10 нови звездички и майка им от Свиленград
Публикувано: 04 January 2012 - 10:13 PM
Новините от днес са лоши. Мама е с дирофиларии и микрофиларии, че и с ерлихиоза. Не ми е много ясно какво ще става сега. Моля ви само да стискате палци тази история все пак да приключи добре...

Публикувано: 05 January 2012 - 11:19 AM

Ще кача малко снимки на малките и една на мама и дано имат късмет. Не знам вече...

Публикувано: 05 January 2012 - 01:07 PM
Първата реакция беше категорично не, в смисъл абсурдно е заразяване трансплацентарно с ерлихия и дирофилария, за тях попитах. След което обаче помисли и каза, че преди 4-5 месеца има научна статия (това е единственото нещо, което се приема като доказателствена публикация) за случай във Филипините, при който майка и новородени са били заразени с ерлихия. Каза да се има едно на ум.

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 05 January 2012 - 04:24 PM

Публикувано: 07 January 2012 - 10:53 PM
Много имаме да благодарим, ама много! Огромни благодарности на екипа на Добро Хрумване! Всичките тестове направихме с отстъпка. В понеделник ще сканирам бележката. Всичко - общо 300 лв. А това беше възможно благодарение на всички дарители, отделили средства. Аз взех пари от:
Мърфи - 50 лв.
Mostly harmless - 10 лв.
Д. Събева - 20 лв.
Отделно Теди е взела даренията на Иво и Нели, както и парите от календари. Както и дарение 50 лв. от Petic! Petic, към теб най-специални благодарности! За транспорта и най-вече за....това, че осигури приемен дом на двамата изтърсака! Две от кученцата, всеобщият любимец, мамино синче Белко и една от сестричките му са много малки и студът в хотела малко ги мъчи. Petic, им предостави временен дом и аз съм изключително признателна за това! Направихме страхотни снимки, но тях по-късно. Мога да кажа, че това са едни от най-удивителните бебоци, които някога съм срещала. Живи, игриви, прекрасни, красиви. А Белко е общото мамино синче. Другите го бият, затова го отделяме и носим на ръце и той съответно се разлигави и не иска вече кучета а хора.
Не мога да ви опиша колко ме е яд, че кученцата са в хотел и чакат, а там някъде има семейства, които ги чакат с нетърпение и вместо студа в хотела, могат да бъдат на топло и обгрижени.
Все още нямаме никакава сигурна алтернатива за транспорта.

Публикувано: 08 January 2012 - 10:51 PM
deni_avr, в 07 January 2012 - 10:53 PM, написа:
Много имаме да благодарим, ама много! Огромни благодарности на екипа на Добро Хрумване! Всичките тестове направихме с отстъпка. В понеделник ще сканирам бележката. Всичко - общо 300 лв. А това беше възможно благодарение на всички дарители, отделили средства. Аз взех пари от:
Мърфи - 50 лв.
Mostly harmless - 10 лв.
Д. Събева - 20 лв.
Отделно Теди е взела даренията на Иво и Нели, както и парите от календари. Както и дарение 50 лв. от Petic! Petic, към теб най-специални благодарности! За транспорта и най-вече за....това, че осигури приемен дом на двамата изтърсака! Две от кученцата, всеобщият любимец, мамино синче Белко и една от сестричките му са много малки и студът в хотела малко ги мъчи. Petic, им предостави временен дом и аз съм изключително признателна за това! Направихме страхотни снимки, но тях по-късно. Мога да кажа, че това са едни от най-удивителните бебоци, които някога съм срещала. Живи, игриви, прекрасни, красиви. А Белко е общото мамино синче. Другите го бият, затова го отделяме и носим на ръце и той съответно се разлигави и не иска вече кучета а хора.
Не мога да ви опиша колко ме е яд, че кученцата са в хотел и чакат, а там някъде има семейства, които ги чакат с нетърпение и вместо студа в хотела, могат да бъдат на топло и обгрижени.
Все още нямаме никакава сигурна алтернатива за транспорта.
Не пиша тук просто защото съм насъбрала много отрицателна енергия.
Но съм много, много щастлива че тестовете на бебетата са ок и правим всичко възможно, проучваме всяка една възможност да тръгнат към домовете си най- скоро.
Благодаря на всички които помагат

Публикувано: 09 January 2012 - 11:08 AM
Снимка и на мама да не я забравим. Нейното лечение продължава.

Публикувано: 10 January 2012 - 12:01 AM
Публикувано: 11 January 2012 - 03:49 PM
Помагайте хора, че само сумата за транспорта за една седмица нарасна лавинообразно по неведоми причини ...
Публикувано: 13 January 2012 - 10:16 AM
Хотелът е платен наполовина с пари от Германия и наполовина с ваши дарения

Публикувано: 13 January 2012 - 10:21 PM
Теди....дръж се!