Бебе куче - блъснато
Публикувано: 16 January 2012 - 02:38 AM

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 16 January 2012 - 11:05 AM

Публикувано: 16 January 2012 - 07:33 PM
Hela, в 16 January 2012 - 11:05 AM, написа:

+ 1
Това с кокала,с краденето...дали малкият принц не се изживява като център на вселената си?И дали не го третираш с по-особено внимание и грижи, което той е усетил и се е самопровъзгласил за "САМО ТОЙ"? Да, има проблеми, преминал е през ада, но показвай по равно отношение пред всички любимци, за да схване, че е едно от тях, а не Негово Величество.Проявява доминантност и както казва Мил-пресичай овреме!Отделно-той се разкрасява с часове буквално.Фотосите са достатъчни, за да си проличи колко мека и пищна му е козината като потенциал.Удлъжената му муцуна и окраските пък ми навяват аналогия с вълче.А това вече.....ме пленява мен лично.

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....
Публикувано: 22 January 2012 - 02:33 PM

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 22 January 2012 - 03:03 PM
Пожелавам и на двама ви скоро да тичате заедно!

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.
Публикувано: 14 February 2012 - 04:58 PM

Публикувано: 04 March 2012 - 02:54 PM

Публикувано: 04 March 2012 - 03:35 PM

Публикувано: 04 March 2012 - 05:42 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 08 April 2012 - 04:11 PM