Dog.bg Форуми : Декоративно зайче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (134 Страници) +
  • « Първа
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Декоративно зайче

#741 Потребителят е офлайн   love~animals Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 August 2008 - 08:58 PM

:blink:

#742 Потребителят е офлайн   love~animals Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 12 August 2008 - 09:10 PM

Цитат

Ето ни и нас,има ли някой такъв мъжки? ;)

Еми моето зайче е същото като твоето но май е по-дребно.Първо мислехме че е женско но се оказа мъжко така ние имаме такъв вид заек. ;)

Слагам няколко снимичци как яде "Данонино" ... и то замръзен като сладолед  ;D :P :zaek:
Много обича сладолед,кафе,зърнена закуска "Нескуик",разни кучешки бисквити и кокали и много много други неща.Абе на нищо не отказва. ;D

#743 Потребителят е офлайн   Activate Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 12 August 2008 - 09:32 PM

Хаха, сладури!  :wub: :wub: :wub:  Аз нашите с данонино не съм ги пробвала, но с трошичка шоколад - да. Зайка-байка се захласва от кеф! ;D
User's Signature

Качена снимка

#744 Потребителят е офлайн   svevava Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 August 2008 - 07:57 AM

На каква възраст е твойто?Мойта е на 2г.През март роди,оставихме едно от бебетата при нея,но след това го дадохме и него.От тогава не ни дава да я гушкаме,не иска да излиза от клетката(макар че е все отворена),а като я изкараме ние веднага се прибира.Като че ли ни е сърдита!Сега съм решила пак да я заплодя и да и оставя едно за компания.Предния тати беше лъвска глава,но понеже е минало малко време от раждането,искам да и намеря някой като нея.Тя така се държи в момента,че все едно не съществува,само и чистим и храним.Струва ми се,че е нещастна,а аз не искам да е такава.Все още си я обичаме! :'(

#745 Потребителят е офлайн   love~animals Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 August 2008 - 08:19 AM

Цитат

На каква възраст е твойто?Мойта е на 2г.През март роди,оставихме едно от бебетата при нея,но след това го дадохме и него.От тогава не ни дава да я гушкаме,не иска да излиза от клетката(макар че е все отворена),а като я изкараме ние веднага се прибира.Като че ли ни е сърдита!Сега съм решила пак да я заплодя и да и оставя едно за компания.Предния тати беше лъвска глава,но понеже е минало малко време от раждането,искам да и намеря някой като нея.Тя така се държи в момента,че все едно не съществува,само и чистим и храним.Струва ми се,че е нещастна,а аз не искам да е такава.Все още си я обичаме! :'(

Много е сладка твойта зайка! ;) Мойто зайче е родено на 28 януари занчи сега е на 6 месеца. :blink: Доколкото знам май след 8 месечна възраст достигат полова зрялост.

Цитат

Хаха, сладури!  :wub: :wub: :wub:  Аз нашите с данонино не съм ги пробвала, но с трошичка шоколад - да. Зайка-байка се захласва от кеф! ;D

Аз пък шоколад не съм давала но пък месо да.Падна едно месце от дюнер и нашата прахосмукачка веднага отиде и го излапа.Даже понякога ако остане от салата и давам краставички домати каквото има и не го бърка че е с оцет и олио. ;D Предния ми заек по нищо не прилича на Бела освен че обича да си похапва. ;)

#746 Потребителят е офлайн   svevava Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 August 2008 - 08:36 AM

То май е по-добре да изчакам още някой и друг месец да захладнее,но пък ти май не си от София!

#747 Потребителят е офлайн   love~animals Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 August 2008 - 09:20 AM

Цитат

То май е по-добре да изчакам още някой и друг месец да захладнее,но пък ти май не си от София!

От Плевен съм. :blink:

#748 Потребителят е офлайн   elincetoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 August 2008 - 06:21 PM

Искам да питам всички от форума:Водили ли сте си зайчетата на някакви мироприятия,всмисъл изложби,състезания и т.н.(знам че ще ми отговорите че те са много плашливи животни и не може да се водят на такива места)Питам защото моя зайко много иска да общува със зайчета на неговата възраст ,но незнам как да осъществя тази негова мечта... :blink:

#749 Потребителят е офлайн   yani4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 15 August 2008 - 07:43 PM

Елинце,как разбра,че зайчето ти иска да общува с други зайчето че и мечта му било това?
Имай в предвид,че зайчетата са много крехки животни.Много лесно се разболяват,а разболеят ли се е мани мани.Шанса да се оправи е много малък.Което означава,че решиш ли да го срещаш с други зайчета или гризачи като цяло трябва да го ваксинираш и обезпаразитиш вътрешно и външо.Внимавай и не дърпай дявола за опашката!
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)
Качена снимкаКачена снимкаКачена снимка

#750 Потребителят е офлайн   love~animals Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 August 2008 - 08:59 PM

Моето зайче незнам дали обича да се среща с други животни  ;D но не го е страх от кучета котки птици и други.Знам го от опит защото съм виждала че изобщо не изпитва ужас както повечето гризачи.Знам обаче че много обича да контактува с хора.Като е в клетката и видя някой да минава покрай нея се надига на 2 лапи и само чака някой да и обърне внимание,да я помилва а най-много да я извади от клетката.Наистина няма да е лошо да се направи някаква изложба не само на зайци но и на други гризачи. :blink: ;) :P

#751 Потребителят е офлайн   Nickey Икона

• the BlueAngelicDevil
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 16 August 2008 - 10:23 AM

Подарява се бяло мини зайче
User's Signature

Качена снимка

#752 Потребителят е офлайн   racing-girl Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 August 2008 - 10:56 AM

Здравейте на всички, аз много много отдавна май не съм писала. Мойто диване пак има проблеми със зъбите.Когато гризе клетката(понеже явно дървото не му харесва много) си заклещва зъбчетата 2 пъти вече.И не може да се отклещи сам, та добре че съм на близо и му помагам.Според мен много грижи трябва да се полагат за зъбите защото те растат непрекъснато и има опасност от такива случки.И аз ви бях казала за пиленето на зъбите при вет. а вие ме оплюхте , че това е адско мъчение за пухчовците. Това е така ,но когато се налага трябва да  прибегнеш до такива мерки.Аз надявам се скоро да го заведа,защото ако се заклещи и няма кой да му помогне....не ми се мисли. Та искам да питам дали някой от вас е ходил при вет за акива проблеми. И още -давате ли на зайовците прахчета които се сипват във водата,които всъщност не знам за какво са точно. А и моят не ще да яде сено, много капризничи май доста съм си го разглезила, прекалявам ми се стува. Даже сам много рядко пие вода, чака аз да му стискам от поилката и тогава я изпива почти цялата. Ужас много се глези! :blink:

#753 Потребителят е офлайн   ina_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 August 2008 - 11:34 AM

И моят го прави това, само че с храната...аз я държа в едни бурканчета и като му отворя бурканчето, той идва и целият се завира вътре да яде  ;D Иначе от хранилката не иска...определено чака на готово...а сено страшно много обича, но пак предпочита аз да му го давам.  :blink:

А за зъбите- доколкото знам трябва да гризе нещо, за да си ги запилва сам...моят прави това с една кутия за обувки, която всъщност му е къщичка за игра...по всички ръбове я е изгризал по много смешен начин ;D но не съм съвсем сигурна дали това е достатъчно, още сме малки ние  :blink:

#754 Потребителят е офлайн   elincetoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 August 2008 - 03:55 PM

racing-girl,моя приятелка имаше проблем със зъбите на зайчето си и го заведе на ВЕТ и той му ги одряза  :'( (защото бяха станали мн мн мн далги ) 3-4 пати го е водила вече и всеки път на зайчето му тече крав от зъбчетата и сигурно мн го боли  :'( но нямаше как защото зайчето не можеше да яде с дъкгите зъби и стоеше с празно коремче  :'(

#755 Потребителят е офлайн   Nickey Икона

• the BlueAngelicDevil
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 20 August 2008 - 04:15 PM

малко лиготии от днешната разходка на Фийби- зайчето, което си търси дом!

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

и как се размазва като си почива и й е топло  ;D

Качена снимка

ОЩЕ - в нейното албумче!
User's Signature

Качена снимка

#756 Потребителят е офлайн   Activate Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 20 August 2008 - 09:11 PM

Лелеее, същата е като моята Маевашинка!  :wub: :wub: :wub:  :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

#757 Потребителят е офлайн   racing-girl Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 August 2008 - 08:59 AM

Много мерси за отговорите.Значи не е само моят с такъв проблем.Обаче като си помисля как ще го боли , направо сърце ми се къса  :'( Но това е положението . Малеееееееее дано не ви се случва, че като го видиш заклещено и да не може да се справи само......горкото много се мъчи сигурно.

#758 Потребителят е офлайн   Activate Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 21 August 2008 - 08:51 PM

Аз съм много щастлива, защото днес си прибрахме пържолинките от хотела! Толкова много им се радвах и ги мачках, че май им трябва почивка от мен! :wub: :wub: :wub: Ама какво да се прави, мнооого ми липсваха!  :izcherven:
User's Signature

Качена снимка

#759 Потребителят е офлайн   racing-girl Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 August 2008 - 11:35 AM

Хей коteto50 намери ли му дом на пухчо вече? Незнам как се чувстваш ,но аз ако трябва да си дам заека на някой друг направо ще умра от мъка.  :'(  :'(

#760 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 22 August 2008 - 12:41 PM

еми намерих му-съседите ми ;D тъжно ми е че трябваше да се разделя с него,но се радвам че го виждам всеки ден!

• (134 Страници) +
  • « Първа
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни