Крехката Дейзи ще преживее ли зимата
Публикувано: 20 November 2011 - 08:05 PM

Всички на поляната много я харесаха и й пожелават цялото щастие на света!
Чери, сега си легна на чаршафчето, което ти й подари!
Мърфи я прие добре, всъщност не й обръща внимание особено, само я подуши! Пътуваха си заедно в багажника супер екстра, Дейзи е много умна и съобразителна, много бързо схваща какво се иска от нея и гледа да угоди!
Публикувано: 21 November 2011 - 09:15 AM

Публикувано: 21 November 2011 - 03:42 PM
Дейзи се разбира прекрасно с други хора и деца, от кучета (особено големи) се страхува първоначално, замръзва и трепери като знаме на силен вятър! Като се убеди, че няма да я изядат се старае да е максимално кротка и да не дразни никого! Чак днес се осмели плахо да подуши моя Мърфи и то ей така минавайки покрай него!
Много е милинка, примира от кеф като я галиш и чешкаш зад учите!
Публикувано: 21 November 2011 - 04:50 PM
Докато Мърфи е бигъл - мутант 24 кг.

Публикувано: 21 November 2011 - 07:06 PM

А на мен ,да си призная ,ми е страшно мъчно че няма да я видя повече...а и се радвам в същото време....
Утре ще раздигна нейното кътче зад офиса...да не ми напомня.....
Сега трябва да се мобилизирам,че ще трябва да стягаме чеиза за чужбина,да се мордернизираме,ваксинираме,паспортираме...обичайните неща...
Публикувано: 30 November 2011 - 09:01 AM
За съжаление изпратих момата с празно джобче,а се очертава съвсем скоро да има транспорт до Германия,където я очаква приемна мама.Наложително е да се кастрира час по-скоро,за да се възстанови максимално преди пътя(отделно че може да е бременна),а в Пловдив няма безплатни кастрации.Мойта заплата ще дойде чак след десетина дена

Моля за помощ,ще е много жалко да изпуснем такъв шанс

Публикувано: 12 December 2011 - 11:04 AM

Даването на лапа наистина и е "запазена марка"

Ех,как нямам търпение да видя в собствен дом,толкова радост и любов може да даде това кучле.
Продължавайте да стискате палци още мъничко....дано не я напуска късмета и в бъдеще и скоро да я местим в историите с хубав край.
Пиша днес най-вече за да изкажа огромните си благодарности.

Благодарение на Мърфи,

Не по-малки са ни благодарностите( моите и на Дейзи-то) към Надежда.П.

Благодаря,donika

Сърдечни благодарности към "пловдивската група"

Публикувано: 12 December 2011 - 11:25 AM

Дейзи превзе не само моето сърце за 24 часа, но и на всички от кучешката поляна! Все се намира някой да ме попита (та даже и съседи без кучета), какво става с нея! Та на поляната се наложи да извадя телефона, да влизам във форума и да им показвам снимки на Дейза, много й се радваха! Такова нещо не съм виждала направо, такава сърцеразбивачка е :), толкова много хора според мен никога не са мислили и са стискали палци на конкретна бездомна животинка
Желая й цялото щастие на света, мила мъничка бонбонка! Тя наистина го заслужава!
Да оспамя малко темата и да разкажа за случка, докато беше при мен!
Излизаме сутринта до близката градинка и там се появява огромен НОК подобен, на външен вид като НОК, но израстнал двукратно над стандарта

Много е миличка, наистина

Публикувано: 15 December 2011 - 01:10 PM

За билетчето и момичетата от Animal Hope Пловдив ще доплатят каквото недостига

Обаче имаме нужда от още мъничко помощ,обещавам че ще е за последно вече

Дейзи трябва да е на линия и в готовност за тръгване в събота ( 17.12) в 9.00 часа сутринта в София.
Търсим превоз от Галя (Пловдив) до София за утре (петък), както и подслон за една нощ за крехката принцеска.

В краен случай,ако не намерим превоз остава вариант да я изпратят с клетка по автобуса,значи най-важното е да я поеме и послони някой за една нощ.
Публикувано: 15 December 2011 - 01:59 PM