Изгубих го от поглед за части от секундата в мъглата,но реших че ще се върна да го потърся,но той сам ме намери на полянката до блока ми. Оставих кучетата в нас и се върнах за него. Малко се поинати да влезе във входа,но няма мърдане.Настаних го на терасата за някой и друг час. Организира се прибирането на хотел за известно време.
Имаше странна подутина от лявата страна на врата и посетихме вет. Оказа се огромен хематом- по думите на лекаря "ако не го беше намерила и довела края му е бил сигурен". Упои го за да види отвътре какво точно се случва. Мислят че е от куче,но 1 дупка от куче!?
Почисти го доколото е възможно и е извадил късмет че не е засегната юголарната вена(дано го пиша правилно).Доста на дълбоко е всичко и дори отива нагоре покрай ухото. Не посмяха да отстранят всичко за да не прокърви отново,че може да му е фатално. Поставен е дренаж и е зашита раната. Пуснахме кръвни изследвания и с изключение на анемията са добри.В неделя ще ходим на контролен преглед да го видят. В клиниката за сега разходите ги платих,но по-натам и аз не знам доколко ще мога.Изписаха му 2 антибиотика които ще струват около 40лева-тях също трябва да платя в неделя. За сега е настанен на хотел за по 6 лева на ден. Успях да платя няколко дни,за повече нямам пари, всяка стотинка е използана няма вече ни касичка ни дявол. Ако някой би искал и има някой стотинка всяка помощ е от значение.
Изкарал е ноща спокойно,хапнал е,пил е вода добре е за сега.
А той-той е млад,кривокрак сладур.Мил с хора и животни,обича да го галят лекичко и нежничко по главата и муцунката.Тежи 25 кг и прилича лекинко на басетче,без да го определям като такъв.
Търся му и дом разбира се.