Dog.bg Форуми : Декоративно зайче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (134 Страници) +
  • « Първа
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Декоративно зайче

#761 Потребителят е офлайн   Activate Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 22 August 2008 - 12:48 PM

А защо така спешно му търсихте стопани на зайо?
User's Signature

Качена снимка

#762 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 22 August 2008 - 08:30 PM

ами аз го подарих(поради обясними причини)на една приятелка!но изведнъж баща х ми сервира че неможе да е в тях и да го махам(незнам защо ми го каза на мен след като аз вече й го бях дала на нея,но...)заех се и никой не го пойска и изведнъж съседите викат дай го на нас!а те имат и дете което много му се радва и го обича!

#763 Потребителят е офлайн   Activate Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 22 August 2008 - 09:16 PM

Вероятно не си ме разбрала - както всичко беше наред, изведнъж казваш, че си го подарила(първия път). Защо се стигна до това?  :rolleyes:
User's Signature

Качена снимка

#764 Потребителят е офлайн   lizata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:<br />

Публикувано: 22 August 2008 - 09:45 PM

И очакваш отговор. Аз попитох веднъж- все още си чакам отговора  :blink:. Според мен като й омръзне дадено животно след известно време, го подарява и взима друго  :rolleyes:. Просто... по друг начин аз не си го обяснявам... иначе защо да не беше отговорила на моите въпроси и да се скрие под камък  ;D.
Не го приемай като заяждане, да знаеш.  ;)
User's Signature

Качена снимка

#765 Потребителят е офлайн   Activate Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 23 August 2008 - 12:19 AM

Уф, знам го това! Чудя се дали беше само съвпадение когато подари зайо и в същото време си  взе морско свинче, което майка й уж не харесваше!  :- И ми се струва, че това не е единствената случка.
User's Signature

Качена снимка

#766 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2008 - 06:00 AM

казвам че не защото ми омръзна подарих зайо на една приятелка,и след това не по съвпадение си взех морско свинче което мама от начало не харесваше,но после свикна с него.а след това на приятелката таткото ми сервира че не можели да го гледат и т.п.и попринцип не трябваше аз да му търся дом,но.....
а lizata,кога си ме питала нещо и не съм ти отговорила?

#767 Потребителят е офлайн   lizata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2008 - 09:14 AM

Кога ли ?  ;D И ти пак не отговори на въпроса- защо подари заека в случая  ;).

Цитат

Не искам да прозвучи постът ми като заяждане.. Държа да го отбележа от сега...
Защо търсиш дом за него отново? Много ми е странно...
Защо всяко едно животно след определено време го подаряваш и взимаш други... И това ми е много странно...
Защо си толкова несериозна относно животните, които гледаш?  :-
Бих желала да получа отговор, но не те задължавам по никакъв начин. Ти си реши дали да ми отговориш.
И пак за завършек- не го приемай като заяждане от моя страна. Благодаря!

п.п. Съжалявам за офф-топика.

User's Signature

Качена снимка

#768 Потребителят е офлайн   Activate Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 23 August 2008 - 10:45 AM

Аз съм без коментар! Не знам дали нарочно не отговаряш на въпросите или просто не четеш както трябва.  :rolleyes: Третия вариант ще си го знам само аз, защото има риск да обидя котето.  ;)
User's Signature

Качена снимка

#769 Потребителят е офлайн   racing-girl Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2008 - 05:11 PM

стига се заяждахте бе хора , всеки е свободен да прави каквото си иска. Щом е решила така значи си има причина и не е нужно да я споделя.Важното е че зайо има нов дом в който надявам се , се чувства добре.Нали вашите зайовци са си добре.Важното е в случая че не го е гледала за да го угои и да го изяде после ;D
Я си го представете и тоя вариант, че има достатъчно луди хора по света........ ;)

#770 Потребителят е офлайн   lizata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2008 - 10:52 PM

Цитат

Важното е в случая че не го е гледала за да го угои и да го изяде после ;D
Я си го представете и тоя вариант, че има достатъчно луди хора по света........ ;)

А защо си мисля, че с тези думи цитираш един потребител от форума... Това не е ли заяждане...
User's Signature

Качена снимка

#771 Потребителят е офлайн   svevava Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 August 2008 - 08:09 AM

