Dog.bg Форуми : ОПАШКАТА НА РОТВАЙЛЕРА

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (19 Страници) +
  • « Първа
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ОПАШКАТА НА РОТВАЙЛЕРА

#161 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 16 December 2008 - 04:12 PM

Цитат

...на рая опашката се наложи да я махнем тъй като започна да я гризе и я е наранила лошо.за това тази инеревенция беше необходима.казаха ми (не ветеринари) че дори да се излекува кученцето ще продължи да гризе опашката и с цел да я предпазим се наложи тази интервенция....ЧОВЕКА КОИТО МИ ГО КАЗА Е БИЛ СЪДИЯ В КИНОЛОЖКИ ИЗЛОЖБИ И Е СЪЩИЯ ОТ КОЙТО ВЗЕХ РАЯ И НАЯСНО СЪС ВСИЧКО...

;D ;D ;D ;D ето сега можем да се насладим на легендата зад която се крие хорската глупост ... ако не е легенда значи всички тук сме малоумни да повярваме на тази прясно съшита с бели конци измишльотина  ;D ;D ;D ;D ...  скъпо дете, дано не попиташ колегата кинолог "съдия В изложби" какво да правиш ако случайно фанеш кела на горен крайник и земеш да се чешеш по-усърдно ;D ;D ;D
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#162 Потребителят е офлайн   dark_moon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 December 2008 - 04:13 PM

продължавайте с филма и ще достигнете до истината някога B)но като гледам тва нема стане никога.ВЯРВАЙТЕ СИ! ЧОВЕК Е ТОВА В КОЕТО ВЯРВА А АЗ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ УБЕДИХ ЧЕ С НЕТА НЯМА ЕДИН СВЕСТЕН САЙТ В КОЙТО ДА НЕ СЕ НАПАДАТ И ОБИЖДАТ ХОРА.ТОВА ЧЕ ПРЕДИШНИ МОИ ИЗКАЗВАНИЯ СЪВПАДАТ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН СЪС СЕГАШНИТЕ МИ И МОЖЕ ДА СЕ РАЗВИЕ ЕДНА СУПЕР ТЕОРИЯ НА КОНСПИРАЦИЯ И ЕДВА ЛИ НЕ ЕТО ГО ЗЛИЯ В ТОЗИ ФИЛМ СИ Е ВАШ ПРОБЛЕМ.АЗ СЕ РАДВАМ ЧЕ НАПРАВИХ КУЧЕНЦЕТО СИ ЩАСТЛИВО И ЖИЗНЕНО.ДАНО НЯКОЙ ДЕН И НА ВАС ДА ВИ СЕ НАЛОЖИ ДА ВИ КАЖАТ ТАКОВА НЕЩО ЗА ДА ВИДЯ ВИЕ КАК ЩЕ РЕАГИРАТЕ.КРАЙ ПО ТЕМАТА И ПРИЯТЕН ВИ ЧАТ.ТВА Е ОТ МЕН И ДАНО ЧОВЕКА СЪЗДАЛ ТАЗИ ТЕМА РАЗБЕРЕ ЧЕ КОГАТО НА ЧОВЕК МУ СЕ ДАДЕ ГЛАС ЗА НЕЩО ТОЙ СИ ИСТРИВА КОМПЛЕКСИТЕ ТУК И С УДОВОЛСТВИЕ БИ ОПРЕКНАЛ ВСЕКИ.
User's Signature

обичайте животните и ги имайте за част от вашето семейство.правете това с тях което бихте направили с ваш близък!

#163 Потребителят е офлайн   dark_moon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 December 2008 - 04:19 PM

Цитат

Цитат

...на рая опашката се наложи да я махнем тъй като започна да я гризе и я е наранила лошо.за това тази инеревенция беше необходима.казаха ми (не ветеринари) че дори да се излекува кученцето ще продължи да гризе опашката и с цел да я предпазим се наложи тази интервенция....ЧОВЕКА КОИТО МИ ГО КАЗА Е БИЛ СЪДИЯ В КИНОЛОЖКИ ИЗЛОЖБИ И Е СЪЩИЯ ОТ КОЙТО ВЗЕХ РАЯ И НАЯСНО СЪС ВСИЧКО...

;D ;D ;D ;D ето сега можем да се насладим на легендата зад която се крие хорската глупост ... ако не е легенда значи всички тук сме малоумни да повярваме на тази прясно съшита с бели конци измишльотина  ;D ;D ;D ;D ...  скъпо дете, дано не попиташ колегата кинолог "съдия В изложби" какво да правиш ако случайно фанеш кела на горен крайник и земеш да се чешеш по-усърдно ;D ;D ;D

А СПЕЦИАЛНО ЗА ТЕБ МИСЛЯ ЧЕ СИ МНОГО ЛЕТЯЩО БАЛОНЧЕ ПЪЛНО С ВЪЗДУХ.ТИ СЕ МЪЧИШ ДА СЕ ИЗКАРАШ КАТО ЛЕВСКИ ЗА РОТ ПОРОДАТА И СИ МИСЛИШ ЧЕ СИ НАПРАВИЛ НЕЩО ОК.ДАНО СЕ РАЗВИЕШ В ТАЗИ ПОСОКА И СТАНЕШ НАЙ ДОБРИЯ ОТ ВСИЧКИ.УСПЕХ НА РАЗВЪДНИКА ТИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ ПАЛЕТА ДА ТИ СЕ НАРОДЯТ. :->)
User's Signature

обичайте животните и ги имайте за част от вашето семейство.правете това с тях което бихте направили с ваш близък!

#164 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 December 2008 - 04:21 PM

Цитат

КОГАТО НА ЧОВЕК МУ СЕ ДАДЕ ГЛАС ЗА НЕЩО ТОЙ СИ ИСТРИВА КОМПЛЕКСИТЕ ТУК И С УДОВОЛСТВИЕ БИ ОПРЕКНАЛ ВСЕКИ

;D ;D ;Dинтересно как си изкласила до 8-ми клас дете будно ;D ;D ;D
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#165 Потребителят е офлайн   Lynx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 16 December 2008 - 04:23 PM

Цитат

продължавайте с филма и ще достигнете до истината някога B)но като гледам тва нема стане никога.ВЯРВАЙТЕ СИ! ЧОВЕК Е ТОВА В КОЕТО ВЯРВА А АЗ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ УБЕДИХ ЧЕ С НЕТА НЯМА ЕДИН СВЕСТЕН САЙТ В КОЙТО ДА НЕ СЕ НАПАДАТ И ОБИЖДАТ ХОРА.ТОВА ЧЕ ПРЕДИШНИ МОИ ИЗКАЗВАНИЯ СЪВПАДАТ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН СЪС СЕГАШНИТЕ МИ И МОЖЕ ДА СЕ РАЗВИЕ ЕДНА СУПЕР ТЕОРИЯ НА КОНСПИРАЦИЯ И ЕДВА ЛИ НЕ ЕТО ГО ЗЛИЯ В ТОЗИ ФИЛМ СИ Е ВАШ ПРОБЛЕМ.АЗ СЕ РАДВАМ ЧЕ НАПРАВИХ КУЧЕНЦЕТО СИ ЩАСТЛИВО И ЖИЗНЕНО.ДАНО НЯКОЙ ДЕН И НА ВАС ДА ВИ СЕ НАЛОЖИ ДА ВИ КАЖАТ ТАКОВА НЕЩО ЗА ДА ВИДЯ ВИЕ КАК ЩЕ РЕАГИРАТЕ.КРАЙ ПО ТЕМАТА И ПРИЯТЕН ВИ ЧАТ.ТВА Е ОТ МЕН И ДАНО ЧОВЕКА СЪЗДАЛ ТАЗИ ТЕМА РАЗБЕРЕ ЧЕ КОГАТО НА ЧОВЕК МУ СЕ ДАДЕ ГЛАС ЗА НЕЩО ТОЙ СИ ИСТРИВА КОМПЛЕКСИТЕ ТУК И С УДОВОЛСТВИЕ БИ ОПРЕКНАЛ ВСЕКИ.

Убедих се,че няма смисъл да ти се обяснява, каквото и да било. И без това е след дъжд качулка. Аз ти предлагам да отидеш ти на лекар и да се подложиш на една лоботомия с преливане на сиво вещество и след това да се върнем отново от азбуката в училище и баааавно нагорееее....Жалко е,че кучето е попаднало при теб. Дори да е вярна историйката с гризането на опашката има хиляди начини да го отучиш да си я гризе. Най-последното на този свят е да се отреже. Но...явно ти си правата, а целият свят е крив и неразбран... Жалко,че все още има хора като теб...
User's Signature

Качена снимка
Success is never final.Failure is never fatal.It is courage that counts!
Ето защо кучетата са по-добри от хората.

#166 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 December 2008 - 04:27 PM

Цитат

ЧОВЕКА КОИТО МИ ГО КАЗА Е БИЛ СЪДИЯ В КИНОЛОЖКИ ИЗЛОЖБИ И Е СЪЩИЯ ОТ КОЙТО ВЗЕХ РАЯ И НАЯСНО СЪС ВСИЧКО...

;D ;D ;D...е дай го този човек де...той навярно смислено ще ни обясни всички глупости които говориш и вършиш  ;D ;D ;D

Цитат

А СПЕЦИАЛНО ЗА ТЕБ МИСЛЯ ЧЕ СИ МНОГО ЛЕТЯЩО БАЛОНЧЕ ПЪЛНО С ВЪЗДУХ.ТИ СЕ МЪЧИШ ДА СЕ ИЗКАРАШ КАТО ЛЕВСКИ ЗА РОТ ПОРОДАТА И СИ МИСЛИШ ЧЕ СИ НАПРАВИЛ НЕЩО ОК.

ЛАБУДГУРЯ ЗА ВИСОКОТА НМЕНИЕ КСЪПО ДЕТЕ!!!
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#167 Потребителят е офлайн   sur4ice Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 16 December 2008 - 04:34 PM

аз моето си го искам с опашка.няма значение дали е незаконно или не.все пак господ го е създал такова и не мисля че трябва да му се реже каквото и да е.относно глупоста на дарк.мисля че имаше хиляди начини да се избегне осакатяването на кученцето й :'(

#168 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 December 2008 - 04:40 PM

Цитат

....относно глупоста на дарк.мисля че имаше хиляди начини да се избегне осакатяването на кученцето й :'(

естествено че има,но е късно да се дават съвети!Може би и една простичка яка за кратко време  щеше да оправи положението,но няма как да разберем... :rolleyes:

#169 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 December 2008 - 04:40 PM

Цитат

я ми кажете добър развъдник от който мога да си взема ротче

има специална тема за добри развъдници...разгледай линковете и си избери нещо по силите ти ...
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#170 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 December 2008 - 04:45 PM

Цитат

коко ти ли имаш развъдник

имам да. ама не знам дали е достатъчно добър според твоите критерии...хайде да ходим в ГОВОРИЛНЯТА че тук ще ни бият вече...в тази тема се обсъжда САДИЗМЪТ на едно дете от Добрич...
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#171 Потребителят е офлайн   Mahorec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 16 December 2008 - 05:18 PM

Цитат

тъй като ми писна да разнищвам тази тема за опашката най накрая ще ви поясня каква е ситуацията и се надявам тези които си мислят че са всезнаещи и че са ванги и са сигурни когато опрекват някой за постъпката му си разберат грешката.ако не техен си проблем.на рая опашката се наложи да я махнем тъй като започна да я гризе и я е наранила лошо.за това тази инеревенция беше необходима.казаха ми (не ветеринари) че дори да се излекува кученцето ще продължи да гризе опашката и с цел да я предпазим се наложи тази интервенция.моята съвест е чиста защото направих необходимото животинчето ми да се чувства комфортно.да много страда но мислите ли че трябваше да я оставя да си гризе опашката и да чакам някой ден в който ще направи инфекция и това щеше да доведе до по сериозни последствия.ИНТЕРВЕНЦИЯТА БЕШЕ НАЛОЖИТЕЛНА.УМИШЛЕНО ПОДЧЕРТАХ ЧЕ СЪВЕТА СА МИ ГО ДАЛИ НЕ ВЕТЕРИНАРИТЕ ЗАЩОТО ЗНАМ ЧЕ ЩЕ КАЖЕТЕ ЧЕ Е НОРМАЛНО ДА МИ КАЖАТ ТАКА ЗА ДА МИ ВЗЕМАТ ПАРИТЕ.ЧОВЕКА КОИТО МИ ГО КАЗА Е БИЛ СЪДИЯ В КИНОЛОЖКИ ИЗЛОЖБИ И Е СЪЩИЯ ОТ КОЙТО ВЗЕХ РАЯ И НАЯСНО СЪС ВСИЧКО

СМЯТАЙ....щом аз не ти вярвам  :- работата не е добре...

#172 Потребителят е офлайн   dark_moon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 December 2008 - 05:31 PM

все ми е тая кой ми вярва. B) :huh: :pionercheta: :ribok:
тва е моята принцеса вече по добре както се вижда на снимката
User's Signature

#173 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 December 2008 - 06:38 PM

Цитат

Цитат

я ми кажете добър развъдник от който мога да си взема ротче

Просот изказвам мнение- Von Tishevitsa,Alegro Divace

подкрепям,мазня се и изказвам мнение  :meche: :palqcho: :Абе, ти чуваш ли ме?!: :Абе, ти чуваш ли ме?!: :Абе, ти чуваш ли ме?!: :Танц: :Танц: :palec: :palec:

#174 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• Играчът е мъж, макар да е малко момиче...
  • PipPipPip

Публикувано: 16 December 2008 - 08:37 PM

Изказвам мнение!100% ;)  ;)
Много съм впечатлена от кучетата им затова ги и предлагам :palec:
User's Signature

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

"Модераторите са готини пичове" Lauta

#175 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 December 2008 - 10:10 PM

Цитат

разпуснете!

еее, благодаря мила бушка... и да не пропуснеш да докладваш нещо на модераторите че ще се изложиш направо...тичай бързо
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#176 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 December 2008 - 10:12 PM

Цитат

а бе хора,защо все не разбирате,все си търсите повод,да се заядете или обидите :-
Това си е ЗА МЕН,аз си го написах- ЗА МЕНЕ СИ :)))

ти как мислиш...нормално ли е да се режат опашките на нашите кучета? ако е нормално според теб ти защо не си отрязала опашката на твоето? питам те съвсем сериозно!!!
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#177 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 December 2008 - 01:55 AM

Е добре де госпожата или госпожицата сбъркала. Много като нея пърхат в нашия форум за различни породи. Искала да си има кученце от любима порода ама понякакви причи не могла да си вземе може би от легитимен развъдник, чела, недочела, слушала махленски наставления, попаднала на некомпетентен ветеринар. И сега дайте да я разпнем. Пък тези дето гледат и развъждат родословни ротове забравиха, че немного отдавна стандарта беше купирани опашки. Просто сгрешила жената, всички понякога в живота грешим и за съжаление не винаги нашите грешите си плащиме само ние. Добре, че кучетата ни се толкова темпераментни на изложби като нас във форума, че няма да можем въобще да се явяваме с тях на изложби.  ;)
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#178 Потребителят е офлайн   neznainata Икона

• Just a dream
  • PipPipPip

Публикувано: 17 December 2008 - 02:02 AM

Ами що не е сгрешила така за детето си примерно, тая жена? Като си гризе ноктите, да резнем пръстите, а? Да, гадно е сравнението. Може да е неуместно според някои, но кученцето е живо същество, по дяволите! Това, че то няма глас, не значи, че можеш да го осакатяваш и "подкастряш" както си решиш... По същия начин и бебето... И то няма глас, още не може да се изразява и т.н. Ама на него не му режеш нещо, защото го гризе/чеше, а търсиш начин да не го осакатяваш. Същото е и за кученцето - ти режеш важна част от него! Ето това е двоен стандарт - за едни живи същества рязането на нещо от тях е осакатяване, а от други рязането е прищевка и едва ли не полезно! Отвратително...
User's Signature

Качена снимка
Doesn't matter.

#179 Потребителят е офлайн   Lynx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 17 December 2008 - 09:05 AM

Цитат

Е добре де госпожата или госпожицата сбъркала. Много като нея пърхат в нашия форум за различни породи. Искала да си има кученце от любима порода ама понякакви причи не могла да си вземе може би от легитимен развъдник, чела, недочела, слушала махленски наставления, попаднала на некомпетентен ветеринар. И сега дайте да я разпнем. Пък тези дето гледат и развъждат родословни ротове забравиха, че немного отдавна стандарта беше купирани опашки. Просто сгрешила жената, всички понякога в живота грешим и за съжаление не винаги нашите грешите си плащиме само ние. Добре, че кучетата ни се толкова темпераментни на изложби като нас във форума, че няма да можем въобще да се явяваме с тях на изложби.  ;)

Такъв е бил стандартът, но опашки са се рязали, когато кучето е било на 2-3 дни,а не на няколко месеца! Това вече е истински съдизъм. Винаги съм харесвала ротвайлерите, но когато бяха без опашки бях против това да се осакатява животното и се радвам,че се осъзнаха и го забраниха. Дори пак да беше позволено по стандарт аз пак щях да съм против да им се режат и знам,че не съм единствената с това мнение. А относно момичето, което "сгрешило" мога само да кажа,че всички помним нейните мнения от самото начало как не харесвала ротове с опашки(за тези,които не помнят -да и разгледат профила и изказаните мнения във времето)  и е доста смешно сега да разказват такива сълзливи историики с цел да се оправдае за деянието си. Има много трудни ситуации в живота, в които хората търсят всевъзможни начини да се справят с проблемите си. И към най-крайния вариант се прибягва само,когато няма какво друго да се направи. И ако наистина е съществувал проблем с гризане на опашката е имало много начини да се справи с този проблем, но не и да я отреже! До ампутация на крайник всички знаем,че се прибягва в най-крайните случаи. А тук дори не е имало наченки на такъв случай...
User's Signature

Качена снимка
Success is never final.Failure is never fatal.It is courage that counts!
Ето защо кучетата са по-добри от хората.

#180 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 December 2008 - 09:22 AM

Цитат

ти как мислиш...нормално ли е да се режат опашките на нашите кучета? ако е нормално според теб ти защо не си отрязала опашката на твоето? питам те съвсем сериозно!!!

Естествено,че не е нормално! Казвала съм и друг път- И АЗ бях от хората,които бяха виждали в квартала само Ротове без опашка и не можех да възприема Рот с опашка.Беше ми странно,но имах ГОЛЯМ късмет,че срещнах BenyB,че въпреки моите мераци,да копирам опашката на Алма,ми обясни търпеливо ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ и съм и много много благодарна,че не ми позволи да направя глупост,която нямаше да си простя никога.Това е,който има уши-чува,който няма..........

• (19 Страници) +
  • « Първа
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни