Декоративно зайче
Публикувано: 13 May 2008 - 05:44 AM
не,не ти пречи да ги събереш,но очаквай постоянно да имаш бебета.Мъжкото,макар и малко,вече е готово за подвизи.Дори и да са отделно мъжкия постоянно ще търси женската.Истинска мъка за него.По-добре,ако искаш още едно,си заплоди женската и си остави едно женско.Така няма да се карат-отношенията им са много интересни!
Публикувано: 13 May 2008 - 12:23 PM
Според мен най добрия вариант за зайче е клетка аквариумите макар и с отвор отгоре нямат нужната вентилация

И ние ядем бонбонки тик-так и пушиме кент!!!
.gif)
Цитат
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 14 May 2008 - 05:52 PM
Цитат
или му дай...накакъв зеленчук
Дадеш ли му зеленчук смятай, че ще го довършиш.Като имат разтройство им се дава само сено ,суха храна и вода.Ама бързо го води на вет, че зайчетата бързо се обезводняват и разтройството може да е фатално за тях.

[url=http://www.catfriendsbg.hit.bg]

Публикувано: 15 May 2008 - 09:39 AM
Ама,то сено трябва да си има постоянно в клетката.
Публикувано: 15 May 2008 - 10:16 PM
Вече всякви търгаши се появиха продават сено за растройство :)

И ние ядем бонбонки тик-так и пушиме кент!!!
.gif)
Цитат
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.
.gif)
Публикувано: 16 May 2008 - 02:00 PM
Здравейте на всички!Много моля някой да ми даде съвет. Има вероятност да ми подарят едно зайче женско и е на около половин година.Само че аз се чудя дали да го взема защото е много диво.Искам да кажа, че хапе и съска и човек не може да го погали а пък да го гушне и дума не може да става.Дали има вероятност да се "превъзпита" по някакъв начин и да не хапе повече или е загубена кауза. :(
А аз много искам да си имам още едно ,но не знам дали да го взема.
А аз много искам да си имам още едно ,но не знам дали да го взема.