Британска късокосместа котка
Публикувано: 19 March 2010 - 06:16 PM
#1443 Guest_Guest_BabaYaga_*_*
Публикувано: 24 March 2010 - 06:03 PM
Публикувано: 07 August 2010 - 09:40 PM
Ето един много удобен сайт, където можете да разгледате различните окраски с техните EMS кодове - http://www.softcat.ru/color.html

Публикувано: 22 September 2010 - 01:01 PM

Публикувано: 22 September 2010 - 01:46 PM
mistrals, в 22 September 2010 - 11:10 AM, написа:
Аааа Не ,как си го помисли...
Аз откакто си купих се преродих направо...Нeщо супер функционално и удобно...

Аз си взех и за кучетата и за маците...
За късокосместите маци е много удобен,защото им маха всички подкоjни косъмчета...После минаваш с един много ситен гребен и са перфектни...

При мен Персийката и Бирманката ги минавам с него първо и после с нормален, по широк гребен и най накрая със ситен...И стават едни красиви облачета...

P.С..Скъпичък е ,но си заслужава всяка стотинка(и аз дадох около 40-50£,за една бройка)...
Само много внимателно...Леко без натиск и без да се повтаря много на едно и също място...Но ти всъщност ,ще си прочетеш инструкциите...
Умната да не си оплешивиш или нараниш мацата...

Иначе е най великото изобретение,маците го обожават...дори и онези,които не спадaт към графата ангелчета,а по скоро мяукащи дявочета...

Ето го моя...Ще ви пратя сайта от които го купих,че сега нямам време да снимам...
Ааааааа аз сега се загледах,май е абсолютно същия като твоя...само че моите са жълти...
Както и да е...Това е фамозния Furminator

Лек ден на всички...
http://www.zooplus.i...i_igiene/188422
P.с.2...Иначе за колко често,ами особено е ефективно,когато си сменят козината(както всъщност те е посъветвал и vagabogo)...Ама си зависи от мацата и много други фактори....
С две думи,като я погалиш да не ти остават косъмчета в ръката...
Желателно е винаги да е така,защото иначе освен,че е супер изнервящо всичките ти дрехи и мебели да са като(нали се сещаш

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.
Публикувано: 23 September 2010 - 05:01 PM

Идеята ми беше...
Исках да посъветвам хората,които се грижат за своите любими....
Моля ви много внимателно ....с времето човек се научава и достига някакво ниво...
Това,което ме уплаши и се сетих после...e че след като пуснах предишния ми пост и link...си дадох сметка,че е необходимо да се погледне, по надолу там в обесненията ,за продукта(въпросният гребен)...и да се отчете ,че са изброени породи ,които според специфичният си косъм е наложително ,лимитирано използване на продукта...

Това,че споменах ,че моите кучета са си перфектни(ротвайлери и мелези)....Не означава ,че всички са еднакви...

МОЛЯ ВСИЧКИ...Инфомативност,постепенен опит и усъвършенстване e отговорът...
Информирайте се и питайте...Колкото повече ,толкова по добре...

За маците исках да кажа,че и аз се втрещих ,колко падна първоначално от късокосместите....Почти,като от персийката и бирманката...

Но, с времето нещата се регулираха и най важното е да осъзнаем,че късокосместите котки имат нужда от Абсолютно същите грижи,занимания и времe,както и дългокосместите...

Проблема е ,че при тях е малко по трудно(Исках да кажа,че е необходима малко повече информираност и желание...за адекватна грижа и реакция)...
Лек ден на всички...

P.с..Ако и с този пост се случи нещо...се отказвам...

Първият беше по добър и изказващ се...

Изчезвам ,че ме чакат Онези ,за които единствено мога да намеря време и нерви да пренапиша всичко отначало...

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.
Публикувано: 01 October 2010 - 02:02 AM
Още веднъж да благодаря
на всички отделили време за нашите въпроси.

Публикувано: 01 October 2010 - 11:01 PM

Tурската ангора е единствената котка с чувство за хумор!
При вида на Невските Маскарадни котки, все още никой не е успял да скрие възхищението си!
http://bendidas.com/
Публикувано: 01 October 2010 - 11:22 PM
А позата, в която си лежи е съвсем естествена