Dog.bg Форуми : НАМЕРЕНИ кучета/котки

Към съдържанието

• (52 Страници) +
  • « Първа
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

НАМЕРЕНИ кучета/котки

#641 Потребителят е офлайн   Camellia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:143040

Публикувано: 07 November 2011 - 10:16 AM

Снощи в кв.Виница, Варна, се разхождаше куче подобно на бретон шпаньол. Като че ли малко по-едро от бретон. С тъмен нашийник. Мъжко. Вероятно избягало. Беше леко объркан, но преследваше няколко бездомника, които дойдоха при мен. Той обаче стоеше на разстояние и не успях да го хвана. Предполагам, че ще продължи да обикаля квартала, заради женската, която май беше пред разгонване. Кучето е същото като това от снимката.
Качена снимка

#642 Потребителят е офлайн   natali_hera Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests: Животни, разстения и наука.

Публикувано: 12 November 2011 - 11:06 AM

Намерен мъжки голдън. Не се знае къде е намерено кучето, а момичето което го гледа не иска да го върне...
User's Signature

Ако стопанина е направил нещо, не си го изкарвай на кучето му!

Не са ме хапали животни ... само ХОРА!

#643 Потребителят е офлайн   edna_jena Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 12 November 2011 - 01:34 PM

Здравейте, днес отивайки на работа на спирката при тролейно депо Банишора със съпруга ми намерихме хъски. За сега е настанено в къщи, за да се погрижим за него. Кученцето е женско, черно- бяло със сини очи. Кастрирано е и е с отрязано крайче на ушето. няма чип или нашийник. Личи си, че от доста време е на улицата тъй като е много слабо, мръсно и съпруга ми след като го е изкъпал му е извадил и кърлеж. Малко е...няма годинка. Чудесно се разбира се сега в нас с децата и кучето ни, спокойно е. За сега отказва да се храни, но може да е от стреса. Нужна му е и лекарска консултация, тъй като скоро е кастрирано и още има конци, а също е и много недохранено.
User's Signature

http://bgphoto.net/photos/4003/o633652071777846250.jpg]

#644 Потребителят е офлайн   jaspermmm Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 13 November 2011 - 10:37 AM

Намерени са две ловни кучета.Едното е българско гонче.Моля, който има информация за загубени такива да пише на лична!
User's Signature

Качена снимка

"Всеки ден по нас хвърлят камъни. Важното е какво градим с тях? Мостове или стени?"
Х.Дж.Браун

#645 Guest_Iva_*

• Група: Гости

Публикувано: 15 November 2011 - 08:56 AM

Здравейте,

В района на кино Арена Запад е намерен мъжки персиец, кремав на цвят, кастриран. Моля, ако някой има информация да се обади на телефон 0888 260 293 - Ива.

#646 Потребителят е офлайн   IAB Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2011 - 08:37 PM

"на 22 ноември около реката на Хиподрума и Красно село е намерено черно-бяло женско сибирско хъски. 0886 317 507"

Качена снимка

#647 Guest_vesela_*

Публикувано: 01 December 2011 - 02:17 PM

namereno e haski v grad plovdiv,v raiona na ul. Ivan Vazov.0896868996 .HASKI!

#648 Потребителят е офлайн   Nelly68 Икона

Публикувано: 02 December 2011 - 05:27 PM

В Пловдив до детска градина Космонавт имаше малък померан с окапала козинка. Не можахме да се доближим много да него, защото бяга изплашено. Дали някой си го търси или по-скоро са го изхвърлили, защото се е разболял.....

#649 Guest_jujulinka_*

Публикувано: 04 December 2011 - 02:08 AM

Днес около 21 часа в района на жк. "Западен Парк" е намерен кафяв пекинез!!!
Моля ако някой е чул за такова изгубено куче нека се обади на телефон - 0899 83 28 48 - Виктория.
Кучето е прибрано, просто се търсят стопаните му!

#650 Guest_мария_*

Публикувано: 12 December 2011 - 04:02 PM

Изгубено е сръбско гонче-
женско на 7 години , търсим го почти вече месец. Ако някой го види нека се свърже с нас.

#651 Guest_DiJana_*

Публикувано: 12 December 2011 - 11:08 PM

Тази вечер ми се обади Ваня с мобилен телефон 0882029670. Намерила е мъжко хъски в жк "Младост", приютила го е в дома си, но й е сложно, защото и нейното куче е момче. Моля ви, нека й помогнем да намери стопаните му, защото си представям колко страдат по изгубения любимец-щурак.

#652 Потребителят е офлайн   jaspermmm Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 13 December 2011 - 02:33 PM

Показване на мнениетомария, в 12 December 2011 - 04:02 PM, написа:

Изгубено е сръбско гонче-
женско на 7 години , търсим го почти вече месец. Ако някой го види нека се свърже с нас.

Изгубено къде? Координати за контакти?
User's Signature

Качена снимка

"Всеки ден по нас хвърлят камъни. Важното е какво градим с тях? Мостове или стени?"
Х.Дж.Браун

#653 Потребителят е офлайн   jaspermmm Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 13 December 2011 - 03:17 PM

Преди месец писах за две намерени гончета.Пътувайки с мъжо към Шумен съзряхме две гончета на 20тина км от Антоново в доста окаяно състояние, качихме ги в колата и потеглихме.Пуснах теми в ловни форуми, а на връщане към София ги взехме с нас.Преди Търново срещнахме полицейска кола и решихме да спрем и да попитаме дали са чували нещо за изгубени ловни кучета.Единият полицай уж позна едното и взе телефоните ни.На следващият ден звъни човек и казва, че е собсвеникът.Зарадвах се, понеже в къщи беше истински ад, с три кучета и пет котки....Казах му да вземе паспортите на животните с него и се уговорихме вечерта да се срещнем в Търново, за да му ги оставим.Пътувахме 250км и като спряхме виждаме този чешит с още пет мъжаги.Започнаха упреци и заплахи, били сме откраднали кучетата, да сме им платяли бензина за това, че се е разкарвал 100км до Търново...Паспорти така и не показа, едното нямало изобщо такъв, щото било при него от 2 години! Показа някакви снимки на фотоапарат! Нямаше на къде, предадохме кучетата с надеждата, че ще са добре.Не щеш ли след няколко дни ми звъни човек по телефона, негов приятел прочел в ловен форум за кучетата, видял снимки и едното му заприличало на неговото.Изкрънка ми координатите на въпросният собственик.Каза, че ще се оправя сам с него.Днес обаче се сетих отново за тези клети създания и реших да му се обадя, за да попитам какво е станало.Оказва се, че едното куче наистина било негово."Собственикът" му обяснил как го бил закупил от някакви си цигани.Пускам отново темата, защото се усъмних за въпросната собственост на другото куче.Този път прикачвам негова снимка.Надявам се, ако наистина е крадено и препродавано, собственикът му да си го припознае!

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

Х.Дж.Браун

#654 Guest_Надя Костова_*

Публикувано: 17 December 2011 - 01:51 PM

На 15 декември намерихме мокро, премръзнало и пре-стресирано малко кученце. Беше очевидно изхвърлено, за да умре. осинових го временно, докато му намерим дом и човек. момиченце, 1,3 кг, около 1,5 месеца. здрава и без паразити. Засега се казва Мадам Бовари. Не знам какво да направя, за да й намеря дом, затова пиша тук. някой може ли да ми оомогне? Не търсим приют. Моят проблем е – малък апартамент и ревниво налично куче. - затова ми е невъзможно да я задържа.

#655 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 17 December 2011 - 08:18 PM

Показване на мнениетоНадя Костова, в 17 December 2011 - 01:51 PM, написа:

На 15 декември намерихме мокро, премръзнало и пре-стресирано малко кученце. Беше очевидно изхвърлено, за да умре. осинових го временно, докато му намерим дом и човек. момиченце, 1,3 кг, около 1,5 месеца. здрава и без паразити. Засега се казва Мадам Бовари. Не знам какво да направя, за да й намеря дом, затова пиша тук. някой може ли да ми оомогне? Не търсим приют. Моят проблем е – малък апартамент и ревниво налично куче. - затова ми е невъзможно да я задържа.

Пуснете й темичка с хубави снимки тук:http://forum.dog.bg/forum/55-%d0%b1%d0%b5%d0%b7-%d0%b4%d0%be%d0%bc/
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#656 Потребителят е офлайн   Hera_mp Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 December 2011 - 04:28 PM

Днес видяхме тази обява до кучешката площадка в Пловдив, ако някой може да помогне.

#657 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 26 December 2011 - 04:29 PM

Показване на мнениетоHera_mp, в 26 December 2011 - 04:28 PM, написа:

Днес видяхме тази обява до кучешката площадка в Пловдив, ако някой може да помогне.

Няма телефон?
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#658 Потребителят е офлайн   Hera_mp Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 December 2011 - 04:30 PM

Има телефон

#659 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 26 December 2011 - 04:39 PM

:ba_025:
User's Signature

#660 Потребителят е офлайн   Emara Икона

Публикувано: 29 December 2011 - 08:44 PM

Намерен мъжки пойнтер - черно-бял в района на Младост 1А /София/ с червен нашийник. За повече подробности моля звънете на тел.
0897 430 246 Галя

• (52 Страници) +
  • « Първа
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема