Dog.bg Форуми : Мнения за БРФК

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мнения за БРФК Разделено от темата ОС на БРФК Оцени темата: -----

#1 Guest_navar_*

• Група: Гости

Публикувано: 16 October 2011 - 10:27 AM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 15 October 2011 - 09:00 PM, написа:

Същата трагикомедия се разиграва от години и в НКР (Национален Клуб Ротвайлер), където без благословия от Батюшката не се предприемат промени в ръководния състав на клуба, щото "ЩЕ НИ ЗАКРИЕ" ... видите ли ...

И най - лошото в цялата история е, че много хора като мен отдавна - отдавна са се отвратили от родната псевдокинология и вместо да радеем за хобито си, го поддържаме от немай - къде, ако не за друго, то поне за да не ходят нахалос десетките ни години бъхтане за някоя порода ...

о Боже,нима това го е написал човекът,който допреди година ме разпваше ,щото казвах че кинологията в България е псевдотакава,и кинТология ?? нима не беше ти човекът,който триеше всичко което пишех против БРФК ,и нейната "кинология"..който ме осъждаше че съм напуснал редиците на федерацията,защото не ме устройва това което става..
а сега се оказа че и ти мислиш като мен...кой спомена фурнаджийски лопати..
прави сте в едно обаче-нов бардак със стари курви не се прави...години наред сте хранили дедо и снежанка,сега ревете...аз не исках да храня никого и се махнах...ако всички се бяхте махнали ,досега щеше да има нова федерация ,без дедо...ама как ще се лишите от жалките титлички,и последващите от тях заплождания-раждания-продавания....
Българска работа е тва ,ееей.

#2 Потребителят е офлайн   DOGI_DOG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 16 October 2011 - 11:02 AM

navar, докато хората робуват на разни документчета и титлички работата ще е такава...Аз също не членувам и няма да членувам в никоя организация, защото кинологията отдавна на световно ниво не е това, което трябва да бъде.
FCI, SV, WUSV и да не изброявам всички породни клубове, международни "киноложки" организации и техните сателити отдавна са опорочили кинологията като такава.
User's Signature

"Направете го заради мен:погрижете се за това,моята овчарка да остане работно куче,така както аз правех през целият си живот в името на тази цел" Max von Stephanitz 1864-1936
http://www.working-d...a%20Dvora%20CS/
http://www.working-d...ls/520770/..CS/

#3 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2011 - 04:03 PM

Я, темичката още не е изтрита по стар обичай :tb_195:

Иначе, по повод написаното от превъзбудения НАВАР:

Цитат

щото казвах че кинологията в България е псевдотакава,и кинТология ?? нима не беше ти човекът,който триеше всичко което пишех против БРФК ,и нейната "кинология"..който ме осъждаше че съм напуснал редиците на федерацията,защото не ме устройва това което става..

ще кажа само едно: ТАКИВА КАТО ТЕБ СА ВИНАГИ ОБИДЕНИ И НЕРАЗБРАНИ! Кога от властта, кога от някой, дето не ти уйдисва на плачункането, но най-вече от ПРАВИЛАТА!

Криви, прави, има ги, а такива като теб не обичат да ги спазват и единственото , на което са способни е да се крият зад псевдобунтарски подвиквания от рода на горното. Такива като теб никога няма да са част от някакъв екип, без значение добър или лош, щото в мига в който ти се каже, че не можеш да плодиш кучетата си съобразно ТВОИТЕ СИ правила, ти ставаш БОРЕЦ ЗА СВОБОДА. Такива като теб са като радиоточка и без значение къде и какво се случва, ти просто си бучиш. Уж все първи и уж все най-обиден. Хората от твоята черга са "вълци - единаци" , на тях никой нищо и по никаквъв повод не може да каже. Затова вий си там самотно и обидено, другото остави на хората, дето поне малко се опитват да направят нещо ЗАЕДНО ...

Членувам в БРФК и се гордея с многото неща, които дадох на организацията през тези 20 години. Ръководството на БРФК не е БРФК. Това са само хора и нищо повече. Идват и си отиват един ден. Въпрос на време и надстроечни явления в главите на хората, плащащи членски внос и търпящи подобно ръководство. БРФК за добро или за лошо представлява България пред света. Представя я на база правила и развъдени съгласно тях кучета, а не на база плодени по кравеферми мелези. :rc_036:

Показване на мнениетоagalina, в 16 October 2011 - 03:22 PM, написа:

Ми нямам чуства за хумор и за литературни похвати в случая.
А дали щяло нещо си на ОС на БРФК да се случи е проблем не за теб и мен, а за членовете им.

:ba_025:
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#4 Guest_navar_*

• Група: Гости

Публикувано: 16 October 2011 - 05:32 PM

не ,драги ми смехурко...членовете на БРФК се сменят,ръководството си остава...БРФК отдавна е отиждествена с ръководтсвото и ..а ти,довчера си бил джудже,и си се ползвал от всички облаги-сега ставаш опозиция..такива като мен ,може и да са вълци единаци,но не развъждат-нито "регламентирано",нито нерегламентирано...нито някой може да каже че е бил излъган от мен,продавайки му дефектно куче за здраво или някоя друга шашма ,която ти драга ми фурнаджийска лопато си правила..
хората не са прости,могат да проверят писанията ти,включително и тези защитаващи ръководството на БРФК,до момента в който не се отказаха да спонсорират специалката,тогава ти реши че трябва да станеш "опозиция"...
а вълцит единаци,е имало и ще има..дали съм аз,или някой друг-има ли значение...
жалко е че сега изричаш думи,казани от вълк единак преди години,и тогава ти ги заклейми като ерес...щеше да е смешно,но за съжаление е жалко...както цялата ни "кинология" между другото..
п.п. и само за справка,щот все пак смятаме че някои от нашите кучета трябва да бъдат показвани пред публика,станахме член на една организация,за да спестя смешните ти напъни ще уточня че става дума за организация под шапката на ФЦИ...но БРФК-за мен това е отдавна потънал кораб....
поради това на българска изложба -само в краен случай,и то като чужди кучета..макар че повечето са made in BULGARIA...но по добре "дарение" като чужденец,отколкото "преклонената главица,остра сабя не сече" ..но такава главица хомотец влече...
айде ,борецо за правда .....успех

#5 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2011 - 05:53 PM

Показване на мнениетоnavar, в 16 October 2011 - 05:32 PM, написа:

не ,драги ми смехурко.....макар че повечето са made in BULGARIA...но по добре "дарение" като чужденец,отколкото "преклонената главица,остра сабя не сече" ..но такава главица хомотец влече...
айде ,борецо за правда .....успех

Радиоточката работи. Малко бучи, ама си работи ... :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#6 Потребителят е офлайн   vonpav Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2011 - 06:22 PM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 16 October 2011 - 04:03 PM, написа:

Членувам в БРФК и се гордея с многото неща, които дадох на организацията през тези 20 години. Ръководството на БРФК не е БРФК. Това са само хора и нищо повече. Идват и си отиват един ден. Въпрос на време и надстроечни явления в главите на хората, плащащи членски внос и търпящи подобно ръководство. БРФК за добро или за лошо представлява България пред света. Представя я на база правила и развъдени съгласно тях кучета, а не на база плодени по кравеферми мелези. :rc_036:

[

Само не разбрах с КАКВО СЕ ГОРДЕЕШ.?!!?? :re_037:
Мене ме е срам,че дори и за малко съм познавал лицето камен литов

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#7 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2011 - 07:57 PM

Показване на мнениетоvonpav, в 16 October 2011 - 06:22 PM, написа:

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 16 October 2011 - 04:03 PM, написа:

Членувам в БРФК и се гордея с многото неща, които дадох на организацията през тези 20 години.

Само не разбрах с КАКВО СЕ ГОРДЕЕШ.?!!?? :re_037:
Мене ме е срам,че дори и за малко съм познавал лицето камен литов

Радиоточка Номер 2 също работи. Показателно ...
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#8 Потребителят е офлайн   vonpav Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2011 - 07:53 AM

KOKO_ko написа:

Членувам в БРФК и се гордея с многото неща, които дадох на организацията през тези 20 години.

СМЕХУРКО №1.... има и №2 :mg_062: той също се гордее със своя ръководител и създател К.Л...
В тая организация са останали само най-тежките случаи... свестните хора мноооооооооооого отдавна не са членове и съучасници на самозабравили се негодници...а ти се гордей колкото ти душа иска...смехурко№1
Как може да се пъчиш, че си член на организация в която членуват хора с по няколкоо висящи дела за най различни престъпления,хора осъдени за убийства,хора които пребиват учасници по изложби.и спортни мероприятия...хора които крадат по 300 000, 400 000 хиляди лева от дарения без да им мигне окото ....Да продължавам ли още??
Все пак искам да припомня ,че темата касаеше предстоящото общото събрание на БРФК, дарениятя, кражбите, наглоста и самозабравата на ДЯДО МРАЗ и Снежанка, и дали е нормално да продължаваме да търпим това, без значение дали сме радио точки, смехурковци, стари к...ви или обикновени строители на "нов бардак". :ea_103:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#9 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2011 - 09:33 AM

Показване на мнениетоvonpav, в 17 October 2011 - 07:53 AM, написа:

KOKO_ko написа:

гордея с многото неща, които дадох на организацията през тези 20 години. [/size]

СМЕХУРКО №1.... има и №2 :mg_062:

Ту - тууу - ТУТ! ... включ - прев - как ме чуваш с голямата глава - включ - прев ...

P.S.

Разбирам, че гневът на масите изригва като вулкан, но в крайна сметка темата на писаното тук не е "ХАЙДЕ ДА УНИЩОЖИМ БРФК! " - точно обратното. Много бих се радвал ако модераторът на форума го вземе предвид и ограничи поне малко бръщолевенето на вечно и от всичко обидени потребители като весела-5, навар, вонапаф, алекси и прочее възмутени и новоизлюпили се раздаватели на морал и житейска мъдрост ...
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#10 Потребителят е офлайн   vonpav Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2011 - 01:54 PM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 17 October 2011 - 09:33 AM, написа:

Показване на мнениетоvonpav, в 17 October 2011 - 07:53 AM, написа:

KOKO_ko написа:

гордея с многото неща, които дадох на организацията през тези 20 години. [/size]

СМЕХУРКО №1.... има и №2 :mg_062:

Ту - тууу - ТУТ! ... включ - прев - как ме чуваш с голямата глава - включ - прев ...

P.S.

Разбирам, че гневът на масите изригва като вулкан, но в крайна сметка темата на писаното тук не е "ХАЙДЕ ДА УНИЩОЖИМ БРФК! " - точно обратното. Много бих се радвал ако модераторът на форума го вземе предвид и ограничи поне малко бръщолевенето на вечно и от всичко обидени потребители като весела-5, навар, вонапаф, алекси и прочее възмутени и новоизлюпили се раздаватели на морал и житейска мъдрост ...

Въобще не ти чета смешките СМЕХУРКО №1.Поливай си спокойно нарциса и подсказвай на модератора какво да прави,след което не забравяй да го поздравиш.Гениално....Браво смехурко

#11 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2011 - 10:30 PM

Показване на мнениетоvonpav, в 17 October 2011 - 01:54 PM, написа:

Въобще не ти чета смешките СМЕХУРКО №1.Поливай си спокойно нарциса и подсказвай на модератора какво да прави,след което не забравяй да го поздравиш.Гениално....Браво смехурко

Четеш, четеш, главчо ... :tb_195:
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#12 Потребителят е офлайн   stefan:) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2011 - 08:27 PM

Не знам кво да кажа...... виждам, че все още има хора които не могат да осъзнаят кво се случва с БЪЛГАРСКАТА КИНОЛОГИЯ и на каде отиват нещата, искам да поздравя navar и vonpav за тяхната смелост да напишат тези неща защото контактувам и с други хора които са против тези неща но ги е страх и си стоят тихо в ъгала е аз не съм от тези хора :md_064: за тва, че съм плътно зад вас :ba_025:

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни