- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Кайзер-Вълчо /НОК подобно куче -нужда от помощ/
Публикувано: 26 October 2011 - 10:34 PM
П.П.Моля,желаещите да му помогнат да се свържат с мен,с Карат или с Дениц,на лични.Ще бъда благодарна и ако е възможно да се използват банковите сметки на форума.Благодаря Ви!
Публикувано: 26 October 2011 - 10:56 PM
БАНКА : Първа Инвестиционна Банка
Титуляр : " Заедно срещу насилието над животните!!!"
Банков код : FINVBGSF
IBAN : BG79FINV91501214935635 в Лева
или
IBAN: BG29FINV91501214935662 В Евро
Публикувано: 26 October 2011 - 11:00 PM
Публикувано: 26 October 2011 - 11:01 PM

Публикувано: 28 October 2011 - 07:05 PM
Публикувано: 28 October 2011 - 10:29 PM
Публикувано: 04 November 2011 - 05:19 PM

Кучо е за ожалване. С тежка диария, която днес разбрах, че е преминала в кървава. Слаб, с възпалена кастрация. Но вчера беше весел, шляпаше из двора на слънце, зарадва ми се като дойдох. После пък изведнъж реши да се страхува от мен, с нещо му напомних нещо неприятно, затова на снимките е по-притеснен, отколкото всъщност беше.
Няма петна от демодекоза, за лапите има какво още да се желае, но ходи почти нормално.
Момчето има нужда от много позитивна енергия. Силно му стискам палци да се справи.
Публикувано: 07 November 2011 - 11:57 PM

Кайзер се бори,за съжаление,старата българска поговорка злото никога не идва само,при него се струпаха и други болести освен демодекозата,но момчето успява геройски да се срави,за сега,аз пък се надявам от цялото си сърце,един ден да видя едно напълно здраво и щастливо куче,намерило неговия Човек,но за де се случи това,просто той се все още се нуждае от нашата помощ,от нашето милосърдие,от нашата добра дума и ласка..........нека да му помогнем......
Син Заек,това е братчето на Капитан и Мона,което благодарение на г-ца Зъмчева,не получи същата своевременна намеса и лечение,каквито бяха указани на неговите брат и сестра...........надявам се въпреки всичко и той един ден да получи шанс като техния,заслужава го.....
до тук...........
100лева от анонимен чрез Дениц+
50 USD от Сиска,
още веднъж момичета

Публикувано: 11 November 2011 - 07:13 AM
Единствената банка, която аз съм открила досега и в която няма такса ако превеждаш по сметка там е ОББ.
В ДСК тази такса е 0.50 лв.
В ПИБ и Булбанк е безплатно само ако правиш дарение на фондация. В ПИБ май има някакъв вариант ако превеждаш по сметка на роднина, но не знам как се доказва.
Най-изгодното, което съм открила ако превеждаш по сметка в банка различна от тази, в която внасяш парите, е Алфабанк, таксата е 4 лв. За сравнение само, в Булбанк е 3 лв, когато превеждаш по сметка в банката.
Общо взето вариантите без такса са малко, най-добре наистина ако успееш да ги предадеш лично.
Публикувано: 11 November 2011 - 09:56 AM
Лек ден
- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »