Декоративно зайче
Публикувано: 22 January 2009 - 09:54 AM
Да се похваля и аз ;) От Коледа си имам един БОБО в нас,на 3 месеца е (бял новозеландски заек) :yahoo:
Кръстих го Бобо,понеже е бял като бобено зрънце ;D Ей голяма любов,ама е и много лудо животно,грам не му пука,гледа те с оня нахален поглед все едно той нищо не е направил,а като се завъртиш цялата къща я е обърнал с главата надолу :rolleyes:
Не съм го ваксинирала и няма да го правя.Много ме е страх,да не стане нещо(доста работи съм чула).
Прочетох всяка страница от темата,научих доста от вас.Зайците ви са страшни сладури ;)
Относно сеното - в нашата клетка постоянно има сено,ядем го с голям кеф.Морков яде,когато съм го изсушила толкова,че е като камък :rolleyes: Единственото,което не му се нрави са гранулите от храните-тях ги изхвърля извън паницата и всичко друго си го яде.
Еми така за нас,довечера ще ви кача снимки,понеже сега съм на работа и нямам на този компютър.
Поздрави от нас и целувки на зайковците :P

СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Всичката тъмнина на света не би могла да се пребори със светлината на една малка свещичка.
Публикувано: 22 January 2009 - 12:15 PM

Цитат
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 22 January 2009 - 01:15 PM
Колкото по-голям,толкова по-удобен за гушкане ;D
Четох,че стават около 50 см :rolleyes:
Днес пак се рових из нета и открих, нещо на което много се зарадвах.
Цитат
Е,моят хулиган обикаля около мен(интересно,че е само около мен),така както Земята обикаля Слънцето :P

СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Всичката тъмнина на света не би могла да се пребори със светлината на една малка свещичка.
Публикувано: 22 January 2009 - 08:02 PM
Цитат
Е,моят хулиган обикаля около мен(интересно,че е само около мен),така както Земята обикаля Слънцето :P
[/quotе]
Много радва подобно поведение, особено когато си наясно какво означава. И ти става едно такова слънчево на душицата, и се радваш, радваш...:)
Публикувано: 22 January 2009 - 08:58 PM
А за водичката ,според мене е от температурата ,която поддържаме,защото тя никога не е еднаква.Моя е с малка поилка(такава ни дадоха)-150мл.За едно денонощие я изпива цялата,но има дни ,в които на 12 часа я пълня.
Публикувано: 22 January 2009 - 10:19 PM
За водичката да те успокоя и аз ;)
Бобището е с поилка от 120мл.ама му се пълни преди лягане,сутрин като се събудя и моят приятел като си дойде към 17:00ч я допълва ;)
А за обикалянето: сега като знам какво значи с такава любов съм го наблюдавала днес,така му се радвах (не че преди не съм го правила,ама сега е различно),абе много се кефя,че показва чувства :wub:

СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Публикувано: 22 January 2009 - 10:34 PM

СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Публикувано: 22 January 2009 - 10:35 PM
Не са много различни,ама сега ще съм много заета за фотосесий,но обещавам в близко време да ви се похваля с нови :P

СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Публикувано: 22 January 2009 - 10:45 PM
Публикувано: 23 January 2009 - 12:46 PM
Вашите са такива сладури,да са ви живи и здрави,много да ви радват :P

СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Публикувано: 23 January 2009 - 04:45 PM
Публикувано: 23 January 2009 - 08:05 PM
Тя твоята е умница,ама моя е хулиган :rolleyes:
това чаршавче така ще го раздърпаа,че няма да мога да го позная после.Като си оставя някоя блуза и се започва едно придърпване със зъби,обръщане с нокти,рови и т.н. най-накрая я намирам в другия край на стаята ;D понякога имам чувството,че имам най-лудото животно,което може да съществува B)
MOLLI дай някоя снимка на Мъри ;)
Видях я на 7-ма страница ;)
Голяма сладурана :wub:

СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Публикувано: 23 January 2009 - 11:19 PM
Цитат
@ j_ADA_miki, прекрасно зайче си имаш :wub: Чак се влюбих :zaek:
Публикувано: 24 January 2009 - 09:14 AM
Знаете ли,ние си имаме две зайчета,но от две седмици съм влюбена в още едно.Като ходя до магазина за храна и от повече от половин месец има един красавец,който явно никой не го харесва или вече им се вижда голям(макар,че е на около 2месеца)Влюбена съм в него и всеки път като отивам стоя 5мин. да му се любувам и а да го купя и се отказвам.Ще ме изгонят от вкъщи ,ако домъкна и трети.Ще си ходя да го съзерцавам,пък ще видим.Няма да мога да им осигуря пространство.Ние си имаме бял и кафяв(във който също се влюбих от пръв поглед),а въпросния е сиво-черен.Би било страхотна комбинация за съжителство ха-ха-ха и аз на улицата
Публикувано: 24 January 2009 - 01:50 PM
Много е забавен все нещо дърпа, гризе, ходи насам-натам вре си носа навсякъде ;D!!!
Толкова е любопитен , че няма накъде .......
Обаче наистина няма по-хубаво от това , когато го пусна и той почва да обикаля около мен ,да скача , абе голяма радост е :blink:!!!!Много любвеобвилни са!!!!!!!!!!!!! :wub: