Декоративно зайче
Публикувано: 13 June 2008 - 11:05 AM
Mimixx,затвори я за 2-3дни да свикне с новата си къща,а като я храниш и давай от ръката си малко,останалото в хранилката.Докато я храниш от ръката си я гали бавно и и говори нежно.По принцип това е един от начините за сближаване.Не я мий директно,а бавно и гальовно с мокра кърпа.Ако задърпа кърпата или се заиграе някак с нея не и се карай.Явно нещо е наплашено,но с повече внимание и търпение нещата ще се оправят.Що се отнася до тоалетната-няма оправия-мойта още се изхожда ту в клетката,ту до нея.Като че ли маркират-не знам и аз.
Публикувано: 13 June 2008 - 03:24 PM
томи само пътвата една седмица ка то ми го подариха,скачаше от скута ми обикаляше цялат къща и разочаваше.а за тоалетната също само първата седмица акаше и пишкаше на вън,но го отучих-като се изака на вън му го местяв клетката и то като кученце си надушва и се научи...надявам се да съм помогнала
Публикувано: 13 June 2008 - 05:21 PM
Благодаря ви много,но ме е страх от ръката да не би да ме е захапе.Така веднъж ме помисли за сено ;D иначе ще пробвам идеята от котето50.А и да ви попитам по ушичките има нещо бяло като пърхот какво може да е това.Все едно и се бели кожата.Ето и снимчица:
.Аз все си мисля,че е много едра,но то май,че защото е много космата

Публикувано: 13 June 2008 - 06:00 PM
здравейте,аз отдавна не съм писала във форума, но решихме,че е време да намерим и на Бризка "мъж".Та ако някой във форума има мъжки клепоушко може да пише(ще гледам по-късно да пусна и снимки) иначе е беличка с малко кафеникави петна!Може да ми пишете и на m_4akarova@abv.bg ;)
Публикувано: 14 June 2008 - 10:00 AM
MIMIXX предишните собственици май не са имали и хал хабер от гледане на зайци.Горкото животинче представям си какъв кошмар е било за него.Чак пък да го хранят със салам :o.Дано свикне по - бързо.Аз като го гледам моя заек не мога да си представя че има такива които хапят ,бягат....Ама то сигурно защото съм си го възпитала от рано и затова е толкова послушен.Като кученце ходи след мене :sedni!:
Публикувано: 14 June 2008 - 11:34 AM
racing-girl в това е проблема,че аз я взех на 6 месеца и всички навици вече си ги беше изградила,а и наскоро дойде тази миналата й собственичка,че и било много жал и искала да я види и като я хвана за ушите и я мята насам на там и направо щях да се разрева.Незнам дали усещат нещо,но явно я болеше,защото издаваше някакви странни звуци.Надявам се тази жена повече да не се доближи до Чочето,а иначе разказвайте за вашите бебоци.. :yahoo:

Публикувано: 15 June 2008 - 09:37 AM
MIMIXX ужас направо.АЗ изпадам в ужас като видя някой да държи заек за ушите :gnqv: Макар че съм чувала ,че там се били държали зайците,ама аз въобще не вярвам.Моя като го водих на вет , той много се уплаши и започна да съска ,като ветеринарят го държеше не за ушите а за кожата на гръбчето та представям си какво чудо е като го хванеш за ушите.Сигурно твойто се е уплашило от нея и е започнало да съска.Мале какви хора са били това незнам............Само като прочетох че са му давали салам да яде.Що за идиот трябва да си .....Ама те сигурно са си мислили че зайците са хищници как не са му дали някой и някой кокал да ръфа..... ;D
Публикувано: 16 June 2008 - 09:46 PM
Искам да кажа последно сбогом на моето мини зайче, което почина внезапно вчера.. Беше на 6 годинки. Тъжно е, че тези мили животинки живеят толкова кратко... Почивай в мир, приятелче... :'(