10 нови звездички и майка им от Свиленград
Публикувано: 13 January 2012 - 10:49 PM
Публикувано: 14 January 2012 - 10:58 AM
Оставих го сега в клиниката на системи, защото не трябва да яде нищо днес, но това с диетата се оказа много трудно защото го гони страшен глад.
И тутакси почна да протестира че са го затворили в клетка.
Довечера като си го взема ще го наснимам, за да му се порадвате на мишока.
Публикувано: 16 January 2012 - 04:15 PM
Страхотни пумпалчета са, всички да чукна на дърво са много добре, включително и Гошето/почвам да се съмнявам че изобщо разбра да е опериран, само много трудно понесе диетата

Ето и малко снимчици с пояснения.
Девойката е първа разбира се.
Нели
изглежда мила и нежна ама е страшна тиранка, строява ги всички само Гошето се опъва

Единия от мойте фафорити/понеже си падам по огромни кучета/
Боби Великана
почти два пъти по-голям от всички други, най-игривия и добродушния от всички, за това има най малко снимки, това момченце не спира и за секунда, върти си едновременно дупето и главата ама в различни посоки, препуска като диво конче от единия до другия край на стаята, скача ... абе тайфун

Другия ми фаворит
Мусльо
първо се прави на недостъпен, но после единственото което иска е внимание, дори се отказва от ядене ако забележи че го наблюдавам, само и само да се умилква и гушка/добре че са много, че каквато съм лигла ще ги разлигавя безобразно за ужас на някои хора/

Велко късокрачкото със смешното дупе
на Коко любимеца
една голяма аларма и драка

И Гошко разбира се
нахален, нахален, аларма голяма и пак нахален и щеше минимум инсулт да ми докара.
Най - дребен от всички ама онзи ден около 20 часа след операцията всички ги наби защото беше на диета, пък те имаха нахалството да си хапнат

изобщо не се подлъгвайте по тази невинна физиономийка
Публикувано: 16 January 2012 - 05:47 PM

Нямам думи да изразя, колко ти се възхищавам!!!
Незнам колко други хора биха се наели да вземат петимата хулигана вкъщи, дори и за малко време, като не забравяме, че имаш 3 броя собствен голям добитък вкъщи (и не живееш в имение)!!!!!

Разбира се, и на всички останали замесени герои, Дени и Петич, огромен поклон!!

Пу-пу!! да ги оакат кокошките!!!

... и скоро да са си по домовете!!
Публикувано: 16 January 2012 - 06:04 PM
grima, в 16 January 2012 - 05:47 PM, написа:

Нямам думи да изразя, колко ти се възхищавам!!!
Разбира се, и на всички останали замесени герои, Дени и Петич, огромен поклон!!

Grima го е казала по-добре отколкото аз бих могла. Адмирации!

Публикувано: 16 January 2012 - 06:42 PM
Ако една такава банда (и двамца от тях са банда) те оставя на спокойствие дори за секунда, можеш да умреш от притеснение, значи нещо не е наред. Ако пък не те оставя ... вааййй
И като си помисля колко искат в Германия да се радват на бебешки лудории поединично дано скоро тръгнат пумпалите.
Публикувано: 16 January 2012 - 06:53 PM
Публикувано: 17 January 2012 - 11:18 AM
Благодаря на докторите от Добро Хрумване че реагираха светкавично и до среднощ оперираха малкия нахал!
И внесоха малко успокоение в изтормозената ми душичка.
Благодаря на всички които се интересуват от малкиге хулигани!
Благодаря на всички които помагат с дарения!
Благодаря

Само да кажа че моите добичета са на гости, защото и мамата на бебоците беше при мен за няколко дни преди да отиде при Коко ко.
И на края искам да подчертая, че най-големи адмирации заслужава Човека от Свиленград, който не ги е подминал, а ги е прибрал и се е грижел така добре за тях.
Публикувано: 17 January 2012 - 01:51 PM

Уникална банда бебоци, уникален екип спасители! Изпитвам неудържимо желание да ви се натреса и да мачкам, мачкам, мачкам ..... бебчовци! Пу-пу, да ги нааката кокошките!
Браво, ХОРА!

P.S. Любимата ми темичка!

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.