Ех, това Пепи... Чакаме снимки
Пепи търси дом коте от Варна
Публикувано: 01 February 2012 - 02:59 PM
Ех, това Пепи... Чакаме снимки

Публикувано: 05 February 2012 - 06:27 PM
Публикувано: 05 February 2012 - 09:21 PM
Бях решила да направя фотосесия на чаровната котана, но се оказа мисия невъзможна. Тя не се спира, ама въобще, непрекъснато е в движение. И като резултат имам десетки снимки я с опашле, я с лапка или гръбче. Сполучливите са много малко
Но срам, не срам, представям Ви Пепето на новото й място:
Разкрасителните процедури:
В дебнене на кучето:
И след изморителната фотосесия:
Публикувано: 05 February 2012 - 09:35 PM
Благодаря ти за всичко,което правиш за нея
Публикувано: 06 February 2012 - 04:16 PM
Гласното възмущение от първите дни отмина и сега се обажда много рядко, предимно когато излиза на терасата. Но е нормално, сводолюбива е и още не е свикнала да стои на затворено.
Светкавично се ориентира в обстановката вкъщи и за рекордно кратки срокове си присвои едно диванче (този от снимките). С котешката тоалетна - никакъв проблем, ползва се по предназначение. Както казах: Дама!
А как само марширува с крачета......
Публикувано: 06 February 2012 - 11:52 PM
Публикувано: 06 February 2012 - 11:57 PM
Неждана, браво и благодаря за гостоприемството - като всяка бездомна душица, и таз котка имаше нужда от точно това... Скоро и аз ще се възползвам от него - за да я видя на живо :)
Публикувано: 07 February 2012 - 12:01 AM
Публикувано: 11 February 2012 - 10:55 PM
Публикувано: 12 February 2012 - 07:07 PM
Оказа се бъзличка, когато имам гости не спира да мърка...... зад дивана, не се престрашава да излезе
Същото е и при протягане на ръце към нея - първата й реакция е да се скрие, независимо че след секунда вече е в краката ми и се гали. Предполагам че е останало от уличния й живот, не всички са идвали при нея с добри намерения.
Иначе е повторно обезпаразитена, че след първото обезпаразитяване изкара гадинки. Държи се чудесно, изпраща ме и ме посреща с много мъркане и галене, с кучинка спят заедно, даже й дава да се качва на присвоения диван от време на време.
Взех й драскалка, но засега не проявява интерес, въпреки многото ми опити да я забележи, някакви идеи как да я накарам да я ползва по предназначение?
Публикувано: 12 February 2012 - 08:52 PM
Публикувано: 21 February 2012 - 08:50 AM
Имам и фактура за паричките,които преведе само да си открия кабела на телефона и ще я публикувам
Публикувано: 21 February 2012 - 12:51 PM
ShiBumi_Girl, няма нужда да пращаш каквото и да било, има си всичко - храничка, играчки, драскалка (с която още нямаме напредък).
Пепита владее безразделно в приемния си дом.
Голяма чистница се оказа, ако не изчистя тоалетната й веднагически, подсеща недосетливата си приемна мама, като многократно се връща и заравя ли, заравя
Има си един страхотен номер, който не успявам да увековеча на снимка или клипче. Изляга се на дивана по гръб и почва да се протяга, докато не докосне с предните лапички пода, тогава плаaaвно се обръща, изхлузва се от дивана на пода и с финес напуска сцената и онемелите от възторг зрители
Обещавам в най-скоро време да кача нови снимки на таз прелестница, за да спечелим още фенове.
Публикувано: 21 February 2012 - 12:53 PM

Публикувано: 21 February 2012 - 07:42 PM
Публикувано: 25 February 2012 - 11:02 PM

Вход

Горе
Цитиране +