към тази тема май излиза че тук му обясняваха същото.

Жалко е за кучето.
Жалко е за породите, попадащи в ръцете на подобни комплексарчета.

Абе хора, спрете да се занимавате с измишльотините на т'ва комплексирано "юначе". Видно е, че 99% от писанията са му измишльотини и избивки. Подредената и обзаведенка къщичка в която живее Марк, е ясно че е на човек на 20 без родители. Ясно е къв бияч е щом скача на жени, без да се замисли. И днес го бих вчера не - за Марк, пък много го обичам???
Ev0luti0n, за да ти спестя време и нерви, веднага ти давам информация за себе си:
От Пловдив съм. Във всеки един удобен момент съм склонен да споделя част от шамарите си с теб. Но, за да го направя по-интересно за теб, понеже скачаш на жени:
И жена ми е склонна да сподели ММА уменията си с теб. В този форум познавам поне двама, които биха заложили на нея. И като за финал, Айк моето бебче-дого е склонен да ти помогне в собственото ти възпитание, или с други думи казано, склонен е да ти помогне да почнеш да се напикаваш от страх.
Научи се брат ми, на поне елементарно уважение към хората и опонентите си!!! Някои от тях дори се опитват да ти помогнат.

#224 Потребителят е офлайн   Ev0luti0n Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 March 2012 - 10:49 AM

Спокойно бе Кро Коп много се биеш , а ти запитвал ли си се ,че не само в Пловдив има зали за ММА ? С УДОВОЛСТВИЕ ЩЕ ТИ НАПРАВЯ ГЪРБА МЕК КАТО КОРЕМА! :md_064:

#225 Потребителят е офлайн   akvinski Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 March 2012 - 12:19 PM

Показване на мнениетоEv0luti0n, в 11 March 2012 - 10:49 AM, написа:

Спокойно бе Кро Коп много се биеш , а ти запитвал ли си се ,че не само в Пловдив има зали за ММА ? С УДОВОЛСТВИЕ ЩЕ ТИ НАПРАВЯ ГЪРБА МЕК КАТО КОРЕМА! :md_064:

Ааа, не така! Всяко нещо по реда си! Първо жена ми и кучето, тях и двамата съм ги взел да ме пазят и съм ги направил злобни, както и да хапят като ме доближи някой :r_181: Сега сериозно, ако искаш да получаваш нормално отношение, винаги бъди готов да дадеш такова! Държиш се със всички тук все едно са ти съученици и не са ти дали да препишеш на контролното? Хубаво е да оставяш агресията във варненските зали, а навън да се държиш като нормален младеж или дори мъж ! Пробвай, ще останеш очарован от резултата! Т'ва е от мен, повече няма да занимавам хората с мерене на пишки. :re_037:

#226 Потребителят е офлайн   joras Икона

Публикувано: 17 March 2012 - 02:52 PM

Здравейте току що се регистрирах,изчетох всички 12 страници и ми се иска да споделя нещо с вас.Преди два дни набих кучето си,то е 9 месечно бигълче и оттогава забелязах,че започна да пишка в хола,нещо,което мислех,че съм възпитал.Осъзнавам грешката си,боли ме и никога повече няма да я удрям,просто е ужасно изражението в очите й :dh_188: А и честно казано след това си и поплаках.
П.С.Само не ме почвайте и мен :beer:

#227 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 17 March 2012 - 03:41 PM

Показване на мнениетоjoras, в 17 March 2012 - 12:52 PM, написа:

Здравейте току що се регистрирах,изчетох всички 12 страници и ми се иска да споделя нещо с вас.Преди два дни набих кучето си,то е 9 месечно бигълче и оттогава забелязах,че започна да пишка в хола,нещо,което мислех,че съм възпитал.Осъзнавам грешката си,боли ме и никога повече няма да я удрям,просто е ужасно изражението в очите й :dh_188: А и честно казано след това си и поплаках.
П.С.Само не ме почвайте и мен :beer:

Щом повече няма да си удряш кучето и те хваща срам за постъпката ти - значи нещата са поправими. на всеки един стопанин-новобранец много често му се случва да избухне и в яда и безсилието си да набие животното, защото не знае как да постъпи. Тези неща се случват.
Наказанието чрез спиране на нежелателното действие не се разбира много правилно от страната на стопани и от страната на кучето.
Вижте, прибирате се вкъщи и первате един зад врата на кучето, което е разпиляло боклука из цялата стая, примерно. Кучето не разбира че вие го биете задето е разпиляло боклука. То прави друга асоциация - стопанина се прибира и значи ме чака бой.
Или друг пример, видях го в парка. Една жена вика кучето си да дойде. то идва с нежелание и много бавно, спирайки се тук-там и влачейки се едвам-едвам. Но идва. Пристига и... Изяжда си боя.
- Добре де, човеко божи,- защо го натупа това куче което дойде при теб? Защото не изпълни командата като на кино? Ами следващия път то изобщо няма да изпълнява една от най-важните команди "Ела тук". Защо да идва, като ще си изяде шамарите като го викаш?

Така че е нормално от безсилие стопаните да си изпускат нервите с първото си куче. Но е ненормално да ви дават акъл че като го спукаш от бой ще разбере животното кой е шефа и това е начина да те слуша. А после да се чудим защо се напикава като види стопанина си или отмъщава като припикава леглата и килимите след боя (и този момент може да го има).

Ще се наредят нещата, споко, просто трябва да проумеете че нещата стават не чрез бой, а по друг начин.
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#228 Потребителят е офлайн   pinkdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 March 2012 - 06:42 PM

Когато моя беше малук правих същата грешка,викам го и след като идва след 5 мин започвах да го навиквам..резултата беше,че спря да идва съвсем и си беше изпитание да го хвана,за да се приберем.Един кучкар от полянката ме посъветва какво да правя,след като видя какъв цирк сме и до ден днешен нямаме никакви проблеми с това:)Обучението с положителни емоции е много по ефективно,отколкото чрез наказание и с изтърване на нервите :ae_085:

#229 Потребителят е офлайн   joras Икона

Публикувано: 17 March 2012 - 09:46 PM

Хора досега никога не бях удрял животинчето си,пределно ми е ясно,че когато го извикаш и го набиеш впоследствие то ще спре да идва,винаги досега съм я поощрявал с лакомства и ефекта е видим.Просто споделих,че за пръв(надявам се и последен)път избухнах и я набих.Това е,стана ми кофти,а и знам,че не това е начина :ba_025:

#230 Потребителят е офлайн   Arolski9111 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:+359878787912
    arolski911@gmail.com

Публикувано: 17 March 2012 - 11:41 PM

Хора разберете, че с бой нищо не се учи ! И какво значи, избухнах, забравете тези емоции когато се занимавате с кучетата си. Няма избухнах, няма нервирах се, няма дразни ме, забравете тези емоции. И работете спокойно с кучето Ви, и когато не ви се получава нещо просто го отложете малко и пробвайте след 10 мин, когато сте напълно спокойни. :ae_085:
User's Signature

Асен Аролски треньор на кучета
и
техните собственици

Качена снимка

• (12 Страници) +
  • « Първа
  • 10
  • 11
  • 12
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема