Бъфи кривокракия Този път куче
Публикувано: 09 January 2012 - 03:58 PM
Бъфката довечера ще се обадя да видя как е момчето,но доколкото знам си е наред всичко покрай него с изключение на това,че няма кандидати .. много е гадно,той е толкова благ от хотела са на мнение,че името трбва да се смени с Блаже или нещо от сорта. Доволни са,нямат проблеми,слуша,ходи си на разходки,хапва си абе всичко му е наред на момчето и с дом като се собие вече ще си падне на дупето.
Публикувано: 19 January 2012 - 05:31 PM
Стискам палци и вярвам, че още много хора от форума го правят.
Момчето е повече от чудесно! Понякога просто са нужни малко повече време и търпение от наша страна, защото аз съм сигурна, съдбата го подготвя да го срещне с най-подходящите за него хора.

Човек трябва да носи хаос в душата си, за да може да роди танцуваща звезда.
Публикувано: 30 January 2012 - 01:34 PM
Дали има някъде някое местенце за него може и временно,просто не мога да се справя с разхода за хотел,колкото и да е минимален. Изключително съм благодарна,че го приеха там където е,просто на всички е ясно как стоят нещата от към пари.
Публикувано: 02 February 2012 - 12:06 PM
Публикувано: 02 February 2012 - 01:03 PM
Публикувано: 02 February 2012 - 01:49 PM
желая му много, много щастлив живот!
ATINA PALADA-DONICHKA,

Публикувано: 07 February 2012 - 11:00 AM

Дано нещата се получат и да си го приберат в дома!
Имам още 1 седмица да събера нужната сума.
Има налични 50 лева за момчето на този етап и са нужни още 160лева.
Дано да успея. Не трябва да изпуска шанса си това момче!
На всички подали му ръка и на тези,които ще го направят Огромно Благодарим

Публикувано: 08 February 2012 - 01:01 PM

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/
Публикувано: 08 February 2012 - 01:22 PM

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/
Публикувано: 09 February 2012 - 10:15 AM

Във вторник го видях,погалихме се,порадвахме се. Поздравява всички с усмивка и весела развята опашка

Не съм го снимала,защото беше тъмно и от това нямаше да излезе никаква снимка,но по-нагоре радва окото.
Обмислям събота или неделя да го водя на вет за процедурите по ваксина,чип и паспорт,в процес на търсенен на транспорт съм за сега.
Публикувано: 09 February 2012 - 10:37 AM
ATINA PALADA-DONICHKA, в 09 February 2012 - 08:15 AM, написа:

Във вторник го видях,погалихме се,порадвахме се. Поздравява всички с усмивка и весела развята опашка

Не съм го снимала,защото беше тъмно и от това нямаше да излезе никаква снимка,но по-нагоре радва окото.
Обмислям събота или неделя да го водя на вет за процедурите по ваксина,чип и паспорт,в процес на търсенен на транспорт съм за сега.
Здравейте, току що преведох 50лв. за Бъфи-германеца на сметката на Милена, която е посочена в линка по-горе. Надявам се и други да се отзоват и малкият сладур да тръгне час по-скоро към финансовата столица на Германия:-)

allure&Jack Ray