Декоративно зайче
Публикувано: 11 January 2009 - 04:06 PM
Публикувано: 11 January 2009 - 09:38 PM
На viktor бебоците са като великденски зайчета (посред зима ;D) в тези кошнички, а зайката на alex_ns96 на първата снимка ми напомня за Бишко, когато яко го е хванал мързела (което се случва често ;D).
На Пъфи мога да пожелая много щастливи мигове с малкия Пъфи! :wub: И разбира се чакаме скоро снимки. ;) Пъфи, единственото, което мага да допълня, след изчерпателния отговор на Katencetoo, е че малкият сладур винаги трябва да има прясна водичка. За клиниката ще ти напиша името на една, която ми препоръчаха от магазина, от където е Бишко, но не съм я посещавала и не мога да ти кажа дали е добра. Казва се НОВЕТ, Адрес и тел. ще ти пиша на лични. ;)
Публикувано: 12 January 2009 - 07:36 PM
Публикувано: 12 January 2009 - 09:49 PM
Публикувано: 12 January 2009 - 10:10 PM
Публикувано: 13 January 2009 - 12:31 AM
Томас е наистина прекрасен, но мисля, че съм го виждала в един друг форум...или се лъжа?
Моли, то от там идва излаза "да спиш с отворени очи". Денем дремят с отворени очички доста често, понякога си ги затварят. Но те наистина дремят и се стряскат постоянно от всеки шум. Аз Монти много пъти съм я виждала да спи наистина. Първоначално не се отпускаше, но като посвикна и вече кърти мног одълго време. ама пък и аз пазя да не я будя, че ми е сладичка като спинка. ;D
Да ви се похваля! Монти е сгодена за едни пракрасен кавалер! :yahoo: айде наздраве за младитеееее! (че наистина още са си млади...тоест малки) Като пораснат ще им устроим сватба и после ще показвам снимки на бебешоритеееее! Кате, айде бабо, пий за здраве на младоженците! :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 13 January 2009 - 01:53 AM
Публикувано: 13 January 2009 - 02:10 AM
А за зайчето - невероятно сладичко е. една топка пухкава...нямам думи.Изглежда буквално кръгло ;D толкова е пухкаво. Бяло с кафеникаво е. На 3м и се казва Байо.
А може ли снимки на сестричката ни? Как се казва, как е, какви навици има? Всичко, все пак ни е сестричка и искаме да знаем нещичко за нея. :blink:
Публикувано: 13 January 2009 - 07:50 AM
Обаче имам един проблем...много обича да ми ака на дивана...как мога да го отуча
Публикувано: 13 January 2009 - 02:58 PM
Аз съм нова тук. Имам зайче и куче. Искам да попитам "отбора на знаещите", тоест хора, които имат опит или ветеринари, дали има някакви болести, които може да се пренасят от едното на другото. Или паразити. Зайчето е на 9 месеца, а кучето е още бебе - на 3. Зайчето живя известно време с десет годишната ни овчарка, която за наше огромно съжаление умря края на ноември. Много ни липсва и винаги ще я помним като най-доброто куче.
Зайко е ваксиниран в края на октомври. Доколкото ми е известно трябва да се реваксинира на всеки 6 месеца. А новият член на семейството - немската овчарска "кучка" Кийра - е, както вече споменах на 3 месеца. При нас е от три дни. Днес я обезпаразитихме с Дронтал плюс, за да можем да й направим третата ваксина. Сега чакаме "резултатите". Мисля че това е достатъчно за запознаване. :blink: Пък някой ако нещо иска да знае - да пита. ;)