Котарака Свинчо се надява на дом Варна
Публикувано: 21 November 2011 - 01:00 PM
Котарака не знаем на каква възраст е точно,но изглежда млад,много гальовен и мъркащ.Пристъпва с крачета и меси земята,застава на задни крачета и меси във въздуха-въобще умира за човешко внимание.Няма нищо против други котки,а в кучета се завира любопитен.
Ако някой може да го приюти поне зимата да изкара на топло,за друго вече не смея и да се надявам.Ако някой все пак се престраши да го дари с временен дом ще му поема ваксини,обезпаразитяване и евентуална кастрация.
Ето и няколко негови снимки-нескопосани с телефон.
Публикувано: 26 November 2011 - 11:30 PM
Публикувано: 03 December 2011 - 10:31 PM
Публикувано: 11 January 2012 - 11:20 PM
Публикувано: 12 January 2012 - 02:04 AM
Пишете ако преди това тръгне котето към София .
Успех на красавеца!
Публикувано: 12 January 2012 - 09:08 AM

Публикувано: 15 January 2012 - 10:18 PM

Публикувано: 15 January 2012 - 10:46 PM

Публикувано: 15 January 2012 - 10:57 PM

Ще останеш много доволна няма такъв лигоч.Толкова му харесва някой да го гали,че като спреш да го пипаш започва да меси самичък във въздуха и направо ти скъсва сърцето и не може човек да се откопчи от него.Като наркотик е ,колкото повече го мачкаш толкова повече искаш

Публикувано: 15 January 2012 - 11:41 PM
Публикувано: 15 January 2012 - 11:47 PM

Ще се радвам да се запозная и с Veronika13 и да се уверим колко голям лигоч всъщност е котанчото.
Публикувано: 24 January 2012 - 07:34 PM

Днес отидох да отведа Свинчо на стационар бях се въоръжила с клетка и кола(лош шофьор съм и трудно се навивам да карам

Зпочнаха едни обвинения,че съм щяла да го продавам затова съм го искала,нямала да го даде бил нейн-като под нейн тя си го хранела и си го обезпаразитявала.
Обяснявам аз,че ще се гледа на топло,ще е ваксиниран на диванче,но не би по хубаво му било на улицата на свобода и да не изписвам още коко подобни глупост.
Много си вдигнах нервите(а уж ми е позната).Попитах я паспорт,чип и регистрация в общината има ли?-НЕ!Та грабнах котарака и право в колата и аха да затворя вратата и котарака взе да скача из колата-съответно неуспех избяга,аз съм с разкървена ръка и опикана кола

Тъй като започнах да ставам коткарка по неволя нямам много опит с хващането на котки.Има ли някой от тук,който да има опит как се хваща котка?
И ако има такъв готов ли е да жертва 1 час примерно да извършим операция по ''отвличане'' на Свинчо вечер към 20-21ч.?
Публикувано: 24 January 2012 - 07:57 PM

О, ако знаеш колко добре те разбирам!!! Изглежда днес сме имали еднакво преживяване. И на мен ми се случи същото, имах записан час за кастрация в Добро Хрумване. И не ми го дадоха, че дори ме заплашиха да не съм го крадяла! Те си го били гледали добре. Ето го моят герой. Бях разбрала, че е бивш домашен и изхвърлен (макар че се съмнявам, много е страхлив). Живее на улица, където само преди няколко месеца носих трупче на котка в клиника, пак сребристо-сива. А няколко месеца преди това намерих само опашката на друго коте, до което все си обещавах да стигна, за да му търся дом.
Не мога да намеря диалог с такива хора. А за собствен ужас, вярвам и в силата на клетвите. Имах опит с няколко животинчета, които 'крадох' от хората, които се 'грижеха' за тях и едното не оцеля, а другото преболедува тежко.
Не го пиша, за да те разубедя, напротив, подкрепям те на 100%. Стискам ви палци, силно се надявам вие да сте успешни във вашата мисия, пък дано и ние се похвалим, ама по-нататък, да се поуспокоят духовете тук при мен.
Вбесяват ме подобни хора, просто...

Публикувано: 24 January 2012 - 08:13 PM

Все пак благодаря и на неждана,която е готова да приеме в дома си и друго животинче(имаме още една подопечна котинка Пепи) ако нещата със Свинчо не се развият по начина, по който искаме.
Свинчо е некастриран и те там много си му се радвали ,защото излизали много хубави котенца от него

Ели стискам палци при Вас да се получи

Публикувано: 25 January 2012 - 06:52 PM

Доколкото разбирам си го метнала в колата без да е в клетка. Нормално е да се уплаши и да се опита да избяга, както и да те надере за "награда".
Дано да се намери кой да ти съдейства и лова да е успешен!

" Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните." Махатма Ганди
Публикувано: 25 January 2012 - 11:36 PM
Благодаря Ви момичета за подкрепата

Ако до няколко дена няма успех със залавянето на мястото на Свинчо ще замине друго коте.Понякога колкото и да искаш да помогнеш просто не е писано започвам да се убеждавам