Британска късокосместа котка
Публикувано: 22 September 2009 - 01:24 PM

Той е специален, защото е един от първите станал 'благородник' и гордо носи името си Бритиш - това гръмко име, избрано от първите му господари - англичаните, защото е създаден, за да бъде независим, солиден, неукротим, излъчва стабилност и сила и толкова много нежност.
Публикувано: 09 November 2009 - 08:48 AM

много е смешна - заради това, че е малко дебеличка всеки път като скача някъде се чува тупване. понякога, когато се старае да прави внимателни котешки движения ги прави толкова нескопосано, че събаря разни неща, от което се въмзущава и започва да тича шумно из къщата... :))))
понякога като се прибера и цял ден е нямало никой вкъщи започва да ми се кара с мяукане, след което тича след мен и ме бие лекичко по краката... луда работа :)
трябва някой път да я снимам как се закача с кучетата - уж много надменно се отнася към тях и им се дразни, но много често ляга някъде по-нависоко, обръща се настрани и ги перка по носа или опашките...
Публикувано: 09 November 2009 - 08:32 PM
Буццио е същият

За лятната отпуска го оставих 10 дни при единствената от приятелките ми, към която той проявява любопитство и доближава, когато е вкъщи - според нея са си живяли прекрасно. Но, когато го прибрахме, търпях една седмица цупене и игнориране...

Публикувано: 22 January 2010 - 03:42 PM
Татко й, сър Арчи, я поздравява! Все така хубава и побойница (спрямо кучетата) да е!

Той е специален, защото е един от първите станал 'благородник' и гордо носи името си Бритиш - това гръмко име, избрано от първите му господари - англичаните, защото е създаден, за да бъде независим, солиден, неукротим, излъчва стабилност и сила и толкова много нежност.
Публикувано: 23 January 2010 - 09:10 PM
Публикувано: 06 February 2010 - 03:21 PM

Публикувано: 06 February 2010 - 10:54 PM

Много целувки и от нас за мама и най-прекрасните бебета.

Публикувано: 16 March 2010 - 01:31 AM
Чудя се дали има някакви добавки, или витамини който да повишават апетита на котките. Ако някой знае и е имал същият проблем с любимеца си нека да сподели.
Само искам да ви напиша ,че не ми е първата котка която отглеждам. Преди Британката имах Персиец. Но не мога да правя сравнение м/у двете котки. Разликата е ооооогромна.
Благодаря ви предварително.
Публикувано: 17 March 2010 - 12:39 AM

Мога да ви препоръчам Роял канин за британци. Много добра храна и обикновено се харесва на котките.
Публикувано: 18 March 2010 - 03:45 PM
Публикувано: 19 March 2010 - 02:10 AM
Разкажете ни малко повече за нея и ще се радваме ако ни покажете още нейни снимки.