10 нови звездички и майка им от Свиленград
Публикувано: 26 January 2012 - 02:09 PM
Един от най-великите умове на всички времена, на нашето човечество го е казал просто чудесно:
„Имадва начина да изживееш живота си .
Единият е като мислиш, че няма чудеса .
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо.”
Айнщайн
Публикувано: 27 January 2012 - 09:31 PM
Ей така ми текат сълзите!
Но от радост -
! Най-прекрасното е, че тия кученца не разбраха какво е да си бездомен! Мама се грижеше за тях и от там приемен дом, после немски приемен дом и стопани!
Те ще имат живот като истински родословни и супер скъпи кученца, все ще е щастлив!
Всичко най-хубаво желая!
На всички замесени - това ще ви е най-хубавия спомен, как перфектно са се стекли обстоятелствата и какъв късмет са нацелили тия мъници! Браво на вас, браво на всички от уникалният човек в провинциалния малък град, където хората по-скоро не забелязват, през TBar (много ти се събра напоследък, но чудесно се справяш, ако бях мениджър, щях да те назнача за шеф-логистика без да ми мигне окото и с кеф) до приемни германци и осиновители!
Дени,
:rc_036:
:rc_036:, ти напоследък си невероятно добрата фея на този форум!
Те ще имат живот като истински родословни и супер скъпи кученца, все ще е щастлив!
Всичко най-хубаво желая!
На всички замесени - това ще ви е най-хубавия спомен, как перфектно са се стекли обстоятелствата и какъв късмет са нацелили тия мъници! Браво на вас, браво на всички от уникалният човек в провинциалния малък град, където хората по-скоро не забелязват, през TBar (много ти се събра напоследък, но чудесно се справяш, ако бях мениджър, щях да те назнача за шеф-логистика без да ми мигне окото и с кеф) до приемни германци и осиновители!
Дени,
Публикувано: 27 January 2012 - 09:55 PM
Mммм, много са феите в тази история, вкл. и всички вие дарителите, които отделихте от заплатите си за тия пъпита. И резултатът е този цитат от мейл:
foster of muslio and vento is happy.... she said that i brought her the best lovliest and cutest puppys in the world... they were sleeping yesterday with the cats on the sofa.... and they are very very kind to the cats and the other 2 dogs of the family....
foster of muslio and vento is happy.... she said that i brought her the best lovliest and cutest puppys in the world... they were sleeping yesterday with the cats on the sofa.... and they are very very kind to the cats and the other 2 dogs of the family....

Публикувано: 02 February 2012 - 03:56 PM
deni_avr, в 01 February 2012 - 11:10 PM, написа:
.
Аз нали ти казах вече
А пък тоз Гошко и тоз Белко си падаха на дуПЕнцата точно където трябва.
Само не познах коя е другата звезда от брюнетите.
ПП имам нашийници които останаха от бебоците - та който иска да се зарази със звезден късмет да свирне.
Публикувано: 06 February 2012 - 11:01 PM
да се посмеете на тоя дето го съжалявахме :))) мда...
- yesterday we had been at benkos (now happy) family and he is THIS CUTE ! he bites a lot.... is wild and playful and he screams as if someone wants to kill him when you only hold him or catch him. awful *laugh*
he has the most beautiful eyes from the whole litter.... they have a blue shine.... wonderful
- yesterday we had been at benkos (now happy) family and he is THIS CUTE ! he bites a lot.... is wild and playful and he screams as if someone wants to kill him when you only hold him or catch him. awful *laugh*
he has the most beautiful eyes from the whole litter.... they have a blue shine.... wonderful

Публикувано: 05 March 2012 - 10:43 PM
Минчо е все още в приемния дом на жената, която направи всичко това възможно. Той е техният любимец от самото начало. Имало е кандидати за него, но не са ги одобрили. Постоянно ми пише какъв бил добър, страхотен, уникален и много чувствителен. А днес мейлът със снимки гласеше - our beautiful wonderful baby Mincho
Умрях от смях

Публикувано: 27 March 2012 - 04:22 PM
Героят от последните снимки има проблеми с крачетата и ще се водят на рентгени. Стискаме му палци!
Междувременно аз, признавайки се за най-разсеяният човек на света, качавам фактурата, която Теди ми даде да сканирам преди....доста време....
По-добре късно, отколкото никога
Междувременно аз, признавайки се за най-разсеяният човек на света, качавам фактурата, която Теди ми даде да сканирам преди....доста време....
По-добре късно, отколкото никога
Прикачени файлове
-
tedi f-ra.pdf (2.06MB)
Брой сваляния: 36

Публикувано: 30 March 2012 - 03:19 PM

Вход

Горе
Цитиране +