Dog.bg Форуми : Декоративно зайче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (134 Страници) +
  • « Първа
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Декоративно зайче

#1321 Потребителят е офлайн   sabinna Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 January 2009 - 06:50 PM

Честто и от мен,и нека нистина много радост да во донесат да са ви живи и здрави иии малко палави  :blink: :blink: :blink: :wub: :wub: :wub:

#1322 Потребителят е офлайн   didi_peneva Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 08 January 2009 - 08:24 PM

Здравейте, много мило посрещане - благодаря! Аз като начинаеща май имам цял куп въпроси  :rolleyes: искам да ви питам някой от вас използвал ли е храни и сено на Pet Plus и какво ви е мнението за тях? Сеното е много ароматно и чисто (поне за сега) няма груби клечки или други боклуци.

Прекрасни зайчета имате всички! Да са ви живи и здрави и много гушкане!  :zaek:  :wub:

#1323 Потребителят е офлайн   Katencetoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 January 2009 - 09:47 PM

Аз не съм ги пробвала и не мога да кажа, но ако искаш взимай храна, която е смесена вътре - да има и царевица и семки, и други неща, че не знаеш твоето зайче кое от всичките неща предпочита  ;D Но аз залагам, че ще хареса зелените гранулки и пръчици  ;D

#1324 Потребителят е офлайн   miraj Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2009 - 10:21 PM

dessy86 зайчето ти е истинско бонбонче. :yahoo: Пожелавам ти много хубави моменти с малката сладурана. :wub:

Аз най-накрая май разбрах как се публикуват снимки. ;D Тук Бишко е на 4 месеца, но вече е разбрал, че мързелът му е в кръвта. ;D

#1325 Потребителят е офлайн   Katencetoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 January 2009 - 10:41 PM

Цитат

Аз най-накрая май разбрах как се публикуват снимки. ;D Тук Бишко е на 4 месеца, но вече е разбрал, че мързелът му е в кръвта. ;D

Их, че е сладъъъъъък  :yahoo: Много обичам белите зайчета, много са ми благи  :wub:

#1326 Потребителят е офлайн   sabinna Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 09 January 2009 - 07:47 PM

Ех този бишко е голям бонбон,при нас сащто мързела е на почит  :P :P :P :P

#1327 Потребителят е офлайн   alexchencettoo Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 09 January 2009 - 07:50 PM

моля ви погледнете съощението ми в "обяви" и ако може някой да ми отговори да ми пише лично!! :blink: ;) :P Моля ви наистина,за да знам какво да правя

Всички зайковци тук са адски сладки :wub: :yahoo: :zaek:

#1328 Потребителят е офлайн   j_ADA_miki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 January 2009 - 09:40 PM

мики  :blink:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#1329 Потребителят е офлайн   miraj Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 January 2009 - 09:46 PM

Къде сте всички? Май вашите зайчоци не ви позволяват да се доберете до компютъра. ;D А сега за всички любители на белите зайчета: най-младият шахматист-само на 4 месеца B)

#1330 Потребителят е офлайн   dolittle Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 January 2009 - 10:18 PM

:->) Браво на младия талант!
Много са ви сладки зайчетата! Не знам дали на мен така ми се струва, но ми се виждат пораснали...

Монти като я гледам расте с часове! Вече яде много, което много ми допада  ;D и аз като старите баби...суша и крайшничетата на хляба и тя с такъв апетит си ги ръбка, че на мен ми става сладко като я гледам. Иначе малката откакто усети вкуса на овесените ядки и житото забрави за любимите си зелени гранулки и пръчици.  :P Хапва специален вид храна с много зърнени храни в нея и основно нея си иска. Опитвам се да и давам и други видове, но не ги яде с апетит и си чака нейната храна.

Днес ми се беше разсърдила, защото я прибрах в клетката  ;D отидох до клетката, а тя само подскочи, застана с дупе към мен и не мръдна. Аз се опитвах да я подкупя с лакомства, но Монти беше непреклонна! Няма такъв инат просто! Аз - пасти да ям в сравнение с нея!  :->)  ;D

Скоро ще сложа снимки. Аз доста се бавя с тях, но ми е трудно качването  :izcherven:

#1331 Потребителят е офлайн   viktor Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 January 2009 - 12:19 PM

за мн години на вси4ки  а ето и най новото поколение от развадникат ми :blink: 
User's Signature

Viktor von Carlos[br]Качена снимка

#1332 Потребителят е офлайн   Katencetoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 January 2009 - 12:22 PM

Всички зайчета са толкова благи  :yahoo: Искам ги всичките  :wub:

#1333 Потребителят е офлайн   viktor Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 January 2009 - 12:30 PM

Цитат

Всички зайчета са толкова благи  :yahoo: Искам ги всичките  :wub:

ИМА 06ТЕ
User's Signature

Viktor von Carlos[br]Качена снимка

#1334 Потребителят е офлайн   Empres Икона

Публикувано: 11 January 2009 - 12:44 PM

Подаревам мъжко мини зайче на 9 месеца. Много е сладък и дружелюбен. Можете да ме потърсите на gsm: 0897770797 или на е-mail: m_stefanova81@abv.bg

#1335 Потребителят е офлайн   Пъфи Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 January 2009 - 01:26 PM

Здравейте на всички! Аз съм съвсем нова тук! Преди 2 дни най-добрия ми приятел ми подари за рождения ден една сбъдната мечта - мини зайче.  :P
В магазина са му казали, че е на 20 дни, затова ми е много притеснено за него докато е на такава крехка възраст. Пускам го да играе на килима (на ламината не може да ходи мъника) или да тича при мен на дивана (кухненски ъгъл). Забелязвам, че непрекъснато иска да е до мен, когато си пъхна ръката в огромната му клетка веднага идва и започва да ме ближе. Когато си скача при мен на дивана и се умори идва и ляга в скута ми или любимото му - ляга ми на гърдите или се пъха под блузата ми и ляга на рамото ми - снощи седя така 1 час!(дали не му липсва мама?) Зачетох се в мненията ви, но стигнах една до 22стр, а имам 2-3 въпроса, които много ме притесняват и нямам търпение да разбера отговорите им, затова извините ме, ако се повтарям
1. Да му оставям по няколко пъти храна на ден или да му пълня паничката и да яде когато иска (забелязах, че май май похапва повечко нощем) и ако е на дажби, какво да правя като съм на работа 12 часа :(
2. За колко време най-много мога да го оставя самичко. 24 часа много ли са? понеже понякога пътувам и се чудех как е по-удачно да го оставя самичко за 1 денонощие или да го взема с мен?
3. На много места пише за играчки..моля ви дайте ми някаква идея да създам забавление за моя малчуган

Исками се да знам толкова много др неща, но ще ги науча с времето.
Скоро ще ви покажа и снимки на Пъфи  :P
User's Signature

Качена снимка

#1336 Потребителят е офлайн   Пъфи Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 January 2009 - 01:43 PM

А, забравих най-важното, моля който е от Пловдив да ми препоръча добър ветеринарен лекар, ч не искам да го водя при който ми падне, защото при наще имам персийска котка и как ли не ми напати животинчето от псевдо лекари....което ми напомня др въпрос - котетата и зайчетата изпадат ли в "конфликти"
User's Signature

Качена снимка

#1337 Потребителят е офлайн   Katencetoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 January 2009 - 02:03 PM

Цитат

1. Да му оставям по няколко пъти храна на ден или да му пълня паничката и да яде когато иска (забелязах, че май май похапва повечко нощем) и ако е на дажби, какво да правя като съм на работа 12 часа :(
2. За колко време най-много мога да го оставя самичко. 24 часа много ли са? понеже понякога пътувам и се чудех как е по-удачно да го оставя самичко за 1 денонощие или да го взема с мен?
3. На много места пише за играчки..моля ви дайте ми някаква идея да създам забавление за моя малчуган

Исками се да знам толкова много др неща, но ще ги науча с времето.
Скоро ще ви покажа и снимки на Пъфи  :P

Здравей и честито зайче  :blink: Ще чакаме снимките с нетърпение  :yahoo:
Значи, зайчетата по принцип са нощни животни и затова е нормално да ядат повече през нощта.На 20 дни е още мъничко наистина, но тъй като вече е далече от майка си те съветвам винаги да има храна при него.По принцип майките зайки хранят бебетата си от 1 до 2/по-рядко/ пъти в денонощието.Направи си сметка колко храна да му оставяш след като няма да те има по 24 часа.А за играчките - не са претенциозни към тях  :blink: Можеш да му даваш изсъхнали клонки да гризка, аз на моите им давам солни камъчета, които хем им помагат за зъбките, хем си играят с тях.Общо взето всичко полезно за тях става и за игра  ;D Давай му сено, защото зайчетата го обичат.Избягвай пресните зеленчуци.Ако решиш да ме даваш някакъв зеленчук трябва да го оставиш да изсъхне и тогава да му дадеш, но в седмицата му давай по 1-2 пъти.Ами това е от мен.Ако някой има да допълни или ти имаш още въпроси давайте  ;)

ПП. Зайчетата обичат да има някой около тях, ако можеш бъди повече време с него и се дарявайте с любов и грижи до насита  ;D Пускай го извън клетката по-често, защото обичат да дивеят, да тичат, да скачат и им трябва повече място  ;)

#1338 Потребителят е офлайн   alex_ns96 Икона

Публикувано: 11 January 2009 - 02:46 PM

това е моето мини зайче Белла
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка

#1339 Потребителят е офлайн   dolittle Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 January 2009 - 02:50 PM

Много са сладки мъниците на Виктор! Дано си намерят грижовни стопани!

Бела е с много аристократично излъчване! Предполагам, че това долу са нейни снимки като бебенце - била е голямо пухи. Сега като голяма ми  се вижда много променена. Някак с ине си прилича с малкото зайче от снимките. Сладуранка! Тя е голяма - на колко е?

Пъфи, чакаме снимкиииии! Пратих ти ЛС.

#1340 Потребителят е офлайн   Пъфи Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 January 2009 - 04:03 PM

гледам из мрежата разни храни и аксесоари
вчера му взех от Била витакрафт и много се зарадвах като четях в темата, че сте доволни от нея
искам да ви попитам мъничко ли още за крекери и разни такива залагалки или точно сега му е времето
User's Signature

Качена снимка

• (134 Страници) +
  • « Първа
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема