tonkata77, в 09 November 2011 - 04:19 PM, написа:
хайде сега в нас да е вината за генетично предавани заболявания, да дъщеря ми посещава курсове при г-н А. Хлебаров които се провеждат всяка събота от 10 часа няма да си позволя да коментирам самите курсове ако желае самият гн. Хлебаров може да ги коментира и да разясни колко се натоварват кучетата там. Да нашето куче е било на няколко изложби на които "толкова много се е натоварило физически от 1 кръгче ходене в ринга" , И само без такива "титлите и шоуто ли са най-важни за вас" защото пр. Кучето ни беше записано за участие на изложбите в албена , аз като съвестен човек който уважава хобито на детето си заплатих таксите за участие като съобщих че въпреки това кучето ми няма да участва поради здравословен проблем.Така че нека да е ясно за мен нито парите нито изложбите са на първо място.
ПП Само искам да попитам дъщеря ми го е написала в писмото си , но аз ще си позволя да го повторя - когато на 31.03 бяха направени първите снимки и нашият лекар ни съобщи за дисплазията, развъдчика Антоанета Пенкова ни увери че няма никакъв проблем с кучето и ветеринарните доктори в България не са компетентни.
Така че много моля без глупости, само аз си знам как Диди нито слиза, нито се качва по стълби , а се носи на ръце от както е при нас. А някой от пишещите тук са даже и свидетели на това колко сме я пазили и как сме я гледали.Не е тук мястото да се потвърждава или отрича нещо . Това ще бъде направено в съда.
Анна Тодорова- за да няма объркване, а на Сияна и е забранено да влиза повече в dog.bg
Явно имате предвид мен. Не съм подмазвач, хич не съм от любимците на известното бившо киноложко семейство. Както и да е.
В случая пуснах името на кученцето в гугъл и излезнаха много снимки, където то е на изложби. В същото време прочетох, че диагнозата е поставена още март месец и това ме учуди, наистина. За това и попитах, не съм имал ни най малка идея да ви засегна.
Как са ви убедили, че кученцето е наред при положение, че е имало болки, че сте имали ренгенови снимки и медицинско заключение ... не го разбирам, надявам се да не ми се разсърдите.
Съчубствам на болката ви и се моля с кученце всичко да е наред в бъдеще, защото то е най важното в случая.
Моля ви, пишете как сте, ако може да помогнем с каквото и да е - разчитайте.
П.С. - В България има много компетентни ветеринарни лекари.