Британска късокосместа котка
Публикувано: 01 July 2009 - 04:06 PM
много симпатичен катанчо, честито Светле и тука, да е жив и здрав, и да стане ОГРОМЕН
Публикувано: 22 July 2009 - 10:30 PM
типично по британски - синьокръви сноби

Публикувано: 31 August 2009 - 12:09 PM
Здравейте, моля ви да ми помогнете да ме насочите към развъдник в Бг, предлагащ сини британчета? Колебая се в избора си- син британец или син шотландски фолд и в зависимост от това какво предлагат развъдниците, ще направя своя избор. Еднакво харесвам и двата вида котки и наистина дилемата ми е голяма.
Благодаря ви предварително!

Публикувано: 31 August 2009 - 09:13 PM
Цитат(britankata @ Aug 31 2009, 11:09 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте, моля ви да ми помогнете да ме насочите към развъдник в Бг, предлагащ сини британчета? Колебая се в избора си- син британец или син шотландски фолд и в зависимост от това какво предлагат развъдниците, ще направя своя избор. Еднакво харесвам и двата вида котки и наистина дилемата ми е голяма.
Благодаря ви предварително!

Не Ви препоръчвам фолд от български развъдници , качество е под всека критика,нямат нищо общо с истински фолдове.Ако се спрете на британец ,пишете ше Ви помогна с избора на развъдник.

Публикувано: 01 September 2009 - 12:58 AM
Много ви благодаря за помощта! Ще се радвам да ми пишете и да ме насочите към развъдник с качествени британци. Аз държа на чистите породи и ще се радвам да дам парите си за нещо наистина добро, а и не на последно място трябва да се поощряват хората, които полагат усилия и дават огоромни средства да развъждат качествени котета. Моля ви, пишете ми на лични, когато ви е удобно! Говорим за сини британци, нали? Благодаря ви отново!

Публикувано: 02 September 2009 - 08:18 PM
Да знаете, че имате още един фен на породата в мое лице. За два дена изчетох всичко написано и останах очарована от всички британци.
Светле, твоето раирано семейство ме превзе мигновенно.
Светле, твоето раирано семейство ме превзе мигновенно.

Публикувано: 10 September 2009 - 05:49 PM
Светле, стахотни са! Не мога да преценя, кое ми харесва повече мрамора или точките. Надявам се на изложбата да ги видя от близо. :)

Tурската ангора е единствената котка с чувство за хумор!
При вида на Невските Маскарадни котки, все още никой не е успял да скрие възхищението си!
http://bendidas.com/
Публикувано: 11 September 2009 - 08:57 PM
Цитат(wendy @ Sep 10 2009, 03:49 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Светле, стахотни са! Не мога да преценя, кое ми харесва повече мрамора или точките. Надявам се на изложбата да ги видя от близо. :)
Живот и здраве,там сме!