navar, в Jun 19 2009, 09:49 PM, написа:
бушка,как можем да проверим дали кучетата са още там,и някой да провери как са като темперамент,като характер,пък и макар на прима виста
Сега се връщам от Сеславци и бързам да пиша, докато имам време ...
Днес разбрах, че единия рот е вече в рая - с това ме посрещна доктора ... някаква перфорация, повръщане на кръв и много бърза смърт. За подробности нямах време да питам ... и нерви нямах. Бързах да нахраня кучетата, които посрещат с радост и зов ЕЛА, ВЗЕМИ МЕ! Или поне НАХРАНИ МЕ!
Но и двата рота са все още там! Явно е имало трети, който вече е на по-добро място, далеч от човешка интерпретация за любов.
Сбогом куч, където и да си!
Очаквайки да видя само един рот, отделих повече вриме на него - огромния и първия в полезрението ми. Другият го видях по-късно, но в него има доста примеси, въпреки, че прилича на рот.
Извинете, че вниманието ми е само към единия, подведох се, че е само той.
Ротчо е едно невероятно същество. Доведен е от стопаните си (незнам подробностите) и още си стои с "техния" нашийник. Много е красив и много гальовен. Много е слаб, ясно защо. Единствената визия, която не му е изчезнала е огромната му глава. Погледът му е трогателен и молещ за ласки и внимание. Има още двама-съкилийници с него, които по никакъв начин не са тормозени от него. Сипах им гранули. Ротчо започна да яде, единият съкилийник се включи - на дистанция, а третия съ-отборник не дочаках да видя ще или няма да яде. Пищене от потърпевщи в тая клетка не чух. И тримцата са се разбрали и цари равновесие. Като си тръгвах, имаше още неизядена храна. А ротчо лежи до вратата. Спокоен, но тъжен.Сякаш се моли да е осиновен първи .. и чака оттърваване от тоя ад!
Другият рот не премести положението, в което лежеше изобщо докато бях там. Има си един охранен тартор-съкилийник, които му е взел страха и незнам докога ще го бъде, ако не го преместят. Хубаво куче е, не заслужава да е там.
Грамадана-рот е прекрасен! И по-важното е, че е много благ. Не мисля, че характерът му е причина да е изоставен. Куч искаше ласки и любов. Притваряше си очите от благодарност, че някой го е забелязъл. Дори всички от обслужващият персонал са единодушни, че е спокойно куче.
navar, смятам, че няма да имаш проблем с куч! Ако все още се интересуваш от него, побързай да го изкараш от там. Не е първа младост, но има още години пред себе си, попаднал при грижовни хора.
Другият куч е млад - смятам не повече от 2-3 годишен. И той е мил, но нямаше време да го покаже. Тарторът му го е смазал психически. Който вземе рот-чо, ще го избави от бавното му гаснене там, а съм убедена, че ще бъде възнаграден 100-кратно.
Това успях да направя днес. Снимах набързо, с трепереща ръка от чутото пищене и безпомощност към сеславскиите обитатели ... Много съжалявам за качеството на снимките.