п.п. - И не се притеснявай за д-р Гетова! Тя много добре знае за какво говорим.
МИНИ ПИНЧЕР /Miniature pinscher (zwergpinscher) FCI N185 МИНИПИНЧЕР - родословните кучета , стандарт ,кучила ,развитие в БГ
Публикувано: 28 November 2012 - 11:53 AM
п.п. - И не се притеснявай за д-р Гетова! Тя много добре знае за какво говорим.

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 28 November 2012 - 06:54 PM
Благодаря ви за опита и намесата ,но не виждам смисъл - хора ,които не знаят и не искат да разберат , не са компетентни и нападат без да знаят - винаги ще има .
Аз нося и винаги имам отговорност за всяко мое действие или бездействие . Това, което е по силите ми и е било възможно е направено .
Относно терапията с кучета догодина ще има досто голямо развите стартират няколко проекта във Варна , Пловдив, Габрово и София :) Усилията надявам се да не са напразни .
Относно развъждането в България има 2 женски миниатюрни пинчера допуснати до развъждане - догодина лятото благодарение на усилията ни се надявам да се хората желаещи да имат такова прекрасно куче да могат да си вземат куче българско производство .
Планираме връзка 2013г. между CH Image Chernaya Liniya и Световният Шампион WW ISPU CH Joker Show Lacky L.Max – Master Misha
и двамата родители са със всички задължителни здравни изследвания . Надяваме се да може да остане поколение тук в България от тази връзка .
В по предни постове пуснах едни от най добрите развъдници на Балканския полуостров от където може да се закупи качествен миниатюрен пинчер .
Публикувано: 29 November 2012 - 07:26 AM
На всички желая успех в начинанията!

Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...
Публикувано: 29 November 2012 - 12:41 PM
Ние (знаеш ни кои сме
Желая ти още много бъдещи, професионални успехи!!

Аджилити Клуб България
Do not judge other people, for you do not know their pain or sorrows, if you cannot speak a kind word, just shut up...
Публикувано: 03 December 2012 - 07:58 PM
Цитат
Ами няма да има наличност.. Наскоро ми казаха, че там има наличност на пинчери. На истински пнчери, и все имали наличност, та ако искам да си взема истински пинчер.
Цитат
Самата Алма е пример за това как да се използва едно куче. Първо го осиновяваш от приюта, после се запложда и малките се пускат в продавалника.. И пример за това как Винету и подчинените му в тази организация си затварят очите за такива "развъдчици". Точно този тип "специалисти" еб@@ат мамата на кинологията и хората губят доверие..
#227 Guest_toy terier_*
Публикувано: 04 December 2012 - 01:16 PM
valnata, в 03 December 2012 - 07:58 PM, написа:
Цитат
Ами няма да има наличност.. Наскоро ми казаха, че там има наличност на пинчери. На истински пнчери, и все имали наличност, та ако искам да си взема истински пинчер.
Цитат
Самата Алма е пример за това как да се използва едно куче. Първо го осиновяваш от приюта, после се запложда и малките се пускат в продавалника.. И пример за това как Винету и подчинените му в тази организация си затварят очите за такива "развъдчици". Точно този тип "специалисти" еб@@ат мамата на кинологията и хората губят доверие..
ама и ти май разбираш от кинология колкото Винету разбира от компютри
Идват от Марс пинчерите.....
Ако нямаш тоалетна във вас си намери някоя друга тема да акаш там и остави жената да си еб..а кинологията както е намерила за добре......ти какво общо имаш с кинологията майкати родословна ли е?......айде чупка от тука , хептен оакахте темата....
Публикувано: 04 December 2012 - 01:42 PM
Явно много насериозно се вземаш
#229 Guest_toy terier_*
Публикувано: 04 December 2012 - 06:12 PM
valnata, в 04 December 2012 - 01:42 PM, написа:
Абе ей защо не дойдеш да ми лапаш черната калайджииска предница Аз не съм като докторката кротък и мил човек, вий и затова я нападате женичката защото е културна и неможе да ви се опълчи - простаци такива вие сте като нане и вуте не е необходимо вие да сте добре ма със сигурност другия да е зле......Аз съм идиот и от никой и за нищо не ми пука така че майната ви на всички.....а мелези още гледам и ги плодя ако искаш и тебе мога да ошетам , че бончо е горкия може да питаш иван как го гледам и как се е възродило кученцето от както е при мен ,ти го познаваш нали , пък и аз те знам.......нека непродължаваме да осираме на дамата темата моля ВИ.....
Публикувано: 05 December 2012 - 10:08 AM
Публикувано: 05 December 2012 - 11:04 AM
toy terier, в 04 December 2012 - 06:12 PM, написа:
valnata, в 04 December 2012 - 01:42 PM, написа:
Абе ей защо не дойдеш да ми лапаш черната калайджииска предница Аз не съм като докторката кротък и мил човек, вий и затова я нападате женичката защото е културна и неможе да ви се опълчи - простаци такива вие сте като нане и вуте не е необходимо вие да сте добре ма със сигурност другия да е зле......Аз съм идиот и от никой и за нищо не ми пука така че майната ви на всички.....а мелези още гледам и ги плодя ако искаш и тебе мога да ошетам , че бончо е горкия може да питаш иван как го гледам и как се е възродило кученцето от както е при мен ,ти го познаваш нали , пък и аз те знам.......нека непродължаваме да осираме на дамата темата моля ВИ.....
ама много се разпореждат тия хора бре ....
хем
Цитат
хем
Цитат

Аджилити Клуб България
Do not judge other people, for you do not know their pain or sorrows, if you cannot speak a kind word, just shut up...
Публикувано: 06 December 2012 - 12:05 PM
toy terier, в 04 December 2012 - 06:12 PM, написа:
......Аз съм идиот.....
Две мнения няма!!!
П:п И престани да публикуваш снимки на той-териерите си след всеки коментар всички знаем,че имаш за продаване-имаш си и цяла тема,там се "раздавай" и пенявай до припадък ако искаш.
Публикувано: 06 May 2013 - 07:49 PM
имаме свободни едно момиче и две момчета
#238 Guest_toy terier_*
Публикувано: 29 May 2013 - 11:10 AM
trenertg, в 06 May 2013 - 07:49 PM, написа:
имаме свободни едно момиче и две момчета
Браво
Да са ти живи и здрави всичките и дано да ги купят добри хода да си ги гледат като член от семейството,а и да ги направят и тях шампиони.
Много успехи ти желаем...
Публикувано: 12 June 2013 - 06:13 PM
Публикувано: 24 June 2013 - 07:21 AM

Вход

Горе
Цитиране +