И Игорчо днес имаше посещение (две в едно с Джилдето).
Хора, не знам как да ви го опиша, но стомахът ми е качен в гърлото заради това момче. Не е хубаво така ,но тези които са му го причинили - дано си платят за този грях!!!
Кучето няма здраво место по главата, третина от едното ухо липсва ,носът е разпран , за козина ще трябва да мечтаем ,поне кожата не е така възпалена и няма вече големите гноища .Скелет е . Макар , че е едър като структура , всъщност изглежда въздушен, само една голяма глава и тя покрита с кожа , черепът очертан , гръбнакът се чете , вратлето му се общваща с ръка , кръстът му е колкото врата му...
Изтъкан е от нерви , не знае на коя земя се намира, горкият като види куче се тресе.За него явно животът е бил единствено оцеляване. Лекинко ми помаха опашка след като дълго му говорих и го галих ,но си е дръпнат и много предпазлив.
Ще трябва дълга социализация с различни хора.Трябва да го научим постепенно да ходи с намордник.И да му върнем доверието в хората. Не знам колко ще отнеме ,но трябва яко бачкане ,нужен му e д-р Време на момчето . Ще трябва да се редуваме да го извеждаме, да тръгне с намордник - пишeте, ако някой, който има опит иска да се включи .