Dog.bg Форуми : Кучето ми се напикава....

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (12 Страници) +
  • « Първа
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Кучето ми се напикава.... Оцени темата: **--- 3 Гласове

#181 Потребителят е офлайн   Christian Stone Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 27 November 2011 - 09:31 PM

Показване на мнениетоEv0luti0n, в 20 November 2011 - 11:15 PM, написа:

Качена снимка

mark малко по-голям. :rc_036:

С тоя топор зад него ли го пребиваш? Питал ли си се какво е теб да те подпука някой с подобен чеп по улиците?
Кучето не те прави по-голям мачо, нито това, на което го подлагаш. Достойнството, твърдостта, непоколебимостта и търпението те правят мъж. Както и ташаците в гащите. Ако ги имаше, може би нямаше да се налага да пребиваш кучето си от бой, за да го възпиташ.

#182 Потребителят е офлайн   Tali Икона

• EVERLASTING
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 27 November 2011 - 10:13 PM

Ev0lution, не помня отговори ли ми на колко години си... мисля НЕ! Сега виждам аватара ти и всичко си идва на мястото... Не искам да коментирам. Аватара е място, на което да качиш снимка на кучето си /с което се гордееш и обичаш/, да го покажеш в най- хубавата му светлина! Това ти не е форум за културизъм за да си показваш мускулите и татуйровките... Все пак... избиване на комплекси е твоето от всякъде- редовния побой на кучето, държането, изпускането на нервите... Защо твоето поколение чрез агресия си избивате комплексите?!
И Все пак браво! Ти еволюираш нанякъде защото повечето на твоята възраст не осъзнават проблемите си, ти се вслушваш въпреки всеобщия негативизъм към теб!
Браво! Продължавай така и може човек да излезе от теб! /Изобщо не го казвам в лошия смисъл, не мисли, че се заяждам!/

П.П.
Кучето е страхотно, наистина! Само не мога да определя дали това в очите му е страх или покорност...
Ще се радвам да чета за прогреса ви. Ако имаш въпроси ЛС-то ми е на среща. Имам желание да помогна!

#183 Потребителят е офлайн   Christian Stone Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 November 2011 - 10:34 PM

Вслушва се той, друг път! От отговорите и постовете му просто струи арогантност и наглост. Аз му давам не повече от 17.
Пич, моя съвет - остави кучето или остави досегашното си поведение. И аз съм шамаросвал моя, и аз съм се сбивал с него (ей така, въргаляме се и се дъвчем и двамата), но три единствени пъти ми се е случвало да си изтърва нервите до степен, в която и аз не можех да се позная. И трите пъти съм съжалявал. Първият случай - изненадах го неволно и грубо, докато се хранеше. Обърна се без да ме познае и ме захапа, щеше да ми откъсне долната устна. Вместо да се успокоя и да си дам сметка, че вината е моя, го сграбчих за козината по главата. След това като се скри в ъгъла и заквича и заскимтя, аз на свой ред седнах и се разревах като малко дете. Вторият - прибрах се изнервен от работа, целият ми ден беше крив. Седнах да вечерям, а малкия започна да ми се катери по главата, едва ли не. Свалих го, заших му един шамар (тогава беше на 3 месеца) и го запратих в другя край на стаята. Изобщо не видях къде го удрям, оказа се, че съм му нацелил бузата, а не тялото, защото мижеше и крещеше. Тоя път се и напика, седнал, в краката си. Толкова бях прекалил. Отново съжалих. Третия път - отново беше свързан с хранене. Беше преди два месеца, вече голям и силен... и способен да ръмжи и хапе здраво (тогава беше 25кг.). Куцука после известно време с предния крак. Когато се прибрах, след тази случка, пак съжалих.
Защо ти го казвам всичко това - не е защото съм горд с постъпките си. Дори напротив, срамувам се, защото той не разбира поради каква изкелифещена своя причина съм го наказвал така грубо. И връщайки се назад, осъзнавам, че не кучето е било в грешка, а аз съм постъпвал неправилно:
случай 1 - не трябваше да го изненадвам по този начин, прокрадвай ки се иззад него и щипейки го по ушите. и аз да съм, и аз щях да зашлевя някого, ако ме дразнеше така, докато се храня.
случай 2 - трябваше да се успокоя, да си изеля нервите някъде другаде, а не върху малкия. и да му покажа, че не бива да постъпва така. кротоко и спокойно.
случай 3 - вината е в мен, че не му коригирах навреме лошите навици при хранене.
Оттогава не съм си позволявал подобни неща. Не отричам пошляпването - по-леко по муцуната, зад врата, почукването с крак по хълбоците и корекциите с повод. Това е физически контакт, който го има и в една глутница. Ама дори и там не се пребиват от бой. Замисли се как си възпитаваш питомеца, дали би ти било забавно, ако твоите родители те възпитаваха така и щеше ли и ти да се посираш, ако теб те налагаха, както ти него. И ако имаш някакви комплекси, моля те, избивай ги върху човешки същества, които са ти равностойни по сила и възраст.

#184 Потребителят е офлайн   aldald Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 November 2011 - 09:14 AM

Хайде стига сега - това, че има бухалка на снимката не значи, че още бие кучето. И аз имам снимка с нож и вилица и кучето си, но не се каня да го ям :md_064: . По-интересно е как върви обучението. А кучето е прекрасно!

#185 Потребителят е офлайн   kai_tina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 November 2011 - 10:10 AM

Показване на мнениетоTali, в 27 November 2011 - 08:13 PM, написа:

П.П.
Кучето е страхотно, наистина! Само не мога да определя дали това в очите му е страх или покорност...

И аз това исках да кажа. Прилича на страх. Момчето очевидно има проблеми, по които се опитва да работи усилено, дано има търпение и желание обаче за корегирането им, а не само форумски закачки. Успех на двамата
User's Signature

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди

http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/

#186 Потребителят е офлайн   Ev0luti0n Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 November 2011 - 03:33 AM

ЗА информация бухалката е там по-простата причина ,че съм му да я дал да си чеше зъбите на нея , но това е друга тема .
Имам проблем от около може би 3-4 дена му излязоха едни като пъпчици , но след като ги почеше пада нещо черно и се разраняват в началото бяха само 1-2 сега са към 10 някакви идеи? Ето и нова снимка..

Качена снимка

#187 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 November 2011 - 07:49 AM

Да, тази тема е отворена априори относно проблема с напикаване на кучето ти.Фотоси как изглежда то, или проблеми със здравето му, се слагат и задават в съответните раздели.Интересно ми е защо, след като сте почнали с тренировките, няма една снимка от тях.
User's Signature

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....

#188 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 29 November 2011 - 09:29 AM

защото не идват :smile:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#189 Потребителят е офлайн   Letty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 November 2011 - 09:41 AM

Е, много ясно.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

15.03.1997 - 10.12.2011 - R.I.P. Rino! Always in my heart...

#190 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 November 2011 - 11:08 AM

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 29 November 2011 - 09:29 AM, написа:

защото не идват :smile:

:ohmy:
User's Signature

#191 Потребителят е офлайн   Flawless Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2011 - 08:47 PM

Кучето ми изглежда тъжо . . . :dh_188:
User's Signature

Качена снимка

#192 Потребителят е офлайн   HighWay Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 December 2011 - 09:01 PM

Еволюшън, защо не ходите на обучение?

За пъпките пусни тема и снимка във Ветеринарен кабинет, а най-добре го заведи на лекар.
User's Signature

Качена снимка

#193 Потребителят е офлайн   Ev0luti0n Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 January 2012 - 06:21 PM

Всичко е наред вече оправихме се оказа се ,че е от килимчето на което спи.... ето и нова снимка на марк който е на 7 месеца вече! :db_046:
Качена снимка

#194 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 January 2012 - 06:37 PM

Моля, помествай снимки на твоя питомец само в създадения за целта раздел-снимки на домашни любимци.Тази, а и предишните ти са сложени тук неуместно, понеже нямат абсолютно никаква връзка с темата.Или може би имат, но май досега никой не се е досетил.....Отделно, вместо фотоси, можеш да си направиш труда да отговориш на вече поставените ти по-горе въпроси-"Еволюшън, защо не ходите на обучение?" и други, свързани с поведението на кучето ти.
User's Signature

#195 Потребителят е офлайн   Ev0luti0n Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 January 2012 - 03:40 PM

Казаха ми някой доста ефективни методи които помогнаха с поведението вместо бой използвам терасата като наказание ,ако е направил беля излиза на терасата ,а това не му харесва изобщо и вече докато му кажа хайде на терасата подвива опашка и започва да слуша освен което проблемите който имах изчезнаха, след като спрях да го бия всичко се нормализира много съм доволен на този етап. :)

#196 Потребителят е офлайн   Ev0luti0n Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 January 2012 - 09:00 AM

Здравейте отново имам огромен проблем кучето ака рядко вече 1 седмица и не се храни нищо не яде дори месо отказва на какво се дължи това? :unsure: :unsure:

#197 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 28 January 2012 - 09:12 AM

Отивай на вет веднага!В момента има някакъв вирус с рядко щастие и повръщане.Само вет може да каже какво му има обаче и да назначи подходящо лечение.Не се бави една седмица е много време кучето да е разтроено и да не се храни :ea_103:
Дано не е нищо сериозно!
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#198 Потребителят е офлайн   Arolski9111 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:+359878787912
    arolski911@gmail.com

Публикувано: 28 January 2012 - 11:48 AM

Как може да го държиш една седмица така ? Трябвало е още на втория ден както го забележиш да отидеш на ветеринар а не да задаваш тъпи въпроси във форума. Какъв човек си ти ? Това куче има нужда от грижи а не от тормоз, а аз като чета ти само го тормозиш ! :zz_020:
User's Signature

Асен Аролски треньор на кучета
и
техните собственици

Качена снимка

#199 Потребителят е офлайн   Ev0luti0n Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 January 2012 - 03:58 PM

Показване на мнениетоArolski9111, в 28 January 2012 - 11:48 AM, написа:

Как може да го държиш една седмица така ? Трябвало е още на втория ден както го забележиш да отидеш на ветеринар а не да задаваш тъпи въпроси във форума. Какъв човек си ти ? Това куче има нужда от грижи а не от тормоз, а аз като чета ти само го тормозиш ! :zz_020:

Не те питам дали го тормозя или не , а от какво може да е и дали е възможно да е сериозно не го заведох защото се оправи за 1 ден и след това пак така утре смятам да го заведа.

#200 Потребителят е офлайн   go6etyy_11 Икона

• Member
  • PipPip
Публикувано: 28 January 2012 - 05:23 PM

животните не заслужават такива стопани ... дори ни прочетох ялата тема , а само няколко коментара и ми става ясно какъв си ! не е най важното да научиш кучето да яда и да ляга ! трябва да познава гласът ти , то трябва да разбере кога му се караш и кога го награждаваш и показваш обичта си към него ! а не с викане и побой ! а точно за породата пич , объркал си я ! с това отношение до никъде няма да стигнеш , нщата ще се влошат повече след време когато ДОГОТО порасне :dry: :dh_188:

• (12 Страници) +
  • « Първа
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни