Dog.bg Форуми : НАМЕРЕНИ кучета/котки

Към съдържанието

• (52 Страници) +
  • « Първа
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

НАМЕРЕНИ кучета/котки

#681 Потребителят е офлайн   IAB Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 January 2012 - 02:12 PM

днес около 02.00ч през нощта видях новопоявило се куче в ж.к. Бъкстон, София.
кучето е безпородно, по-едричко и видимо охранено (без да е прекалено дебело). момиченце, може би на около година-година и половина, съдейки по чистите зъбки. със среден рошав косъм, тъмно кафява, с малко бяло петънце на гърдите и смешни малки брада и мустачки. не видях дали е кастрирана, но ушичките й не бяха маркирани.
стори ми се, че има следи от нашийник, макар че такъв нямаше. беше страшно миличка и любвеобилна, постоянно се радваше на мен и приятеля ми. когато клекнахме до нея, се сгуши в нас и започна да издава много смешни звуци - нещо средно между хъркане и мъркане. беше малко срамежлива с нашето куче, но тръгна да гони пръчка като не се отделяше от нас. умираше си да скача по нас - скачаше поне на половин метър от земята :ab_041: и сякаш си мислеше, че е малко кученце, което ще можем да хванем във въздуха. при команда "седни", подадена на нашето куче, тя също седна в краката на приятеля ми. изпрати ни до входа. не можах да я снимам, защото нямах с какво, а сега не беше тук, но предполагам, че е там, където я видяхме снощи.

ако някой си е изгубил кученце, което да отговаря на някакво подобно любвеобилно описание, нека ми пише.
ако пък никой не си я е изгубил, аз ще я потърся и ще й пусна отделна темичка.

#682 Потребителят е офлайн   Camellia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:143040

Публикувано: 21 January 2012 - 03:53 PM

Показване на мнениетоRinusha, в 21 January 2012 - 12:04 PM, написа:

От друг форум:

Цитат

Намерено е куче, порода Курцхаар в района на надлез Надежда. Търси се желаещ да го приюти. За повече информация тел.: 0886166865 или e-mail: karma_girl@abv.bg

Качена снимка

един загубен Рики
Попаднах на тази обява случайно, докато търсех обява за моето куче... Дано този младеж има повече късмет от моята Айра!

#683 Потребителят е офлайн   kai_tina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 January 2012 - 11:11 PM

Около 1-1.5 г. гледан, в добра форма. Мъжко безпородно. Намерен днес около 21 часа в Малинова долина до Симеоновско шосе. С кафява тънка каишка. Дано го търсят,а не ее обикновен изпъден домашен

Прикачени файлове

User's Signature

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди

http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/

#684 Потребителят е офлайн   bilianabg Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 January 2012 - 05:41 PM

Здравейте, пиша ви защото вече сме отчаяни в търсенето на нашия Голди той е на 4 г. и го изгубихме от къщата ни в Банкя, последно е видян на автогара Банкя през лятото!За съжеление няма нито чип, нито кайшка защото си ходеше свободно из двора!Ако някой има информация ще бъдеме безкрайно благодарни!

Прикачени файлове

#685 Потребителят е офлайн   djuliavi Икона

Публикувано: 25 January 2012 - 09:34 AM

Сивкаво,бяло хъски/май не много чисто/ се скита от около нова година в кв.Карпузица,около предпоследна спирка на авт.107

#686 Потребителят е офлайн   djuliavi Икона

Публикувано: 25 January 2012 - 09:37 AM

Сивкаво,бяло хъски/май не много чисто/ се скита от около нова година в кв.Карпузица,около предпоследна спирка на авт.107

#687 Потребителят е офлайн   DDG Икона

• Попътен вятър
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 25 January 2012 - 03:45 PM

Копирам от ФБ:
Вчера намерих кучето в София, кв."Люлин". Кучето е женско, на около 1 година и има чип. Моля ако някой го разпознае да ми пише. Благодаря!

Прикачен файл  Found.jpg (14.93K)
Брой сваляния: 60

https://www.facebook...&type=1&theater
User's Signature

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.

#688 Потребителят е офлайн   петър петров Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 25 January 2012 - 11:14 PM

намерено мъжко балканско гонче софия тел 0898 659 749

#689 Потребителят е офлайн   Camellia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:143040

Публикувано: 26 January 2012 - 02:36 PM

На 26.01.2012г в района на кв,Виница, Варна, намерих мъжко немско овчарско куче с текстилен нашийник. Слаб, дружелюбен, обезобразен. Ако някой търси такъв младеж, нека се обади на 0883377707 - Камелия.

#690 Guest_Цвета_*

• Група: Гости

Публикувано: 28 January 2012 - 04:18 PM

На 28.01 е намерен Дратхар във Варна в района на Образцов дом, 0887 808 197

#691 Guest_Cecy_*

Публикувано: 01 February 2012 - 01:34 PM

ВЪВ ВАРНА - Женска немска овчарка.Сама пристигна преди 10тина дни в квартала ни кв.Изгрев, над Вятърна мелница, бивш Стойко Пеев. Кучето е много добро, послушно, възпитано,възприемчиво,умно, игриво и любвеобвилно.Проявява характерни умения за породата си.На около 1-2 години.Има красиви кафеви очи и е душичка.Истинско вярно куче!В добро състояние е, жизнена.Обича да се разхожда навън.Май ще си има кученца.Нощува засега в един гараж работилница.Има татуировка в дясното ухо, нещо като 781, трудно се чете.Търсим собственика или нов постоянен дом.Нека който има възможност за подслон, да дойде на място да я види.Ще я харесате от пръв поглед!Ще е жалко да се загуби такова добро животно.Ако някой си търси верен пазач и другар то това е тя! 0894 216161
My link

#692 Guest_Kromida_*

Публикувано: 02 February 2012 - 12:29 AM

СОФИЯ, ЖК ИЛИНДЕН. 01.02.2012- Намерено е загинало куче, подобно на немска овчарка, на размер около 20 кг (тоест не в зряла възраст), с метален нашийник. Обаждах се на 112 да го приберат, но не дойдоха. Странното е, че изглежда домашно, а никъде няма обява със снимка, която да прилича на него. Не знам какво да мисля по въпроса- търси ли се, или е изхвърлено там?

#693 Потребителят е офлайн   kai_tina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2012 - 05:26 PM

Показване на мнениетоKromida, в 01 February 2012 - 10:29 PM, написа:

СОФИЯ, ЖК ИЛИНДЕН. 01.02.2012- Намерено е загинало куче, подобно на немска овчарка, на размер около 20 кг (тоест не в зряла възраст), с метален нашийник. Обаждах се на 112 да го приберат, но не дойдоха. Странното е, че изглежда домашно, а никъде няма обява със снимка, която да прилича на него. Не знам какво да мисля по въпроса- търси ли се, или е изхвърлено там?

В такива случаи аз лично за съжаление звъня на Екоравновесие, да дойдат и да го приберат. Поне да не бъде доразмазано от коли или наядено от други кучета
User's Signature

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди

http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/

#694 Guest_Kromida_*

Публикувано: 03 February 2012 - 10:41 AM

И аз така направих, само че не дойдоха същия ден. Обадиха ми се- защо съм дал грешен сигнал- не можели да го намерят и си тръгнали. Как ще го намерите като докато дойдете го затрупа снегът?! Наложи се да ги чакам да дойдат, за да им го покажа и дори тогава се правеше чичката, че не го вижда, трябваше да го накарам буквално да се наведе на 30 см от кучето, за да го види.

Добре, айде да кажем, че на тях в този студ не им се бачка, ама от цял квартал само аз съм се обадил. А в крайна сметка това се случва на 10 метра от магазин за хранителни стоки и в квартала има един милион натокани млади майчици с бебешки колички, които минават оттам постоянно. Съжалявам за офф-топика, но просто не мога да не си излея възмущението.

#695 Guest_Cecy_*

Публикувано: 03 February 2012 - 05:48 PM

Показване на мнениетоCecy, в 01 February 2012 - 01:34 PM, написа:

ВЪВ ВАРНА - Женска немска овчарка.Сама пристигна преди 10тина дни в квартала ни кв.Изгрев, над Вятърна мелница, бивш Стойко Пеев. Кучето е много добро, послушно, възпитано,възприемчиво,умно, игриво и любвеобвилно.Проявява характерни умения за породата си.На около 1-2 години.Има красиви кафеви очи и е душичка.Истинско вярно куче!В добро състояние е, жизнена.Обича да се разхожда навън.Май ще си има кученца.Нощува засега в един гараж работилница.Има татуировка в дясното ухо, нещо като 781, трудно се чете.Търсим собственика или нов постоянен дом.Нека който има възможност за подслон, да дойде на място да я види.Ще я харесате от пръв поглед!Ще е жалко да се загуби такова добро животно.Ако някой си търси верен пазач и другар то това е тя! 0894 216161
My link

Намери си дом! Благодаря на отзовалите се!

#696 Потребителят е офлайн   dessiaa Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 05 February 2012 - 03:41 PM

Здравейте! Казвам се Десислава, от гр. Варна. Преди седмица с приятеля ми намерихме женско хъски в кв. Левски. На около годинка и половина. Разлепихме в целия квартал, че е намерено, но никои не си го е потърсил. Незнаем и името му. Нямаме възможност да го гледаме повече, защото си имаме котенце. Подаряваме кучето на добри и сериозни хора.
За контакт : 0876972189 - Деси

Прикачени файлове

#697 Потребителят е офлайн   koce Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 February 2012 - 01:25 PM

Намерено черно-бяло женско хъски в кв.Бенковски-0884802824.
User's Signature

тихо, коце спи!!!!

#698 Потребителят е офлайн   koce Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 February 2012 - 03:56 PM

Показване на мнениетоkoce, в 06 February 2012 - 11:25 AM, написа:

Намерено черно-бяло женско хъски в кв.Бенковски-0884802824.

НАМЕРЕНО! :ba_025:
User's Signature

тихо, коце спи!!!!

#699 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 06 February 2012 - 07:46 PM

Линк към Фейсбук

Цитат

Този хубостник го намерих преди малко, лепнат за женското хъски на едно момиче. Явно е изгубен, а в интернет не намирам никакви обяви.
Едната му лапа е ампутирана, а на възраст е около 2 годишен.
В момента е вкъщи.

Моля ви, ако сте виждали такова куче, познавате стопаните му или видите обяви за изгубено такова, пишете ми.

Качена снимка
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#700 Guest_Стефан Пасков_*

Публикувано: 12 February 2012 - 10:20 AM

Намерен е женски английски сетер в районна на рибарско селище "Траката" град ВАРНА.Телефон за връзка 0899202154 Стефан Пасков.

• (52 Страници) +
  • « Първа
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни