Намерени/Изгубени/Търсещи дом
Публикувано: 13 May 2009 - 01:18 PM
LuckyLUke, в May 13 2009, 10:51 AM, написа:
Ако някой се интересува, моля да се обади на тел. 0898254450- Лъчо
А защо го подарявате ?Смисъл не да го продавате ами защо не го искате вече ?

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 02 June 2009 - 03:27 PM
Цитат
Кучето бавно гасне там. Дано все пак има късмет.
На тази страница са снимките му.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 03 June 2009 - 02:24 PM
rodegunda, в Jun 3 2009, 11:03 AM, написа:
На първата снимка упоен ли е?
Tова към мен ли е? Кучето е в Сеславци (така разбирам аз). На снимките е точно когато се свестява от упойката (след кастрация, явно).

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 03 June 2009 - 05:30 PM
Какво друго да ви кажа за куч ... едно старче, което наистина си отива с всеки изминал ден там. Говорих с гл. лекар и става ясно, че рота ще си остане до последно в клетката за "агресивни", където ще продължава да лежи на мокрия цимент. Евентуално за след седмица има вероятност да го осиновят, но докато не го вземат, той продължава да бъде предлаган.
Наистина му е нужен огромен късмет някой да го изкара от там!

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 08 June 2009 - 11:24 PM
Anuk, в Jun 8 2009, 11:10 AM, написа:
нямаше грам вода

Рот-чо наистина си отива от условията и начина му на живот там.
Много го мисля и разпитвам навсякъде, но удрям на камък. Пиша с последна надежда ... ако някой от вас има къща с двор и може да му задели едно кътче, дядко ще е благодарен на това. За първите два-три месеца мога да помагам с храна и разходи по вет. обслужване.
Заведен е в Сеславци от стопаните си. Версията е, че е ухапал, но аз предполагам, че просто са искали да се оттърват от едно старче, което до този момент им е било вярно и отдадено ... и заслужава по достойни старини.

Публикувано: 09 June 2009 - 09:07 AM
Прекалено много примери има за това, че такива кучета се озовават там само защото не са нужни повече. Стари, болни .... Само аз мога да кажа за две кучета за които е казано - агресивни, но пък у нас нито грам агресия не проявиха. Докато ядат им бъркам в паниците, е, на едното бърках, защото вече не е у нас. Абсолютно чужд човек, би трябвало да ме изядат.
А колко други примери има ....
Жалко ще е, ако не се намери кът за дядото да си доживее живота спокойно.
Мисля си, че на екс-домашните им е най тежко, и другите не го заслужават, но тези са имали "свой" човек, който ги е предал.
Публикувано: 09 June 2009 - 10:22 AM
navar, в Jun 9 2009, 10:30 AM, написа:
той има нужда точно от това
явно, че не е най- безпроблемното куче,
но ако му се огради негово си дворче с къщичка
да има вода и храна - две мили думи и малко внимание
ще му е много по-добре от сеславци
Имам и още няколко снимки довечера ако успея ще ги кача на всяка цена.
Има рана на гърба и се вижда колко е отслабнал.
Преди докато сипвахме вода и ядене все ни разглждаше сега ...
пак се поогледа, но е започнал да се стряска от тропането там
Публикувано: 10 June 2009 - 02:17 AM
princessdidi, в Jun 9 2009, 11:41 PM, написа:
Мисля, че достатъчно се изприказва по темата. На всички отдавна стана ясно колко е тежка участта на това животно. Затова предлагам да се спре с логореичните псевдоанализи по темата, защото от тях нищо хубаво за кучето не се случва. Какво точно откъде текло - отивайте във ветеринарния кабинет, ако нямате къде да пишете, а ако можете да помогнете, го направете по-бързо и без много "АХ" и "ОХ" !
Публикувано: 11 June 2009 - 10:42 PM
Rasta, в Jun 11 2009, 05:00 PM, написа:
Rasta, в Jun 10 2009, 09:12 PM, написа:

Публикувано: 12 June 2009 - 08:15 AM
princessdidi, в Jun 12 2009, 12:26 AM, написа:
какво съм направил други ще кажат, не аз. всеки случай да знаеш (колкото и да не искаш да знаеш, въпреки, че питаш), че цял живот да се опитваш да правиш нещо по въпроса няма да свършиш и половината на това, което аз съм сторил, принцесо ... с което и приключвам темата.р"И"торично.
Публикувано: 18 June 2009 - 08:03 PM
кикита, в Jun 18 2009, 05:13 PM, написа:
..............................