Изхвърлено коли - Пловдив? koli
Публикувано: 24 February 2012 - 03:44 PM
Също така съм на мнение, че тя е достатъчно съвестна, за да не оставя кучето си да прави бездомни бебета. Доказва го самият факт, че тя се опитва да поправи грешката на някой, който е постъпил по този начин!
Публикувано: 24 February 2012 - 03:55 PM
Heavensmile3, в 24 February 2012 - 03:44 PM, написа:
Също така съм на мнение, че тя е достатъчно съвестна, за да не оставя кучето си да прави бездомни бебета. Доказва го самият факт, че тя се опитва да поправи грешката на някой, който е постъпил по този начин!
Ние се чуваме добре, обаче ти чуваш ли се? Не може така да се "създава" кучета от някоя порода. Това става само в легитимен развъдник, нужните медицински изследвания, резултати от изложби ит.н. Да не говорим, че е задължително и двамата родители да имат родословие. А не да "прави хората щастливи", като им подарява коли, защото това просто няма да е куче коли а породободобно кученце. Новите потребители би следвало да прочетат малко, преди да дават акъл във форума.
Публикувано: 24 February 2012 - 04:14 PM
Публикувано: 24 February 2012 - 04:17 PM

Nothing but the best is good enough!
#25 Guest_5555_*
Публикувано: 24 February 2012 - 04:27 PM
Имам примери и за ротвайлери и за йоркшири с не излечими заболявания. Йоркшира беше платен на 1500 лева от от най големия развъдник. Живейте си живота никой не ви бута на вас кучета без синя кръв! Хем сте се събрали да пазите и да се грижите за животинките.....хем това от нищо не личи. Щом не искате да кажете за кучетата от Пловдив.... тогава си замълчете.... тя се опита да помогне на тях..... но не и разрешихте....
И в крайна сметка разберете, че не за всички е важна чистотата на породата! Да аз имам коли..... то ама хич не е чисто но си го обичам като дете.....ВИЕ МОЖЕТЕ ЛИ ДА КАЖЕТЕ СЪЩОТО??
Публикувано: 24 February 2012 - 04:28 PM
Публикувано: 24 February 2012 - 04:31 PM
#28 Guest_5555_*
Публикувано: 24 February 2012 - 04:40 PM
Темата започва с това как в Плд има 1 или 2 кучета изоставени или изгубени самички темата е от преди НГ....
Всички пишат "на тези кучета трябва да им се помогне" и в цялата полемика има само две предложения..... едното е да се прати в приют а другото е тази жена да вземе едното.
Тя никъде не казва искам женско! Тя иска нов приятел както за нея така и за кучето и. И ние с Българщината си вместо да и кажем: Да добре супер!, ние започваме да хулим тя видиш ли искала пари да изкара................. е те това не го схващам.
Със здраве, тази порода са умни кучета и онези ще се оправят там на гребната база..... а ако не се оправят..........
Публикувано: 24 February 2012 - 04:59 PM
5555, в 24 February 2012 - 04:40 PM, написа:
E точно там всички са от легитимни развъдници. Сещате ли се защо изглеждат така? Отговорете си сами. Не смятам, че да наричам куче "породоподобно" е някаква обида за кучетата или пък за собственика му. Куче без родословие няма доказан произход и съответно не е от никаква порода. Ако искате просто приятел, осиновете си някое бездомно куче, независимо как изглежда, стига да грабне сърцето ви, но не развъждайте умишлено кучета без доказан произход, защото това вече не е от любов към животните, а към парите.
#30 Guest_5555_*
Публикувано: 24 February 2012 - 05:09 PM
тук не е сигурно , че кучето ще е здраво дори и от развъдник да е....просто това ни е манталитета.....точно заради парите изкарвани от дейността, които са много.
И все пак никой не каза за изгубените колита.... какво се случи???