Красиво "хъски" си тръси дом
Публикувано: 01 November 2011 - 06:08 PM
Приятели ! Този красавец е сполучлива кръстоска между хъски и още нещо :) От няколко дни се мотае в градинката " Света Троица" в София,играе с нашите кучета и е добър и дружелюбен.Малко е страхлив все още,но свиква бързо с новата среда.Кучето е мъжко и преди няколко дни е кастрирано и има татуировка в едното ухо.Много ще се радвам да му намерим хубав дом защото ми е мъчно като го гледам така бездомен и тъжен : ( .Тел за контакт 0885266705 Цветелина Костова

Аз съм най-хубавото кученце.
Публикувано: 02 November 2011 - 09:55 AM
НЕВЕРОЯТЕН!
Ако има татуировка, това би трябвало да значи, че е от развъдник, или...? Няма начин да се задържи дълго на улицата! Такава красота бързо ще бъде оценена!

Публикувано: 02 November 2011 - 10:52 AM
Татуривката се слага след кастрацията.
п.п. Сложих кавички на "хъски", защото кучето не е такова.
п.п. Сложих кавички на "хъски", защото кучето не е такова.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 02 November 2011 - 05:04 PM
Изглежда доста впечатлително, на мен ми се струва като задоволено любопитство какво може да се получи от немска овчарка и хъски.
Дано греша и оригинално да е уличен, а не плод на нечие тъпо любопитство.
Дано греша и оригинално да е уличен, а не плод на нечие тъпо любопитство.

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...
Публикувано: 04 November 2011 - 01:04 PM
Ами вижте приятели ,то е ясно че не е хъски ,но е прекрасно.Наистина е тъпо да няма кой да го оцени и прибере.то ще е отличен пазач.Едно момиче го е завело да го кастрират ,но не може да го прибере ,защото си има куче и то пак бездомнник.Аз постнах обявата ,защото ми е мъчно ,че това хубаво животно е толкова самотно.Аз също имам куче ,освен това съм от Бургас.Апелът е за Софиянци ,защото кучето е там .Спяло до пожарната,заедно с още едно с което се сприятелили в последствие.Не било агресивно ,напротив много добронамерено към кучета и хора.момичета ,които си разхождали кучетата на тази градинка го хранели и се грижели за него ,но той има нужда от дом и постоянна обич.Дано мечтите станат реалност за този наистина сладурко.

Публикувано: 06 November 2011 - 12:54 PM
Момчето се казва Цеци......знам,че на е най-подходящото име за такъв красив момък,но за момента си остава така
Отворени сме за предложения.
Та с две думи, Цецко е добре,но е все още на улицата.Хубавото е,че не е сам,има си компания.Обгрижват го няколко човека,така че не е останал гладен.Станал е много социален,няма и помен от онзи бъзльо,който беше.В момента търсим варианти за него,дано по скоро излезе и неговия късмет.
Тези дни като ми остане малко свободно време ще го обезпаразитя и ще сложим и ваксинка.
Ако някой реши да отвори дома си за него,ще случи на куче!

Та с две думи, Цецко е добре,но е все още на улицата.Хубавото е,че не е сам,има си компания.Обгрижват го няколко човека,така че не е останал гладен.Станал е много социален,няма и помен от онзи бъзльо,който беше.В момента търсим варианти за него,дано по скоро излезе и неговия късмет.
Тези дни като ми остане малко свободно време ще го обезпаразитя и ще сложим и ваксинка.
Ако някой реши да отвори дома си за него,ще случи на куче!

Публикувано: 06 November 2011 - 01:19 PM
Ами факта ,че е спечелил сърцето на толкова хора ,които се грижат за него доказва ,че е не е случайно куче.Освен това гените му се виждат ,макар и да е смесено.Всеки ,който малко разбира от кучета не може да не оцени факта като го види.Много съжалявам ,че съм далеч иначе и аз бих се включила към оцеляването му.Дано някой ,който е самотен и има нужда от верен приятел го вземе в своя дом.доказано е ,че кучето е най-вярното същество ,а в този объркан свят ,в който живеем всеки човек има нужда от истински приятел.