Декоративно зайче
Публикувано: 15 January 2009 - 09:13 PM
Публикувано: 15 January 2009 - 10:45 PM
Публикувано: 15 January 2009 - 11:31 PM
Публикувано: 16 January 2009 - 10:56 AM
Цитат
:blink:И това ми хрумна, обаче иначе тъй сладкото ми и любвеобилно зайче не е фен на гушкането (за мое огромно съжаление), хич не дава и дращи. Да го галиш обича много, да го помачкваш лекичко, ляга, изпружва се и се наслаждава. Ако има желание човек и време може и часове така да стои. Сега за сега дъщеря ми гушка Кийра и я държи здраво, аз пускам Зайко и когато я наближи съм нащрек и с ръце около муцунката й. А той миличкия е толкова любопитен и непукист, че се завира в нея без никакъв страх, въпреки, че тя го облайва лекичко многократно през деня докато той кротичко си шавоти из клетката. Мила семейна картинка. :Танц: Може би ще е по-лесно да им правя срещи когато кученцето се научи малко на каишка. Но това времето ще го покаже. Ще разкажа.
Публикувано: 16 January 2009 - 01:07 PM
Цитат
Зайчетата живеят от 5 до 15 години, като в повечето случаи стигат до 10.
@ aneto1970, ще чакам да кажеш как върви сприятеляването :blink: :wub: на зайко
Публикувано: 16 January 2009 - 08:14 PM
Много са ми интересни коментарите,а също и приятни.Реших и аз да се включа...По коледа реших да взема един зайко на малкото си момиченце(3,4г),за да може да свиква на любов към животните.Тя си го избра с голямо желание и се оказа,че е чудесен домашен любимец за малко детенце.Казва се топчо-тя си го кръсти) ;)и е клепоушко.На около 7 седмици е.Аз му купувам всякакви лакомства ,а за сенце умира.На скоро се научи да си отваря сам клетката,че сега се наложи да му връзвам вратичката.
Това е в общи линии,много ще ми е приятно да си бъбря с вас :blink:
Ще кача и снимчици малко по-късно
Публикувано: 16 January 2009 - 08:24 PM
Цитат
Много са ми интересни коментарите,а също и приятни.Реших и аз да се включа...По коледа реших да взема един зайко на малкото си момиченце(3,4г),за да може да свиква на любов към животните.Тя си го избра с голямо желание и се оказа,че е чудесен домашен любимец за малко детенце.Казва се топчо-тя си го кръсти) ;)и е клепоушко.На около 7 седмици е.Аз му купувам всякакви лакомства ,а за сенце умира.На скоро се научи да си отваря сам клетката,че сега се наложи да му връзвам вратичката.
Това е в общи линии,много ще ми е приятно да си бъбря с вас :blink:
Ще кача и снимчици малко по-късно
Добре дошли с Топчо :yahoo: Пожелавам много да Ви радва и ще чакаме снимки на мъника :wub:
Публикувано: 16 January 2009 - 10:11 PM
Публикувано: 17 January 2009 - 12:04 AM
А аз имам един въпрос колко доло горе струва една нормална клетка за мини зайче в която да му е удобно и разбира се ще бъде и пускан.....
реших да попитам защото не може зайо без клетка.... :zaek:
Публикувано: 17 January 2009 - 11:32 AM
Вмъкни Цитат
Здравейте на всички!
Да ви питам, зайковците могат ли да папкат солетки и сухари?
Здравейте,зайковците не бива да хапват такива неща.Аз лично му купувам специални солетки за гризачи,които струват по 0,05 стотинки и той ги обожава,но хлебни -не.
да много е сладък сивушкото kiss и от мен...
А аз имам един въпрос колко доло горе струва една нормална клетка за мини зайче в която да му е удобно и разбира се ще бъде и пускан.....
реших да попитам защото не може зайо без клетка.... Заек
Публикувано на: Януари 16, 2009, 10:11:27 pm
Публикувана от: Katencetoo
Благодаря!На мене лично никой в магазина не ми обясни за клетката и ми дадоха една най-обикновена и малка,да не говорим,че беше без аксесоари.Хубаво е да е по-голяма.Ще ти дам 2 сайта,в които можеш да разгледаш и да прецениш каква клетка ти е необходима.Аз лично съм се спряла на тази :
http://bg-pet.com/Ro.../Cage/duna.htm
Публикувано: 17 January 2009 - 12:40 PM
Дали е възможно да дадете повече инфо за тези специални солети и сухари ,предполагам че ги има в зоомагазина , всъщност няма как да ги няма..........
Вече направо се чудя какво да му давам на мойто клепарче , че е голяма глезотия, а най-интересно ми е как не иска да яде сено ,много се чудя защо така се получава, а трябва да яде.... :huh:
Публикувано: 17 January 2009 - 12:55 PM
Публикувано: 17 January 2009 - 01:18 PM
Публикувано: 17 January 2009 - 09:44 PM
Относно къпането и аз не съм на ясно но според мен сега зимата няма смисъл,лятото когато почна дда го изведам моето диваче тогава ще се чипкаме,а за сега ми казаха че има шампоан на прах и в понеделник ще ида да му купя,той се грижел за козинката му става по лъскава а и самото зайче миришело хубаво,
А и да се похваля вече гризкаме наред кабели останах без зарядно,без мишка и тонколо изоб6то с всеки ден ставаме все по големи калпазани
Много цунки по Музунки от нас със Зайчо Калпазанчо :zaek: :zaek: :zaek: :zaek: :wub: :wub: