Намерени/Изгубени/Търсещи дом
Публикувано: 04 July 2009 - 08:22 PM
За другия куч ... много ми е мъчно.
ben2418, за да помагаш на бездомен рот трябва някой да е поел ангажимент към него - временен дом или хотел. В случая, за Сеславци се събират парички по сметка за всички кучета. Купува се храна, защото иначе в буквалния смисъл кучетата умират затворени от глад. Доброволци ходят да хранят кучетата там, без значение кой с порода и кой без.
Публикувано: 04 July 2009 - 09:17 PM

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 26 July 2009 - 09:32 PM

Публикувано: 01 August 2009 - 12:22 AM
От есента на 2008г. кучетата се изхранват и поят благодарение на хора от този сайт - дарители и доброволци, които са заделили от времето си, за да отидат и да ги нахранят. Но средствата винаги са в недостиг и винаги има нужда от тях.
Можете да помогнете като дарите някой лев на тази сметка за тях.
Име (Name): МАКЕДОНСКА МИЛЕНА ТОДОРОВА (MAKEDONSKA MILENA TODOROVA)
IBAN: BG16UNCR96601047014706
BIC: UNCRBGSF
При банка (Bank): УниКредит Булбанк (UniCredit Bulbank)
При попълване на вносната бележка или платежното нареждане е желателно да попълните основание за плащане и ник или име.
Към момента там има 3 кучета от нашата порода, а това става все по-често срещано явление там. Ако не можем да задомим, поне можем да дарим, за да нахраним.
Търсят се и доброволци с помощ в храненето.
Всеки желаещ с каквато и да е помощ е добре дошъл.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 01 August 2009 - 06:25 AM
Публикувано: 09 August 2009 - 08:52 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 10 August 2009 - 09:20 AM
Mihael
МнениеПуснато на: Sun Aug 09, 2009 7:43 pm Заглавие: Спешно се търси дом и стопанин за Ротвайлерка Отговорете с цитат
Здравейте на всички-моля помагайте!!!!!От град София съм. Имам прекрасен женски ротвайлер на 2 години,казва се Чара и спешно трябва да и намеря стопанин и дом-/подарявам я/,тъй като имам големи проблеми със съседите ми.Очаквам отговорите на всички които могат да ми помогнат и предварително благодаря на отзовалите се.
За контакти имейл mihaelslavov@abv.bg
Публикувано: 14 August 2009 - 10:30 PM
Кучето е прибрано по сигнал на граждани. Предполага се, че е изгубено, намерено е около Германския манастир, преди няколко дни. В момента е в Софийския изолатор в село Сеславци. Спокойна, уравновесена, все още. В изолатора има още три ротвайлера, дано са изгубени, а не изхвърлени.
Публикувано: 15 August 2009 - 07:22 AM

"Гробарю,когато копаеш гроба ми,нека бъде плитък,за да усещам дъжда."
Публикувано: 19 August 2009 - 10:05 PM
Това е големия рот.Той е изхвърлен заедно с питбула.Може би е млад,не съм много сигурна.Много е красив.
Питбула и той е млади и хубав-мъжки.И двете кучета са в добро състояние за сега.

Това е женска,възрастна,скъсала се да ражда.Добра.По дребна .Козината е проскубана,но с добро гледане ще стане супер куче.

Този не е много добре,тече му носа и има гурели.Пак по-дребен.Иначе е хубаво и добро куче,най-вероятно и този е старичък,за пола специално ги гледах,но сега забравих май беше момиче.

Публикувано: 21 August 2009 - 08:49 PM
Снимки от днес на другите двама.

Публикувано: 26 August 2009 - 12:58 PM

Иначе хайванчетата са добре, малко ошашкани, много мръсни, но като цяло кротки. Галят се много, зажаднели са за внимание.
Скоро ще пиша повече подробности, ще кача и снимки. Пожелайте успех на двамата красавци.

Двама измъкнати от ада... стискам им палци да са сравнително здрави /то е ясно, че съвсем е невъзможно/ и бъдещето им да е по-добро от миналото.
Публикувано: 27 August 2009 - 11:09 AM

Ако стопанина е направил нещо, не си го изкарвай на кучето му!
Не са ме хапали животни ... само ХОРА!
Публикувано: 27 August 2009 - 11:14 AM
Снимки от днес на другите двама.

ku4eto s sinqta kai6ka e moeee kazva se hera i e na 7 godini

Ако стопанина е направил нещо, не си го изкарвай на кучето му!
Не са ме хапали животни ... само ХОРА!
Публикувано: 27 August 2009 - 06:46 PM

Нямаш си и идея колко се радвам от всичко това, което направи за тия двамата и Арни.
Много, ама много съм щастлива!!!

Вече на тия двамата, ходещите в изолатора няма да показват снимки и да разказват как гният там!!!