кастрация или не
Публикувано: 21 June 2006 - 07:01 PM
на вс. отгоре искам и по натам(когато вече не е при дядо ми) да си я оженя за един мн готин котак:P
момя ви кажете кво да правя хич не искам да я кастрирам worthy
Публикувано: 21 June 2006 - 07:16 PM
Цитат
на вс. отгоре искам и по натам(когато вече не е при дядо ми) да си я оженя за един мн готин котак:P
момя ви кажете кво да правя хич не искам да я кастрирам worthy
Мойта просто я наблюдавахме и я вардихме от котарака!кат'толкова искаш да предотвратиш,премести я някъде другаде! ;)
Публикувано: 21 June 2006 - 07:36 PM
Публикувано: 21 June 2006 - 08:06 PM
Цитат
еми улечна превъзходна ама пак е с дълъг косъм нз
котарака си ходи на всякъде включително в къщата а и нз как да съм точна ако реша да я затварям трябва да я взема поне 1 ден преди това понеже си имам проблеми с леля ми заради котето fow
а питах дали мога да избегна кастрацията без да имам проблеми и дали ако я кастрирам котето ще е добре понеже да ти махнат вътрешност не е много приятно cl) n) s) много съм объркана s) s) страшно много s)
Публикувано: 21 June 2006 - 08:17 PM
Публикувано: 21 June 2006 - 11:07 PM
А как ще разберете дали се е разгонила, когато в близост има котарак ! Имам предвид, че в болшинството от случаите котаракът първи разбира, че котката е разгонена и е свършил успешно "работата" още преди стопаните да са "схванали" за какво иде реч... така че, като имам предвид това "... да си я оженя за един готин котарак..." /цитирано по памет/, аз лично бих набързо склонила към кастрация...
c)

Той е специален, защото е един от първите станал 'благородник' и гордо носи името си Бритиш - това гръмко име, избрано от първите му господари - англичаните, защото е създаден, за да бъде независим, солиден, неукротим, излъчва стабилност и сила и толкова много нежност.
Публикувано: 22 June 2006 - 12:25 AM
Въпреки всичко препоръчвам кастрацията преди първо разгонване - лично мое мнение.

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."
Публикувано: 22 June 2006 - 11:02 AM
Ако мога да ви убедя да касрирате любимеца си ще бъда доволна, че съм помогнала на още един коткостопанин да бъде щастлив с любимото си животно.

Публикувано: 22 June 2006 - 11:09 AM
Публикувано: 22 June 2006 - 11:30 AM

Вход

Горе
Цитиране +