- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Ротвайлерка-Без Родословие търси дом-Спешно
Публикувано: 12 November 2011 - 03:45 PM
Тя се казва Дара и е вече кастрирана.Дара не обича други кучета и котки.Сама не напада,но ако към нея се приближи куче се опитва да го гризне.Вярвам,че поведението и ще се поддаде на корекция,ако се намери кой да работи с нея.Идва зима,а на Дара ще и е трудно навън при все,че е свикнала в апартамент.Понякога от студа я болят предните крачета.
Дара не се дава на синджир и с по филия хляб!
Кучето се намира във Варна.
0899 17 18 82 Стоян Савов
Публикувано: 12 November 2011 - 04:16 PM
Късмет, миличка ! Ще помагам с каквото мога !

You may say that i'm a dreamer, but i'm not the only one
Публикувано: 12 November 2011 - 04:32 PM
Публикувано: 12 November 2011 - 05:50 PM
ShiBumi, това не е към теб. Това е към ей такива като тези, дето не искат да търсят решение, а си търсят причина да се оттърват от кучето, та и чак са побързали да я пратят на лозето... Мои познати разделиха жилището си с преградни решетки, за да не е близо кучето до бебето им, а сега не могат да ги разделят двамата , то не е лиготене, то не е близане или пък хранене - след има-няма броени месеци. Но нито за миг не са мислили да се разделят. Просто бяха търпеливи и последователни и търсиха начини.
Тази кучана дано извади късмет и да попадне на хора, които няма пак да я предадат!

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 12 November 2011 - 06:09 PM
Дано,дано се намери местенце за нея.Разкошна е наистина.Боже ако не бяхме с 4 кучета щяхме да я вземем.Шяхме да сме с 2 НОК-а и 2 рота комплект.Но уви търсим дом

Публикувано: 12 November 2011 - 06:38 PM
Аз пък ги виня, щото и моя мъж пътува и в месеца се виждаме все по-рядко и сама оставам да гледам бебе и куче, също ротвайлерка, и също не първа младост, но не съм я пратила на лозето. И в конкретния случай знам за какви проблеми "говориш", защото и на мен разходките ми бяха проблем - как да разходиш кучето, като няма на кой да оставиш бебето, или пък че не можеш да излезеш с двамата, когато е време за разходка на кучето, а навън са най-големите дъждове и студове и рискуваш да разболееш детето. Но взех решение, че ми трябва помощ и след много търсене, успях да намеря човек, който да ми разхожда кучицата сутрин и вечер. Да, лишена съм да не излизам с любимото четирикрако малко сред природата, да се радваме на разходката заедно, но пък кучето е до мен вкъщи и всеки един момент, когато видя как двете ми деца - дете и куче са направили една невероятна симбиоза, на която никога не бих могла да се наситя, ме прави много, много щастлива!
Разбирам и твоята роля в тази ситуация, затова не се обръщам към теб и не е нужно да се оправдаваш. Знаеш, че вестоносеца отнася негативите от древни времена ... а аз просто казвам, че има начин, стига човек да търси решение, а тук е ясно, че желание няма

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 12 November 2011 - 10:02 PM
Публикувано: 13 November 2011 - 07:27 AM

От друга страна, щом се е стигнало дотук, явно това не са хората, които заслужават обичта на четириногото момиче - желая й от все сърце най-топлия дом! Онзи, истинския, който тя заслужава!
Публикувано: 13 November 2011 - 08:07 AM
Търсим дом на момичето.
Благодаря!
Публикувано: 13 November 2011 - 01:31 PM

Публикувано: 15 November 2011 - 10:39 AM
Публикувано: 15 November 2011 - 10:48 AM
Публикувано: 15 November 2011 - 11:38 AM
Публикувано: 15 November 2011 - 12:04 PM
Публикувано: 15 November 2011 - 01:52 PM

#19 Guest_navar_*
Публикувано: 16 November 2011 - 09:21 AM
blueocean, в 15 November 2011 - 10:43 AM, написа:

особено се забавлявам когато някой чул-недочул,чел -недочел,изказва подобни мнения..
вече даже не се сърдя ,само се забавлявам..да,не всички са длъжни да са запознати с дейността,която развивам,но от елементарна култура преди да се напише нещо такова,което индиректно ме обвинява в търговия с кучета би трябвало да се попрегледат някои мнения..
да,аз изкарвам пари от кучетата,само че за ваше съжаление не като ги "развъждам" ..
и да,некастрираните кучета са по удачни за работата която вършат при мен ,кастрираните не стават,колкото и да се плюнчат привържениците на кастрацията че тя не променя нищо,всъщност не е така-проверено е...
а дали са по низши-не,но стават само за домашни любимци,за работа -не..
аз през тази година ,съм прибрал от приюти и стопани,които не могат да се грижат за животните си 11 кучета,които в момента живеят при нас-вие ,госпожице океан колко прибрахте ,че си позволявате да отправяте обвинения към мен ,скрита зад анонимното си никче?? дали ако искам да вадя пари от кучетата си няма да заплождам наред ,всички които имам,и няма да съм залял нета с обяви,при положение че в момента при нас са 31 кучета??
да,продавам животни-прасета,телета ,пуйки..кучетата ми имат друга роля
и само за справка-кастрираните кучета ,биват изолирани без значение дали са мъжки или женски,не могат да се сработят с останалите ...ако някой привърженик на кастрацията смята че не е така,приемам аргументи ,от личен опит а не от прочетено в нета ...та очаквам извинение
Публикувано: 16 November 2011 - 09:50 AM

Как точно опазвате от разплождане всички тези 31 кучета? И ако успявате по някакъв начин, какво става всъщност с кученцата, ако опазването не свърши работа? 31 кучета е огромна бройка и достойна за възхищение.
За кастрираните - както отбелязах по-нагоре говоря от личен опит. Кучето ми го кастрирах на сравнително голяма възраст. Преди това налиташе да се бие с всички мъжкари в квартала, пък и те си му налитаха да го бият. След кастрацията това вече не е така и е пръв приятел с всички. Дори когато се появи някоя разгонена женска и при засичането на няколко мъжкаря, другите си се ръмжат и зъбят един на друг, пък на него не и не го приемат за заплаха при опитите му да доближи женската. За работа - надявам се някой друг да се включи, защото моето куче ми е компаньон в дома, а не работно.
Всички тук сме анонимни, навар, затова е форум

Извинение все още не виждам да заслужавате

- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »