Британска късокосместа котка
Публикувано: 08 September 2008 - 02:32 PM
Много са готини, а Малена е станала истинска дама. Надявам се на следващата изложба да ни я покажеш.
Публикувано: 10 September 2008 - 06:03 PM
vagabogo, Малена е голяма красавица.
Gallardo, цените са различни. Никой от нас незнае какво търсиш.
Gallardo, цените са различни. Никой от нас незнае какво търсиш.

Tурската ангора е единствената котка с чувство за хумор!
При вида на Невските Маскарадни котки, все още никой не е успял да скрие възхищението си!
http://bendidas.com/
Публикувано: 10 September 2008 - 09:31 PM
Цитат
Никой не каза от къде мога да си намеря британец и на какви пари ?
зависи колко пари си готов да дадеш, обикновено колкото повече толкова по-качествено, но не винаги ;) ... като цени предполагам от 500-3000лв B), като за най-скъпите не става толкова лесно, трябва да се обесняваш много кой си що си и да чакаш дълго ;D ... естествено тези от втората половина на ценовия диапазон са с развъдна и изложбена цел, което пък не е непременно задължително ... всъщност :P
Публикувано: 10 September 2008 - 09:47 PM
Сезар е страхотен и на живо още по-готин. Ммм дано скоро го направим татко... :blink:
... като стана дума за страхотни британци в синьо, за любителите малко снимки на един син мечок, който открих съвсем скоро и мн ми хареса ... казва се Cattebair's Cooper и живее в Белгия ...
... като стана дума за страхотни британци в синьо, за любителите малко снимки на един син мечок, който открих съвсем скоро и мн ми хареса ... казва се Cattebair's Cooper и живее в Белгия ...
Публикувано: 11 September 2008 - 07:05 AM
О,какви огромни бузи има :wub:.Толкова е величествен...
Публикувано: 23 September 2008 - 01:37 PM
Здравейте!Това е любимата ми порода котки,смятам,че са уникални :blink:
Надявам се един ден да си купя едно такова котенце,но за сега ще си остана с куче ;D Искам да поздравя svetamops за прекрасните котета-да си ти живи и здрави и дано да си намерят стопани,които ще оценят красотата и уникалността им! :wub:
Надявам се един ден да си купя едно такова котенце,но за сега ще си остана с куче ;D Искам да поздравя svetamops за прекрасните котета-да си ти живи и здрави и дано да си намерят стопани,които ще оценят красотата и уникалността им! :wub:
Публикувано: 25 September 2008 - 11:25 AM
svetamops, големи сладури са наистина. Да са живи и здрави.

Tурската ангора е единствената котка с чувство за хумор!
При вида на Невските Маскарадни котки, все още никой не е успял да скрие възхищението си!
http://bendidas.com/
Публикувано: 30 September 2008 - 10:20 AM
Той дойде! Най-накрая моето момче е при мен :yahoo: Прекрасен е! Още е малко шашнат, тъй като вчера сутринта в 7:20 е тръгнал от Рига, а аз успях да го докарам вкъщи чак към 18:30 (много се забавиха на летището в митницата). Малко хапна сутринта, но не съм го видяла да пие вода (само я разплиска).
Иначе си играе, мърка, гали ми се... Изглежда весел, не е объркан като снощи. И току-що чух да рови в тоалетната, което е нова победа :->) над стреса!... Разочарование - не е пишкал, само е ровил. Някакви идеи как да му помогна? Не е ходил по никакви нужди нито в транспортната клетка, нито вкъщи :(
Само да се науча да пускам снимки и ще ви го покажа. :blink:
Иначе си играе, мърка, гали ми се... Изглежда весел, не е объркан като снощи. И току-що чух да рови в тоалетната, което е нова победа :->) над стреса!... Разочарование - не е пишкал, само е ровил. Някакви идеи как да му помогна? Не е ходил по никакви нужди нито в транспортната клетка, нито вкъщи :(
Само да се науча да пускам снимки и ще ви го покажа. :blink: