Dog.bg Форуми : МИНИ ПИНЧЕР /Miniature pinscher (zwergpinscher) FCI N185

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (13 Страници) +
  • « Първа
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

МИНИ ПИНЧЕР /Miniature pinscher (zwergpinscher) FCI N185 МИНИПИНЧЕР - родословните кучета , стандарт ,кучила ,развитие в БГ

#221 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 28 November 2012 - 11:53 AM

Ооо, миличкия той ! Какъв ми бил ядосан ..... (Ей, сега ще тръгна да те следя по темите! :ab_041: Явно много насериозно се вземаш) Хич не ми пука от такива като теб ! Има една много хубава приказка - "Хората са три вида - част от проблема, част от пейзажа и част от решението." Такива като теб, сладурче, са единствено и само част от проблема, защото правилата са едно, но ценностите съвсем друго нещо. Важно е да спазваш не само буквата на закона, а и духа му. Така, че зарежи високопарните излияния и се концентрирай върху развитието си! :rc_036:

п.п. - И не се притеснявай за д-р Гетова! Тя много добре знае за какво говорим.
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#222 Потребителят е офлайн   trenertg Икона

• ветеринарен лекар -етолог
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:обучение на кучето , клинична етология и изследване на поведението при кучето и котката, зоопсихология .
    немско овчарко куче :) , боксер , мин пин
Публикувано: 28 November 2012 - 06:54 PM

Toy terier , maluk_bandit
Благодаря ви за опита и намесата ,но не виждам смисъл - хора ,които не знаят и не искат да разберат , не са компетентни и нападат без да знаят - винаги ще има .
Аз нося и винаги имам отговорност за всяко мое действие или бездействие . Това, което е по силите ми и е било възможно е направено .
Относно терапията с кучета догодина ще има досто голямо развите стартират няколко проекта във Варна , Пловдив, Габрово и София :) Усилията надявам се да не са напразни .

Относно развъждането в България има 2 женски миниатюрни пинчера допуснати до развъждане - догодина лятото благодарение на усилията ни се надявам да се хората желаещи да имат такова прекрасно куче да могат да си вземат куче българско производство .

Планираме връзка 2013г. между CH Image Chernaya Liniya и Световният Шампион WW ISPU CH Joker Show Lacky L.Max – Master Misha
и двамата родители са със всички задължителни здравни изследвания . Надяваме се да може да остане поколение тук в България от тази връзка .

В по предни постове пуснах едни от най добрите развъдници на Балканския полуостров от където може да се закупи качествен миниатюрен пинчер .

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#223 Потребителят е офлайн   trenertg Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:обучение на кучето , клинична етология и изследване на поведението при кучето и котката, зоопсихология .
Публикувано: 28 November 2012 - 07:03 PM

Развъдници за миниатюрен пинчер в близост до България My link

#224 Потребителят е офлайн   Fibsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 November 2012 - 07:26 AM

Досега само четях, но да се нарича DessyD "некомпетентна" и "незнаеща" в повече ми дойде. Тя нама нужда от моята защита, разбира се. Просто нейните мнения са едни от малкото ценни във форума и мисля, че не пише без да познава тематиката, или конкретния проблем.

На всички желая успех в начинанията!
User's Signature

www.liebern.com

Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...

#225 Потребителят е офлайн   maluk_bandit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 November 2012 - 12:41 PM

Танче, не приемай толкова навътре критика от хора, които не те познават!
Ние (знаеш ни кои сме :ab_041: ) те обичаме и ти се възхищаваме за всичко, което правиш за животните! Самата Алма е пример за добрата ти работа!
Желая ти още много бъдещи, професионални успехи!! :rc_036: :beer:
User's Signature

Аджилити Клуб България
Do not judge other people, for you do not know their pain or sorrows, if you cannot speak a kind word, just shut up...

#226 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2012 - 07:58 PM

Цитат

какво ще се случи ако пинчерката си почине тази година и не роди? Великият световен шампион ще престане да бъде такъв? Ще й падне либидото? Аааа, забравих, идва края на света ....

