Квартиранчичи според мен не се гушат само до майка си, а май си и посукват, а не са съвсем малки. Майката тигрова, бебетата също с едно бяло изключение.

Маминка е много умна. Хем е завет, припек, хем на сушинкапод стряхата, хем на високо и безопастно място е довела дечицата си. Проблема е, че няма как да ги взема в къщи. Освен това не разбирам нищо от котенки. Имам хиляди въпроси и се нуждая от вас.
Могат ли да живеят на вън през зимата? Ако част от тентата кача като качулка на гардероба? Или да отворя гардероба да влизат вътре?
Купила съм им храна- едноцветна с риба (по съвет на Еlizd,

Занесла съм и водичка да имат. Всичко това върху гардероба, за да не ги изядат котките на съседите. За сега първата цел е да спечеля доверие и да кастрирам маминка. По- късно и дечицата и. Едновременно с това търсят домове- временни или постоянни. Не знам дали имат шанс... Майката е социална, контактна, много умна, грижовна, голяма, с отличителни белези- красива...

Всичко, което мога да направя за сега за тях е да им осигуря храна и сушинка.
Приемам всякакви съвети и идеи. Ако има някъде информация по въпроса за обезпаразитяване и ваксиниране, ще съм много благодарна за линк.
Имам някакъв проблем и не мога да кача снимки. Ще опитам по- натам.