Игор - черен пит в окаяно състояние от Сеславци
Публикувано: 19 December 2011 - 11:49 AM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 19 December 2011 - 12:12 PM
Ако мога с нещо макар и малко ще помогна, тъй като вече съм поела и други ангажименти. Стискам силно палци на момчето!!!

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!
Публикувано: 19 December 2011 - 06:28 PM
Благодаря ви, че се борите за него, дано и той има сили да се бори за себе си! Как ли е оцелял...

Публикувано: 19 December 2011 - 06:41 PM
Как нямат никакъв късмет, тези кучета бе!!!
koniarska, моите почитания и стискам палци за момчето! Ще следя, ако трябва да се помага финансово!
Успех, ХОРА!!!

Ели Баранова - Sari4ka, в момента собственик на Adonis Of Angel's Staff
и свидетел на всичко в т.нар. "българска кинология" от 2005-та година насам.
Публикувано: 19 December 2011 - 07:16 PM

Публикувано: 19 December 2011 - 09:38 PM
Ще направим всичко ,за да има шанс за друг живот..За това са необходими време, много работа и .. доста пари. Ще сме благодарни за всяка трохичка дарена за Игорчо.

Публикувано: 22 December 2011 - 08:55 PM

Публикувано: 06 January 2012 - 10:15 AM
Публикувано: 08 January 2012 - 05:10 PM
Хора, не знам как да ви го опиша, но стомахът ми е качен в гърлото заради това момче. Не е хубаво така ,но тези които са му го причинили - дано си платят за този грях!!!
Кучето няма здраво место по главата, третина от едното ухо липсва ,носът е разпран , за козина ще трябва да мечтаем ,поне кожата не е така възпалена и няма вече големите гноища .Скелет е . Макар , че е едър като структура , всъщност изглежда въздушен, само една голяма глава и тя покрита с кожа , черепът очертан , гръбнакът се чете , вратлето му се общваща с ръка , кръстът му е колкото врата му...
Изтъкан е от нерви , не знае на коя земя се намира, горкият като види куче се тресе.За него явно животът е бил единствено оцеляване. Лекинко ми помаха опашка след като дълго му говорих и го галих ,но си е дръпнат и много предпазлив.
Ще трябва дълга социализация с различни хора.Трябва да го научим постепенно да ходи с намордник.И да му върнем доверието в хората. Не знам колко ще отнеме ,но трябва яко бачкане ,нужен му e д-р Време на момчето . Ще трябва да се редуваме да го извеждаме, да тръгне с намордник - пишeте, ако някой, който има опит иска да се включи .

Публикувано: 08 January 2012 - 06:46 PM
Агалина,
Цитат
Свалям шапка за грижите, които полагате!

Ели Баранова - Sari4ka, в момента собственик на Adonis Of Angel's Staff
и свидетел на всичко в т.нар. "българска кинология" от 2005-та година насам.
Публикувано: 10 January 2012 - 07:06 PM

Публикувано: 11 January 2012 - 10:29 PM
Дотук съм го извеждала само аз и каквото и да съм писала, не е било в никакъв случай пълната картинка. За Игор е необходима много работа. Това няма как да стане докато е на стационар. Добре, ще ходя да го извеждам 1-2 пъти седмично толкова мога и да се опитам да го спечеля ,но е така студено, кучето е толкова кльощаво, няма плът по него и като излезе навън бързо пикае и тича обратно към топлото. Да му слагам дрешка е идея ,но едва ли някой си представя как това става с животно , което не е било любимец...Ще ходя и тази неделя.Ще занеса и лакомства и намордник .Всичко трябва да се прави за максимум час заради студа ...А трябва да се работи всекидневно ,не от неделя на неделя.
Та с една дума исках да кажа ,че за да повярва в хората, на Игор му трябва повод да им се довери. Някой за помощ за разходките ? Или чудото приемен дом ?

Вход

Горе
Цитиране +