ОПАШКАТА НА РОТВАЙЛЕРА
Публикувано: 07 March 2010 - 10:01 PM
Публикувано: 15 March 2010 - 11:09 AM

Точно така...МОЕТО МЪЖКО КУЧЕ...който и да си ти, така добре запознат с финансовите ми дела...а също така и недошъл да ми зададе многото си въпроси на Общото ни събрание в събота. Аз бях там, ти незнайно защо така и не се появи, въпреки страховитите си закани...
Публикувано: 03 March 2011 - 12:58 AM
ZviariK, в 30 January 2009 - 09:05 AM, написа:
Сега сериозно, няма за какво да ти завиждам. Абе може и да има, ама не го знам. Не ми харесваш заради това, което направи с кученцето ти. Вече беше във форума, знаеше какво е мнението на хората тук, обсъждано е с теб, имаше информация......и въпреки това не издържа - трябваше да я резнеш тая "проклета" опашка. Поведението ти след въпросния случай беше абсолютно дебилно, придружено с елементарни лъжи.
Не обяснявай, че ти завиждам или че съм готина мацка, защото не ме познаваш. Хората тук се борят със зъби и нокти да променят отношението на хората към животните в тази скапана държава. Ако не можем да помогнем достатъчно, то поне можем да не пречим на това.
Махорец, ти по-добре си трай, че в твоите словоизлияния има събрана мъдрост, колкото в леген за пране.
А, да не забравя, искам да се изиня за всичкото бръщолевене тук...не знам защо съм останала с впечарление, че пиша в говорилнята :izcherven:
щв си позволя само да ви кажа ...НЕ режете опашките на кученцата си. Аз на моето му я отрязах и като го гледам колко го боли ме боли повече от него че изглупах толкова че да му причиня толкова болка :(
Публикувано: 19 March 2011 - 05:12 PM
Кое по гадно за кучето, да няма опашка с която да си гони мухите или да не може да създаде поколение? Не ми отговаряйте, отговора е ясен!!!
Публикувано: 14 September 2011 - 09:23 PM
Публикувано: 14 September 2011 - 09:33 PM
eldist, в 14 September 2011 - 09:23 PM, написа:
Забранено е със закон (ЗЗЖ). Иначе питай съпруга си как би се чувствал ако му кажеш, че го харесваш повече без палец на лявата ръка...или с една буза на задника да речем ...

Публикувано: 14 September 2011 - 10:31 PM
Публикувано: 14 September 2011 - 11:20 PM
Обаждате се анонимно в клиниката и любезно им подшушвате,че ще подадете оплакване за неспазване на закона,после в другата и така докато не се откаже сам мъжът Ви.Хем няма да си развалите отношенията,хем кучо ще е цял.

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт
Публикувано: 15 September 2011 - 03:49 PM
eldist, в 14 September 2011 - 10:31 PM, написа:
В тази тема има доста изписано по този въпрос дай му да прочете още в началото някой от коментарите и ако не се лъжа някой беше копирал дори самия закон. Колкото до опашката аз също я оставих да се "размахва" щастливо на гъза на Айра ^^
Успех в битката!

Публикувано: 21 November 2011 - 08:57 PM
Скоро и вашето мнение ще отиде в нея.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 21 November 2011 - 09:59 PM
Ако кавкасец или алабай пази стадо ,то му се режат уши по тая причина че това най уязвимо место ,нещо като нос за бик.
Вярно че отдавна не сьм в бранша ,но май вече има правила че уши и опашки на изложбени кучета не се режат.
Публикувано: 11 May 2012 - 08:52 PM
5 пръст при кучето какъв съвет давате, да се оперира или да се остави? това означава ли, че не истински ротвайлер и рот от развъдници раждат ли се с 5 пръста понякога?

всички имаме кучета, но някой от нас имат ротвайлер
Публикувано: 12 May 2012 - 11:51 PM

Публикувано: 13 May 2012 - 12:31 AM
Players, в 13 May 2012 - 12:25 AM, написа:

А кои попадат в твоята графа за мирисане?

Публикувано: 13 May 2012 - 09:23 AM
KOKO_ko, в 08 February 2010 - 10:12 AM, написа:
За хората, знаещи повечко за историята на ротвайлера, не е тайна, че той и Бернското пастирско куче са с еднакви прадеди. Оттам и често появяващото се при приплодите бяло петно на гърдите. Това е нещо много често срещащо се и по никакъв начин не доказва "чистопородност" . Същата работа е и с петия пръст, с който често се раждат бебетата. Както белите петна, така и петите пръсти се отбелязват от Гл. селекционер на клуба още при първия оглед и толкоз. Следа за "срамната случка" остава във формуляра за първи оглед на кучилото и ако на някой му хрумне да прави статистика на честотата на случващото се е достатъчно да се обърне към Развъдната книга на клуба.