Аз мисля,че когато става въпрос за отглеждане на дом. любимец не става въпрос за свобода на желанията,а точно обратното-това е доживотен ангажимент към животното.В къщи имам 2кучета,зайче и рибки.Преди да вземем което и да е от тях сме правили семеен съвет,заради грижите и ангажиментите около тях.Правили са ми какви ли не бели,но това е означавало да се обърне повече внимание върху възпитанието им.Това не са нито кукли,нито картички да ги менкаме.Koteto се навира навсякъде където пише ПОДАРЯВАМ.Това е точно критика и възмущение  :huh:от нея и не бих и подарила нищо.На мойта Пухи малките знам къде са и как са,със стопаните им поддържаме връзка и още в началото съм им казала ако има проблем да не могат да се грижат за тях да ми върнат зайчето.Само за едното изгубих връзка,но съм сигурна,че е добре!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#772 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 August 2008 - 07:58 PM

казах че преди се навирах в обявите подарявам,защото търсех куче!а сега просто пускам коментарчета за пожелание за добър дом!и аз подържам връзка с новите стопани на зайо!

#773 Потребителят е офлайн   lizata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 August 2008 - 09:37 PM

А кога ще отговориш на въпросите, които ти зададохме, или просто си затваряш очите на тях  :blink:. Само не ми казвай "Кои въпроси?".
User's Signature

Качена снимка

#774 Потребителят е офлайн   tedinceto_96 Икона

• *Фен*
  • PipPipPip

Публикувано: 25 August 2008 - 11:50 PM

Цитат

А кога ще отговориш на въпросите, които ти зададохме, или просто си затваряш очите на тях  :blink:. Само не ми казвай "Кои въпроси?".
Tя ги заобикааля, като се прави на луда но причината явно е срамна за да не казва. :- :sviruka:

#775 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 August 2008 - 07:37 AM

Цитат

Кога ли ?  ;D И ти пак не отговори на въпроса- защо подари заека в случая  ;).

Цитат

Не искам да прозвучи постът ми като заяждане.. Държа да го отбележа от сега...
Защо търсиш дом за него отново? Много ми е странно...
Защо всяко едно животно след определено време го подаряваш и взимаш други... И това ми е много странно...
Защо си толкова несериозна относно животните, които гледаш?  :-
Бих желала да получа отговор, но не те задължавам по никакъв начин. Ти си реши дали да ми отговориш.
И пак за завършек- не го приемай като заяждане от моя страна. Благодаря!

п.п. Съжалявам за офф-топика.

аз вече ти отговорих на въпросите,но щом толкова искаш-пак!
на зайо търсех дом първо защото не можех да го гледам (тате не даваше)!а отново му търсех дом,защото след като го подарих на моята приятелка,баща й изведнъж(отначало беше съгласен)каза "махай го"!и мислех че вие ще ми помогнете да мунамера дом и писах  тук!но както и да е,той вече има дом и го виждам всеки ден!
на кой животинчета викаш всяко?на хамтерчето и зайчето ли?кога съм взела друго(без морското свинче,зашото казваш за всяко ,че съм заменяла с друго!)
кое ми е несиерозното към животните?

#776 Потребителят е офлайн   racing-girl Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 August 2008 - 10:29 AM

Малеееееееее тука стана една..............Аз питам кого толкова цитирах от форума, че нещо нямам спомен да съм го чела, ако знаеш кой е ми кажи , кажи и на коя страница е да го прочета, че  явно съм го копирала дословно.Виж какво ще ти кажа , не мога да помня всички какво са писали, не ме и интересува дали съм го прочела някъде или не,дали съм цитирала някой или не.
Само че искам да кажа само едно,което според мен е по-важно от въпроса на коteto50:Защо трябва да обръщаме хубавите приказки на заяжданици. Мисля че поне някои от нас сме достатъчно големи хора и не ни отива да се държим детински.Защо трябва да сме груби един с друг.Ние пишем в този форум защото имаме поне едно общо нещо-зайовците.Ми нека да е по- приятно, а не само да се караме защо тя е направила така,защо той е казал онова и пр..........Или ако искате кажете го, ама не да го повтаряте толкова пъти ,та само глупости да пишем във форума.Не се бъркайте в работите на момичето,щото едва ли има човек който да е безгрешен и да си гледа животното без всякакви забележки.Айде, стига ,че май май станах много сериозна! ;)
Отивам да си нагушкам фъстъчко и да го посреша малко че много се скубе нещо.Най-вероятно трябва да му купя витаминки, че козинката му става по-хубава от тях.И най- накрая събрах парички и ще му купя по- голяма клетка, да се почувства по-добре животинката.Много съм доволна, че ще му осигуря малко повечко местенце! :blink:

#777 Потребителят е офлайн   Activate Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 26 August 2008 - 02:14 PM

Защо се приема за грубост ФАКТА, че има невежи хора и такива, които искат да потърсят истината? Само това ми кажи!!! Всичко се приема като заяждане. Някой търси истината - "ЗАЯЖДАНЕ" , някой каже думичка по определена тема - "ЗАЯЖДАНЕ". Не ние правим спора, а вие, като се правите на големите защитници и заобикаляте истината! Това, че котето си колекционира животинки не е ли леко неприемливо. Защо не се осъзнаете бе, хора?
Ето тук Лизата е задала въпроса си, който котето50 заобиколи не веднъж http://dog.bg/forum/...,12255.720.html . И искам да отбележа, че наистина няма нито перфектни стопани, нито перфектни домашни любимци, но има ПОНОСИМ начин на гледане!
User's Signature

Качена снимка

#778 Потребителят е офлайн   lizata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 August 2008 - 04:07 PM

Така... Явно тук освен заяждане, друго няма да стане, но поне да се изясним. Играя си да ровя сега из "Гризачи", за да видите какво имаме впредвид с Активейт относно нашето "зяждане"(!?!?!) за Котето.
Ето.. започвам: "Хамстери"
[quote author=koteto50 link=topic=12267.msg450213#msg450213 date=1216964538]
АЗ ПОДАРЯВАМ 2,НО НЕ СА АНГОРСКИ.НО МОЯТА ПРИТЕЛКА ИМА АНГОРСКИ НО МИСЛЯ чЕ НЕ ГО ПОДАРЯВА А щЕ МОЖЕ ДА ТИ ГО ДАДЕ САМО ЗА РАЗПЛОД!
[/quote]

[quote author=koteto50 link=topic=12267.msg450436#msg450436 date=1216990899]
ако имаш предив мойте-мерси!но трябва да се разделя с тях,но както и да!ами не съм сигорна какъв цват е защото тя има мъжко и женско но ми каза че едното е умряло,но не знам точно кое!ще я питам и ще ти кажа  ;)
[/quote]
"Морски свинчета"
[quote author=koteto50 link=topic=12259.msg456188#msg456188 date=1217963609]
много съжалявам за джони :'(,но да съобша че мисля и аз да си взема морско свинче!искам да е от най-обикновенните!да знаете каде продават?и по колко пари са за да знам?
[/quote]

[quote author=koteto50 link=topic=12259.msg456776#msg456776 date=1218036960]
имам женско морско свинче-дългокосместо казва се пати(патрисия)много е красива :yahoo: :Pснимки утре!
[/quote]

[quote author=koteto50 link=topic=12259.msg456816#msg456816 date=1218040803]
мама не я хареся и ще видя дали утре ще мога да я върна в зоомагазина-ако не ще пусна обява! :'(
[/quote]

[quote author=koteto50 link=topic=12259.msg456846#msg456846 date=1218043652]
убедих мама да я садържим :yahoo:снимките ще ги кача утре а имаме страшна фотосесия ;D
[/quote]

[quote author=koteto50 link=topic=12259.msg467528#msg467528 date=1219686951]
здр,знам че ще ме помислите з някоя....но поради спешно заминаване търся дом на пати!от софия!
[/quote]
"Плъх"
[quote author=koteto50 link=topic=12298.msg421020#msg421020 date=1212681092]
здрасти,много искам мъжко плъхче,по възможност черно,бяло,или черно и бяло...от софия съм.и ако може ми кажете по колко пари са горе долу.... :P
[/quote]
"Обяви"
[quote author=koteto50 link=topic=13997.msg459384#msg459384 date=1218468411]
спешно търся дом на клепоухо мини зайче!мъжко-шарено и моляви помогнете ми много спешно се търси дом дори и временен!много СПЕшНО!
[/quote]

[quote author=koteto50 link=topic=13997.msg467527#msg467527 date=1219686880]
здр,поради заминаване търся дом за морското ми ссвинче! :'( давам го на добри и отговорни стопани,от софия е-женски-чисто бял!
[/quote]
Тук цитирам това, за да е свързано с отговора.
[quote author=iv4eto2416 link=topic=13997.msg427752#msg427752 date=1213541890]
подарявам 2 мъжки джербима млади мн мили и добри желателно е хората който проявявят интерес да са с опит в отглижданито на гризачи
[/quote]
[quote author=koteto50 link=topic=13997.msg429261#msg429261 date=1213772421]
а може ли да взема само един?
[/quote]
*
[quote author=koteto50 link=topic=13997.msg449413#msg449413 date=1216837882]
:'( налага ми се да подаря 2 хамстерчета(живеят отделно) с келтка са!едното е мини а другото е обикновенно голям. :'( [/quote]

[quote author=koteto50 link=topic=13997.msg421334#msg421334 date=1212733732]
подарявам хамстерче.мъжко без клетка.държа да е от софия и ако може да го виждам.ако някой има интерес ще пусна снимка...не хапе и за повече инфо ми пишете на лични.и е мини

[/quote]
Част от поста:
[quote author=Меги link=topic=13997.msg379630#msg379630 date=1207635893]
Подарявам мини зайче , на една годинка, женско, ваксинирано, много добричко.....

[/quote]
[quote author=koteto50 link=topic=13997.msg380356#msg380356 date=1207715317]
аз я искам!!! от отдавна си търся клепоуха женска.от согия сме ако ми имаш доверие ми пиши моляте.ако искаш снимки на моя зайко само кажи.в голяма клетка ще са!!! ;)
[/quote]

Тук очевидно постът на Котето е изтрит, която отново е питала за някое зайче...
[quote author=koteto50 link=topic=13997.msg388189#msg388189 date=1208717828]
[color="red"]МОД:Не мога да разбера как прочитате само това,което Ви интересува.Няколко поста по-нагоре пише,че зайко остава при собствениците си!!!И тука се пише на БЪЛГАРСКИ.[/color]
[/quote]

[quote author=koteto50 link=topic=13997.msg403166#msg403166 date=1210705056]
здравейте,поради домашни при4ини търся за няколко дни-1-2-седмици някой да ми гледа хамстерите!ПОЕМАМ ВСИ4КИ РАЗНОСКИ!!!моля помогнете ми-общо са 4,но не е задалжително един 4овек да ги вземе вси4ките.моля да е от софия... :(

здравейте,търся някои да гледа зай4ето миза няколко дни(1-2 седмици)ПОЕМАМ ВСИ4КИ РАЗНОСКИ!!!моля да е от софия :(

СПЕШНО!!!!!!!!!!
[/quote]
[quote author=koteto50 link=topic=12255.msg467763#msg467763 date=1219729062]
на кой животинчета викаш всяко?на хамтерчето и зайчето ли?кога съм взела друго(без морското свинче,зашото казваш за всяко ,че съм заменяла с друго!)
кое ми е несиерозното към животните?
[/quote]

И това е само от споменатите теми... А колко ли има още....  :- Май кучето е "оцеляло" най-дълго у вас...  :-
Ам... И може би... нашето "заяждане" е с основателна причина? Дословно цитирах всичко...
Викаш, че си подарила само "зайо и хамстерчето"?!
Ето това всичкото е несериозност и неотговорност за животните, които "гледаш".
User's Signature

Качена снимка

#779 Потребителят е офлайн   mel_er_ar Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 26 August 2008 - 05:32 PM

1-явно не следиш внимателно!аз писах че подарявам 2 хамстерчето,и по надолу че едното е умряло!и пише че една моя приятелка дава ангорси за разплод!
2-да,исках морско свинче и още искам и намерих кой ще го гледа временно!
3-относно плъхчето и джербилито са за една приятелка(която си нямери от друго място)!
4-за зайчето обясних много пъти!!!!
5-а относно женското зайче-да исках го.мама и татко ми разрешиха,но направихме зделка(която не ви интересува)и се отказах!
ако искаш да ме питаш нещо друго-питай!

#780 Потребителят е офлайн   milenka_123789456 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 26 August 2008 - 05:53 PM

:o :o :huh:

Ама това на какво прилича??!!!Аз досега съм се въздържала да пиша по твоите проблеми.....Ама защо все продължаваш да искаш нови животни,след като явно често пътувате и не можеш да ги гледаш???

• (134 Страници) +
  • « Първа
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни