днес имах щастието да го видя него, а и други уникални,красиви и умни кучове
Обещах на Караман неговото семейство Жизнерадостно куче с тъжен живот
Публикувано: 26 December 2011 - 11:53 AM

Публикувано: 07 January 2012 - 07:12 PM
И да го похвалим - правихме тест за тежки болести - отрицателен е.
Хиляди благодарности на galiadogs за грижите, вниманието и помощта!

Публикувано: 15 January 2012 - 10:58 PM

Публикувано: 15 January 2012 - 11:00 PM
Публикувано: 23 January 2012 - 09:29 AM
Мъчно ми е, че не можах този уикенд да отида да го видя, но и двата дена бях в движение над 12 часа на ден и просто нямаше кога. Милият ми той, тъкмо свикна с постоянно човешко внимание и беше щастлив и отново навън...

Публикувано: 29 January 2012 - 08:36 PM
Поздрави с една негова хъскова снимка :)

Публикувано: 30 January 2012 - 10:06 AM
Струва ми се, че Elizd се срамува или нещо подобно, но никога не пише колко сериозни са всъщност финансовите й проблеми и не показва достатъчно ясно от какво има нужда.
Без да изпадам в подробности, само ще ви кажа, че тя е затънала доста, използвала е доста ресурси които не би трябвало и сега дори няма откъде да заеме тези парички.
Сърдечно моля всеки, който има възможност и желание, да й помогне!
Публикувано: 30 January 2012 - 10:15 AM
Nickey, в 30 January 2012 - 10:06 AM, написа:
Струва ми се, че Elizd се срамува или нещо подобно, но никога не пише колко сериозни са всъщност финансовите й проблеми и не показва достатъчно ясно от какво има нужда.
Без да изпадам в подробности, само ще ви кажа, че тя е затънала доста, използвала е доста ресурси които не би трябвало и сега дори няма откъде да заеме тези парички.
Сърдечно моля всеки, който има възможност и желание, да й помогне!
+ 1
Публикувано: 30 January 2012 - 11:23 AM
Не само, че не се сърдя, ами съм страшно задължена!
Не искам да мрънкам за пари, защото знам, че при всички положението е страшно, а и си е мой проблем, че си надскачам възможностите, знам... Срамувам се.
Благодаря ви!

Публикувано: 30 January 2012 - 10:09 PM
Транспортът е препълнен и чужди кучета няма да могат да вземат, едва днес следобед ни казаха.
Лошото е, че междувременно от немска страна може да вземат кучета от я Португалия, я Испания, я Румъния и да се препълнят... А варианти за транспорт с други хора - няма...
Моля, стиснете палци на Караман, дано късметът му се обърне за добро. Взех го в София за кратко, трябваше да пътува след няколко дена, провали се. Трябваше сега да пътува, проваля се. Дано скоро намерим алтернативен транспорт, за да не си изпусне шанса момчето... С него още две кучете ще ходят на същото място.

Публикувано: 30 January 2012 - 10:37 PM
В тази връзка погледнах, на една страница, където пътуват хора към Германия с коли!
http://www.mitfahrze...=D&ZIEL=&abdat=
В сряда ще тръгват за Берлин и Хамбург!
Не знам Караман за къде пътува!
Сетих се, че имаше едно куче, дето чакаше дълго за превоз към Берлин, но не мога да се сетя коя тема е!
Публикувано: 30 January 2012 - 10:57 PM
Мърфи, в 30 January 2012 - 08:37 PM, написа:
Това е темата Дано наистина да се съгласят да превозят Уилоу.
Публикувано: 14 February 2012 - 01:14 PM
За него все още от никъде няма надежда за транспорт...
Момчето е добре и въпреки ужасната зима, навяла над 50 см сняг в заграждението му, които ни попречиха да влезем и да го изведем на разходка...
Гальовник, има изключителна нужда от човешко внимание:
Платих 280 лв за хотела, прилагам бележка от Митко.
Огромни благодарности на Вяра Кирова за дарението,

Публикувано: 26 February 2012 - 08:56 PM
Ето го послушкото, няма да ни се смеете много :)
Изчеткахме го едно хубаво, поразтъпкахме го, разнообразихме го с возене в кола :)

Публикувано: 01 March 2012 - 09:04 AM
Цитат
Стискам му палци! За съжаление, не мога да помогна финансово - хората казват, че който иска да помогне, да иде в ЦВК или по сметката на клиниката да прати пари. Моят личен опит с ганата е ужасен, не искам да си спомням...
Много ме е яд, дано съдбата е благосклонна към милия Караман... Не мисля, че е коректно да го местя сега, нито, че някъде ще го вземат. Вие имате ли идеи? Единствено приемен дом би ни спасил... Принципно, след като е здрав, пу-пу, не може да е заразоносител, това разбрах.

Вход

Горе
Цитиране +