desi79, в 23 November 2011 - 06:10 PM, написа:
Лидия, всичко това дава ли Ви правото да обиждате....?
Нямаше да пиша ако се бяхте изказала нормално.Ако след дългите години повтаряне на едно и също нещо вече Ви е писнало, не сте длъжна да изказвате мнение.Най- малкото, изказването Ви беше ужасно грозно!
Последното Ви мнение си заслужава да се прочете.Ако се бяхте изказала по този начин,последвалите постове нямаше да ги има.
Лека вечер.
Не ме познавате достатъчно, аз мога и по-грозно да се изразявам, особено за разни дето нещо евтиничко да си вземат, и да се фукат после, и да трябва цял свят да им съчуства, че не са могли тарикати да излезнат. За толкова години съм се наслушала на хиляди слъзливи историики и после съм видяла колко същите тези дето съчуствие търсят искат дявола във въздуха да е...
Не ми е писнало и няма да ми писне да защитавам правото на кучетата да имат дом и да имат семейство в което да не ги третират като вещ или аксесоар. Не ми е писнало да се разправям с онези, които способстват това да има нещастни, малтретирани и бездомни кучета и които са в пъти по-виновни от онези дето ей така за печелбарство го правят, защото ако няма кой да купува и тях няма да ги има.
Мога да съчуствам на кучето на потребителя на форума, който захвана темата, но на на самия потребител няма да стане да му съчуствам.
наслушала съм се на слизвите историики от сорта: не се информирах, не знаех и всякакви такива.
В 21 век, никой не може да ми даде адекватно обяснение, че ако е подходил сериозно не е могъл да намери вярната информация.
Знаете ли аз какво правя с такива дето ми идват заливаики се в сълзи и разказвайки ми се как поредния зоомагазин, зооборса или от някаква си обява са ги измамили и кученцето им умряло? Просто им казвам, че нямам куче за тях. Ама за никаква цена.
Има много хора на които и аз и моите приятели и съмишленици от клубовете сме подарявали кучета, но ние не просто уважаваме труда си, но обичаме и кучетата си и искаме те да имат щастливо добруване, а това се постига със селектиране на собственици.
Е разбира се това не е валидно за всички развъдчици.
Но при мен е така, ако те одобря, ако видя "химията" между теб и кучето, да ще станеш собственик, ако ли не и за всичките пари на света НЕ СТАВАШ!!!!
А знаете ли колко от кинолозите заради това пък ме считат за ненонармална?
Аз от "данък общественно мнение" съм пожизненно освободена.