Ами няма да има наличност.. Наскоро ми казаха, че там има наличност на пинчери. На истински пнчери, и все имали наличност, та ако искам да си взема истински пинчер. :flagbg: Откъде идват не знам, само предполагам какво се случва. Гледам и в някои сайтове има обяви на тези шампиони. :ab_041:

Цитат

Самата Алма е пример за добрата ти работа!

Самата Алма е пример за това как да се използва едно куче. Първо го осиновяваш от приюта, после се запложда и малките се пускат в продавалника.. И пример за това как Винету и подчинените му в тази организация си затварят очите за такива "развъдчици". Точно този тип "специалисти" еб@@ат мамата на кинологията и хората губят доверие..

#227 Guest_toy terier_*

• Група: Гости

Публикувано: 04 December 2012 - 01:16 PM

Показване на мнениетоvalnata, в 03 December 2012 - 07:58 PM, написа:

Цитат

какво ще се случи ако пинчерката си почине тази година и не роди? Великият световен шампион ще престане да бъде такъв? Ще й падне либидото? Аааа, забравих, идва края на света ....

Ами няма да има наличност.. Наскоро ми казаха, че там има наличност на пинчери. На истински пнчери, и все имали наличност, та ако искам да си взема истински пинчер. :flagbg: Откъде идват не знам, само предполагам какво се случва. Гледам и в някои сайтове има обяви на тези шампиони. :ab_041:

Цитат

Самата Алма е пример за добрата ти работа!

Самата Алма е пример за това как да се използва едно куче. Първо го осиновяваш от приюта, после се запложда и малките се пускат в продавалника.. И пример за това как Винету и подчинените му в тази организация си затварят очите за такива "развъдчици". Точно този тип "специалисти" еб@@ат мамата на кинологията и хората губят доверие..

ама и ти май разбираш от кинология колкото Винету разбира от компютри :ob_173:
Идват от Марс пинчерите.....
Ако нямаш тоалетна във вас си намери някоя друга тема да акаш там и остави жената да си еб..а кинологията както е намерила за добре......ти какво общо имаш с кинологията майкати родословна ли е?......айде чупка от тука , хептен оакахте темата.... :ed_142:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#228 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2012 - 01:42 PM

Ти недей се притеснява за мен и не ми казвай къде да пиша. Кога стана калайджия, та си очерни задника и ти. :ab_041: Той- териер и пинчер сме виждали, стига ги пъха в чаши и ги мери на тия кантарчета горките кучета. Аз като ходих по изложби и гледах той-териери и пинчери, ти още не беше взел горкия Бончо и въдеше мелези. С кинологията имам много общо, но ти не си човека на който ще давам обяснения.

Явно много насериозно се вземаш :ab_041: :wb_052:

#229 Guest_toy terier_*

Публикувано: 04 December 2012 - 06:12 PM

Показване на мнениетоvalnata, в 04 December 2012 - 01:42 PM, написа:

Ти недей се притеснява за мен и не ми казвай къде да пиша. Кога стана калайджия, та си очерни задника и ти. :ab_041: Той- териер и пинчер сме виждали, стига ги пъха в чаши и ги мери на тия кантарчета горките кучета. Аз като ходих по изложби и гледах той-териери и пинчери, ти още не беше взел горкия Бончо и въдеше мелези. С кинологията имам много общо, но ти не си човека на който ще давам обяснения.

Абе ей защо не дойдеш да ми лапаш черната калайджииска предница Аз не съм като докторката кротък и мил човек, вий и затова я нападате женичката защото е културна и неможе да ви се опълчи - простаци такива вие сте като нане и вуте не е необходимо вие да сте добре ма със сигурност другия да е зле......Аз съм идиот и от никой и за нищо не ми пука така че майната ви на всички.....а мелези още гледам и ги плодя ако искаш и тебе мога да ошетам , че бончо е горкия може да питаш иван как го гледам и как се е възродило кученцето от както е при мен ,ти го познаваш нали , пък и аз те знам.......нека непродължаваме да осираме на дамата темата моля ВИ.....

#230 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2012 - 06:29 PM

:ab_041: Пази си нервите. Не е възможно да схванеш за какво иде реч, тъй че най-добре ще е да напуснеш темата.

#231 Guest_toy terier_*

Публикувано: 04 December 2012 - 09:13 PM

Показване на мнениетоvalnata, в 04 December 2012 - 06:29 PM, написа:

:ab_041: Пази си нервите. Не е възможно да схванеш за какво иде реч, тъй че най-добре ще е да напуснеш темата.

Махай са ма оууу мастио

#232 Потребителят е офлайн   trenertg Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 05 December 2012 - 10:08 AM

Прикачена снимка

#233 Потребителят е офлайн   maluk_bandit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 December 2012 - 11:04 AM

Показване на мнениетоtoy terier, в 04 December 2012 - 06:12 PM, написа:

Показване на мнениетоvalnata, в 04 December 2012 - 01:42 PM, написа:

Абе ей защо не дойдеш да ми лапаш черната калайджииска предница Аз не съм като докторката кротък и мил човек, вий и затова я нападате женичката защото е културна и неможе да ви се опълчи - простаци такива вие сте като нане и вуте не е необходимо вие да сте добре ма със сигурност другия да е зле......Аз съм идиот и от никой и за нищо не ми пука така че майната ви на всички.....а мелези още гледам и ги плодя ако искаш и тебе мога да ошетам , че бончо е горкия може да питаш иван как го гледам и как се е възродило кученцето от както е при мен ,ти го познаваш нали , пък и аз те знам.......нека непродължаваме да осираме на дамата темата моля ВИ.....

:rc_036: :ba_025:
ама много се разпореждат тия хора бре ....
хем

Цитат

...и не ми казвай къде да пиша...

хем

Цитат

....най-добре ще е да напуснеш темата...
:flagbg:
User's Signature

Аджилити Клуб България
Do not judge other people, for you do not know their pain or sorrows, if you cannot speak a kind word, just shut up...

#234 Потребителят е офлайн   Fibsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 December 2012 - 12:28 PM

Чудя се няма ли модератор да се намеси, че мненията на toy terier загубиха всякакъв добър тон.
User's Signature

www.liebern.com

Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...

#235 Потребителят е офлайн   renny_yang Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Tigers. Big cats. Dogs.

Публикувано: 05 December 2012 - 12:56 PM

toy terier, мисля, че имаше правило да спазваме добрия език, аз нещо не виждам добротата в коментарите ти? Гадориите които пишеш не са много подходящи за този форум, в който влизат и деца. :smile:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#236 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 December 2012 - 12:05 PM

Те коментарите на той-териера отдавна загубиха и смисъл,освен добрия тон....но от всичките писаници е прав за едно:

Показване на мнениетоtoy terier, в 04 December 2012 - 06:12 PM, написа:

......Аз съм идиот.....

Две мнения няма!!!

П:п И престани да публикуваш снимки на той-териерите си след всеки коментар всички знаем,че имаш за продаване-имаш си и цяла тема,там се "раздавай" и пенявай до припадък ако искаш.
User's Signature

Качена снимка

#237 Потребителят е офлайн   trenertg Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 06 May 2013 - 07:49 PM

IINTER CH Image Chernaya Liniya и Световният Шампион WW ISPU CH Joker Show Lacky L.Max – Master Misha - родиха се 7 бебета на 16.04.2013
имаме свободни едно момиче и две момчета

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#238 Guest_toy terier_*

Публикувано: 29 May 2013 - 11:10 AM

Показване на мнениетоtrenertg, в 06 May 2013 - 07:49 PM, написа:

IINTER CH Image Chernaya Liniya и Световният Шампион WW ISPU CH Joker Show Lacky L.Max – Master Misha - родиха се 7 бебета на 16.04.2013
имаме свободни едно момиче и две момчета

Браво
Да са ти живи и здрави всичките и дано да ги купят добри хода да си ги гледат като член от семейството,а и да ги направят и тях шампиони.
Много успехи ти желаем...
:flagbg:

#239 Потребителят е офлайн   trenertg Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 12 June 2013 - 06:13 PM

Golden Buterfly von T&IA
Прикачена снимка

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#240 Потребителят е офлайн   trenertg Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 24 June 2013 - 07:21 AM

Мини пинчер развъдник Т§IA регистриран в FCI 49/99 и БРФК

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

• (13 Страници) +