Dog.bg Форуми : Задължително микрочип у кучетата в София от вчера

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (24 Страници) +
  • « Първа
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Задължително микрочип у кучетата в София от вчера Микрочиповете могат да причинят рак на домашните любимци! Оцени темата: ***** 2 Гласове

#401 Потребителят е офлайн   Самотно КУЧЕ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 09 May 2013 - 10:54 AM

Показване на мнениетоzlatabani4ka, в 09 May 2013 - 10:48 AM, написа:

Няма смисъл толкова да влизаме в детайли, това е като да не си залючваш колата,като нали могат да я разбият :) Който не иска да не слага щом обаче такива са правилата ще си плащат глоби (ако ги хванат)...аз все си мисля,че все пак е за добро, но мнения много.

Такива са правилата казвате.Кои ги определя тези правила.Отговорете ми каква е ползата за кучето и за вас
User's Signature

Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите и милиони звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив... Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.Ще се грижиш ли за мен..страх ме е...маничка съм а мама я няма ". Смешно е, но и аз не вярвах че един поглед на едно такова малко животно може да породи такива безкрайни емоции Липсваш ми момиченце никога няма да те забравя спи спокойно и ме чакай пак ще се срещнем. Няма я вече малката принцеса ДЖУДИ 05.06.2005-07.01.2013г"Истинската любов няма Happy End, защото тя никога не свършва!!!! .Аз никога няма да я забравя.Защото тя беше моето куче.
Аз не успях да съм нейния човек ...Качена снимка

#402 Потребителят е офлайн   zlatabani4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2013 - 11:02 AM

Написах по-горе :) и не за кучето и за мен,а и за всички кучета...който обича кучетата се интересува и от тези които не са му у дома. Приключих тук
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#403 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 09 May 2013 - 11:03 AM

Това е писано и отговаряно хиляди пъти,има теми където се разискава ''За'' или ''Против''.
Потърсете ги,форума има търсачка :md_064:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#404 Потребителят е офлайн   wind Икона

• Упражнението за мозъка е мисълта
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 09 May 2013 - 11:30 AM

Който не иска да не слага щом обаче такива са правилата ще си плащат глоби (ако ги хванат)...аз все си мисля,че все пак е за добро, но мнения много.

Именно.
В България правила и закони много, наказани обаче - малко.
Колкото наказват онези, които замърсяват и изхвърлят отпадъци на нерегламентирани места. Нали законът и правилата за глобяване на нарушителите са налице, но като няма надеждна система за контрол и събиране на глобите - резултат нулев.
Пълна, кръгла нула.
Никой не може да ме убеди, че трябва да следвам сляпо една наредба или закон, само защото са наредби или закони. И именно защото в България глобяването и контрола липсват, нямам никакви проблеми да не се съобразявам с написани и недействащи думи. За разлика от множеството хора обаче, имам такова виждане, което не ми позволява да допускам раждане на куче/коте, дори и на чистопородни такива, нито да изхвърля животинче, към което съм поела ангажимент. Така че моето неспазване на закона няма да доведе пряко до влошаване на ситуцията с бездомните кучета и котки. Но със сигурност има хора, които размножават чипираните си любимци и кой знае какво става с поколението им - продавани, давани на синджир, изхвърляни ...
В смисъл, когато липсва контрол и събираемост на глобите, със законите и наредбите се съобразяват предимно съвестни граждани, чието поведение така или иначе не би било в ущърб, а недобросъвестните остават недосегаеми. Т.е. - при липса на контрол и събираемост на глобите - резултат от закона и наредбата, клонящ към 0.
То дори да осъдиш някой, който е недвусмислено виновен, е мисия невъзможна. Адвокатите ще намерят вратички за изход от ситуацията. Или подкупите ще свършат работа.
А относно кражбата и доказването на собствеността - въпрос на избор. Защо например да си застраховам колата, която е от 1991 г. и дори отворена да я оставя, надали някой ще прояви интерес към нея :)Да му мислят онези със скъпите маркови коли :)
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#405 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 09 May 2013 - 11:38 AM

Ако под скъпите коли имаш впредвид чистопородни кучета,повярвай ми бай мангал не прави разлика между чистопороден НОК,голдън,коли или др и нечистопороден.Грабва го завързан пред магазина или ще искат откуп или ще плодят.Не 1 или 2 случая,че и спорят,че кучето не е твое,а тяхно.
Наглярска му работа.Казвам го като потърпевш на свалено от колата ми куче,но имаше чип.
Случки с мои познати се сещам поне за 3-4.
А тези,които не приличат на някоя порода се взимат за знаеш какво на питовете :zz_020:

ПС:Имах голф 2 '87 2 пъти ми чупиха стъклото,1 акумулатор ми взеха,източиха ми нафтата и не знам колко пъти го намирах без касетофон,колонки,инструменти ,но най-ужасното беше като го намерих без кучето вътре :eg_033:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#406 Потребителят е офлайн   wind Икона

• Икона

Публикувано: 09 May 2013 - 12:13 PM

Е, моите кучета не приличат на породи, но пък никога не ги оставям без надзор :) Дори и за една минута в колата.

Да не говорим за това, че чиповете вредят, водят до тумори и т.н.
И 2 процента да е вероятността, при ситуацията в българия не си струва риска.

Ако нещата се променят към контрол и прилагане на санкции, хуманно разрешаване на проблема с бездомните - ще си променя мнението и ще пренебрегна риска от двата процента.
До тогава обаче - НЕ.

И Макдоналдс го рекламират и хвалят, но продават боклуци и тровят децата.
В смисъл - и чипирането много го хвалят и заявяват, че е безвредно, ама ... не можеш да вярваш, че е така.

И реклами за ваксиниране на момичета над 12 г. вървят по телевизията, а в редица страни тази ваксина е забранена, защото е довела до смъртни случаи веднага след ваксинацията.

Въпрос на избор.

Според мен проблема с бездомните може да се разреши, чипирането не е ключовата брънка, но няма желание и воля за разрешаването на проблема.
User's Signature

#407 Потребителят е офлайн   Самотно КУЧЕ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2013 - 12:14 PM

Показване на мнениетоwind, в 09 May 2013 - 11:30 AM, написа:

Който не иска да не слага щом обаче такива са правилата ще си плащат глоби (ако ги хванат)...аз все си мисля,че все пак е за добро, но мнения много.

Именно.
В България правила и закони много, наказани обаче - малко.
Колкото наказват онези, които замърсяват и изхвърлят отпадъци на нерегламентирани места. Нали законът и правилата за глобяване на нарушителите са налице, но като няма надеждна система за контрол и събиране на глобите - резултат нулев.
Пълна, кръгла нула.
Никой не може да ме убеди, че трябва да следвам сляпо една наредба или закон, само защото са наредби или закони. И именно защото в България глобяването и контрола липсват, нямам никакви проблеми да не се съобразявам с написани и недействащи думи. За разлика от множеството хора обаче, имам такова виждане, което не ми позволява да допускам раждане на куче/коте, дори и на чистопородни такива, нито да изхвърля животинче, към което съм поела ангажимент. Така че моето неспазване на закона няма да доведе пряко до влошаване на ситуцията с бездомните кучета и котки. Но със сигурност има хора, които размножават чипираните си любимци и кой знае какво става с поколението им - продавани, давани на синджир, изхвърляни ...
В смисъл, когато липсва контрол и събираемост на глобите, със законите и наредбите се съобразяват предимно съвестни граждани, чието поведение така или иначе не би било в ущърб, а недобросъвестните остават недосегаеми. Т.е. - при липса на контрол и събираемост на глобите - резултат от закона и наредбата, клонящ към 0.
То дори да осъдиш някой, който е недвусмислено виновен, е мисия невъзможна. Адвокатите ще намерят вратички за изход от ситуацията. Или подкупите ще свършат работа.
А относно кражбата и доказването на собствеността - въпрос на избор. Защо например да си застраховам колата, която е от 1991 г. и дори отворена да я оставя, надали някой ще прояви интерес към нея :)Да му мислят онези със скъпите маркови коли :)

Приятели хайде да не разводняваме темите за за и против и всяка група да се опитва да надделе е.Имах куче толкова го обичах и не бих му пречинила тези безумия чип напълно излишен .Не на последно место травмата при поставянето.Говори се че не е безвреден.До тук каква ни е ползата -никаква.Престанете с глупостите от рода кражба,доказване,изхвърляне на улицата.Преди време говорих с един ветеринар по повод чиповете .Думите му бяха:Подлъгахани с тези чипове незнам какво да ги правя.От друга страна маи е отменен закона.Но това не е моя грижа а ваша Скоро ще имам куче Но ще му спеста тези глупости Както по-горе се изрази един колега по-добре да купя нещо за моето и не само за моето куче С приятелски поздрав:Самотното Куче
User's Signature

Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите и милиони звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив... Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.Ще се грижиш ли за мен..страх ме е...маничка съм а мама я няма ". Смешно е, но и аз не вярвах че един поглед на едно такова малко животно може да породи такива безкрайни емоции Липсваш ми момиченце никога няма да те забравя спи спокойно и ме чакай пак ще се срещнем. Няма я вече малката принцеса ДЖУДИ 05.06.2005-07.01.2013г"Истинската любов няма Happy End, защото тя никога не свършва!!!! .Аз никога няма да я забравя.Защото тя беше моето куче.

#408 Потребителят е офлайн   tedito Икона

• Dogo lover
  • PipPipPip
  • Interests:Ветеринарна медицина!

Публикувано: 09 May 2013 - 12:22 PM

Много ще ми е интересно да ми покажете и да прочета научна статия за това че чиповете водят до поява на тумори.

#409 Потребителят е офлайн   Самотно КУЧЕ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2013 - 12:25 PM

Показване на мнениетоwind, в 09 May 2013 - 12:13 PM, написа:

Е, моите кучета не приличат на породи, но пък никога не ги оставям без надзор :) Дори и за една минута в колата.

Да не говорим за това, че чиповете вредят, водят до тумори и т.н.
И 2 процента да е вероятността, при ситуацията в българия не си струва риска.

Ако нещата се променят към контрол и прилагане на санкции, хуманно разрешаване на проблема с бездомните - ще си променя мнението и ще пренебрегна риска от двата процента.
До тогава обаче - НЕ.

И Макдоналдс го рекламират и хвалят, но продават боклуци и тровят децата.
В смисъл - и чипирането много го хвалят и заявяват, че е безвредно, ама ... не можеш да вярваш, че е така.

И реклами за ваксиниране на момичета над 12 г. вървят по телевизията, а в редица страни тази ваксина е забранена, защото е довела до смъртни случаи веднага след ваксинацията.

Въпрос на избор.

Според мен проблема с бездомните може да се разреши, чипирането не е ключовата брънка, но няма желание и воля за разрешаването на проблема.
Няма какво повече да се каже.И по-разумно е да не прехвърляме от пусто в празно .С две думи които иска да издевателства над кучето.Жал ми е за тези душички.Но всичко се връща....
Колко то до мен ще си гледам кучето както трябва без чип и всевъзможни измислици в бъдеще
User's Signature

#410 Потребителят е офлайн   wind Икона

• Икона

Публикувано: 09 May 2013 - 12:27 PM

Самотно куче,
изглеждаш ми доста объркан.
Няма да чипираш - поздравления.
Но и твоите постове са именно "за" или "против" чипирането.
Няма вариант да говориш за чип, а да не засягаш "за" или "против".

Онези, които са "за" чипирането, изтъкват довода, че можеж да докажеш, че кучето е твое при кражба (как обаче ще откриеш крадеца, че да докажеш дали кучето е твое. Да не говорим, че ако ти откраднат портфейла например нужно ли е портфейла ти да е чипиран, за да докажеш, че е твой)

За ползата на чипирането за решаването на проблема с бездомните (което основно ме интересува) - няма да стане, докато няма контрол и налагане на санкции.

Та - в тази ситуация на безконтролие - всеки преценява и действа според преценката си.
Ако някой е против чипирането, но го глобят в действителност - или ще чипира след това, или ще плаща следващи глоби.
Това е.
Ако го глобят.
User's Signature

#411 Потребителят е офлайн   tedito Икона

• Dogo lover
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2013 - 12:32 PM

Цитат

С две думи които иска да издевателства над кучето.Жал ми е за тези душички.Но всичко се връща....

Извинявай Самотно куче, но ти на колко години си?
Знаеш ли значението на думата "издевателства" ?
Имаш ли представа как се поставя чип?
Ми то дай да не ги ваксинираме и да не ги лекуваме когато се налага, защото видиш ли издевателстваме над милите душички.....
аман

#412 Потребителят е офлайн   Самотно КУЧЕ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2013 - 12:35 PM

Показване на мнениетоtedito, в 09 May 2013 - 12:22 PM, написа:

Много ще ми е интересно да ми покажете и да прочета научна статия за това че чиповете водят до поява на тумори.

потърси, но не е това важно.Не те ли тревожи и едно съмнение колкото и да е безпочвено .Ще рискуваш ли ами ако е вярно.Защо е нужно това.Лесния начин.Няма чип няма съмнение няма търсене на публикации .Погледнато все ползи на ли ползата търси те.Но това си е твои проблем.С приятелски чуства Самотного Куче
User's Signature

#413 Потребителят е офлайн   tedito Икона

• Dogo lover
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2013 - 12:37 PM

Моето куче е чипирано от малко и си живее прекрасен и спокоен живот...
Мога да се сетя за доста други неща, неща които доказано водят до тумори, но това не спира хората да ги ползват...

#414 Потребителят е офлайн   wind Икона

• Икона

Публикувано: 09 May 2013 - 12:39 PM

Хихи, за ваксинирането да не казвам, че някои ветеринари са правили изследвания, според които еднократно ваксиниране действа почти до края на живота за основните заболявания. Да не казвам, че на запад се спират на ваксина за бяс на три години и т.н.

В смисъл, нещата се променят. Нещо, което сме знаели и приемали за вярно, след време се оборва, науката се развива, доказват се нови неща.

Както при антибиотиците при хората.

преди за всичко изписваха антибиотици.

Сега внимават много, само в краен случай.

В смисъл, човек трябва да погледне от повечко страни на един въпрос, който го интересува и въз основа на свой собствен анализ и преценка за "ползите" и "вредите" да действа.

Няма пенкилер, едно и също нещо не действа по един и същи начин в различни ситуации. Не трябва всичко да се отрича тотално, но не трябва и сляпо да се вярва.
User's Signature

#415 Потребителят е офлайн   wind Икона

• Икона

Публикувано: 09 May 2013 - 12:42 PM

Показване на мнениетоtedito, в 09 May 2013 - 12:22 PM, написа:

Показване на мнениетоwind, в 13 March 2013 - 06:23 PM, написа:

Показване на мнениетоwind, в 15 January 2012 - 10:06 PM, написа:

Тъй като трябва да има идентификация, за да има регистър (нали си спомняте, че не съм против регистрите, а съм против чипа), затова бих предпочела татуировката пред чипа. Всеки метод за идентификация е болезнен по един или друг начин, но аз бих избрала татуировката пред това да се вкарва чуждо тяло в организма, защото за мен последното е по-вредно, а освен това дава предпоставка и основа да се ползва за пример и след време да се прокара закон за чипиране на хората.

Принципно не съм чела специална литература за чипиранията и т.н., горното ми мнение е по-скоро в резултат на мои размисли.
Днес обаче от Фейсбук клюкарника прочетох нещо, към което давам линк и копирам някои текстове.
С това аз самата нищо не искам да кажа. Нека всеки, който се интересува, да чете и да мисли, и да избира за себе си. Определено не може да се вярва на 100% на всичко написано, но всяка легенда, всеки мит, всеки слух крие в себе си процент истина.

1. Повече ТУК

Цитат

Кучетата с имплантирани чипове заболяват от рак

Автор: Челси Шилинг (за WorldNetDaily)

Дали имплантираните микрочипове причиняват ракови заболявания сред кучетата и котките? Това е въпросът, който собственици си задават, след като зачестяват случаите, при които около микрочиповете на кучета скоротечно се развиват злокачествени тумори – едни от кучетата умират, други все още берат душа. Собствени...ците им предполагат връзка между чиповете и бързо развиващите се тумори – повод за това дават докладите на патолозите и тези от аутопсиите. Радиоводещата д-р Катрин Олбрехт, която е и авторка на бестселъри, наскоро ни разказа за петгодишния булмастиф на име Сиймъс, който миналия месец почина от саркома – злокачествена форма на рак, който убива дори хора в рамките на три до шест месеца. Д-р Олбрехт е отявлена противничка на чиповете за животни и често е търсена от собственици на болни животни заради чиповете.

2. Повече ТУК

Цитат

ВСЕКИ БЪЛГАРИН С МИКРО-ЧИП ДО СРЕДАТА НА 2013Г !

В Америка е приет закон за здравеопазването от кабинета на Обама, според който на всеки американец ще бъде имплантиран микро-чип в 2013г.

България е на път да вземе пример от Америка и да въведе микро-чипиране на своите граждани.
...
Започва работа по изграждане на система за електронното идентифициране на българския гражданин. Това съобщи Валери Борисов, заместник-министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията и секретар на Съвета за административна реформа по време на Десетото заседание на Комитета за наблюдение на Оперативна програма „Административен капацитет”. Идентификацията ще е по желание на българина.

Разбира се, тези които не желаят да бъдат микро чипирани със сигурност няма да имат достъп до много услуги, или най-малкото той ще е максимално затруднен. Ще се предложат и редица “бонуси” за мирко-чипираните граждани, което на практика ще принуди повечето хора да приемат радиочестотния чип (RFID). В САЩ този закон бе прокаран в здравната система – за да се впишат всички граждани в единен медицински регистър. Там това ще бъде задължително и се готвят да имплантират чипове и на всички новородени. До края на юли тази година теоретично трябва да приключи избора на фирма – изпълнител, а цялостният проект, ако няма обжалване, да бъде факт в средата на 2013 година, смята Борисов. Първоначално ще въведат карти с микро-чип за идентифициране, но в последствие след като медицинските услуги и много др. преминат към електронно идентифициране най-вероятно ще последваме примера на САЩ където са въвели карти,а от 2013г. закона за здравеопазването задължава имплантирането на микро-чип.

Целта обаче е една и съща, не зависимо коя държава под какъв предлог прокарва чипирането на хората. Всички ще заживеем в един свят на Оруел, където Големия брат ежедневно засилва контрола си над нас. Много американци възнегодуваха срещу това да бъдат чипирани като домашни любимци и нарекоха микро-чипирането “Mark of The Beast” – “Откровение 13″ – именно така нарича Ричард Никсън тази мярка и категорично отказва да чипира американците по времето на своя президентски мандат.

Каква е гаранцията, че след като правителствата бъдат улеснени да разполагат напълно с нашите лични данни, а ние да носим в телата си радио-честотни микро-чипове, няма да злоупотребят с това?!

3. Повече ТУК

Цитат

Не Искам Да Ми Имплантират Rfid Микро-Чип
Харесвам страницатаХаресано · преди 20 часа
.
От Крум Фильовски

! ВАЖНО ! СПОДЕЛЕТЕ ! ТОВА ВЕЧЕ СЕ СЛУЧВА !
Какво означава RFID чип?:
1.GPS следене във всяка точка на Земното кълбо. Чрез сателити местоположението на имплантирания с микро RFID чип, може да бъде локализирано по всяко време и навсякъде.
... 2.Наблюдение и манипулиране на всички жизнени функции.
3.Контрол над мисълта и емоциите. Субектът може да изпълнява заповеди от оператора на компютъра, чрез подаване на радиосигнал по антената на чипа. Тоест мозъкът на субекта получава електрически импулс, който ще предизвика желаните от оператора:
а)действия.
б)вграждане на мисли
б)емоции - гняв, ярост, еуфория, тъга и т.н.
*колкото и интелигентен да е носителят на импланта, той няма да подложи на никакви съмнения правилността или логиката на заповедта, а ще я изпълни ''слепешката''-научно доказано
4.Халюцинации - звукови и образни.
Как ще ни накарат "доброволно" да си имплантираме RFID чип?
Първата стъпка вече е направена с наскоро приетата наредба - потвърден е проекта за ''Закона за здравето'' на Обама, който ще направи задължително инсталирането на RFID чип за всички американски граждани. През 2013 г. ще бъде задължително имплантирането на микрочип RFID за всички американци,като ги мотивират и прикриват с дълбоката "Здравна загриженост", но всеки знае, че са предназначени за ТОТАЛЕН КОНТРОЛ!
Другият начин за ''поставяне'' на чип ще е ? Ще ги имплантират с ваксини разбира се ! ''Авторът на статията “Имплантиране на чипове чрез ваксинация” Татяна Грачева твърди – в близко бъдеще можем да очакваме масово имплантиране на чипове чрез инжектиране на специални нанопрепарати. А мащабна грипна пандемия е една отлична възможност за глобална ваксинация.
Сега не е трудно да се досетим дали птичия, а после и свинския грип, с психозата за ваксиниране, не са били една лека репетиция за това?
За първи път за нанотехнологиите говори нобеловият лауреат Ричард Файнман, който преди почти 50 години прогнозира, че хората ще могат да коснтруират материалния свят, чрез манипулиране на атоми и молекули, като болтове и гайки.
Същото понятие “нанотехнологии” въвежда през 1974 г. японецът Нора Taнигучи за описване процеса на изграждане на нови съоръжения и материали, чрез манипулиране на отделни атоми. В действителност, това е началото на третата научно-техническата революция. В този случай, учените за пръв път имат възможност по своя воля да създават нова материя, на базата на изкуствена регулация.
Според експертите, в момента е напълно непредсказуемо какво ще правят наночиповете в човешкото тяло. Още през декември 2000 г., бившият ръководител на Министерството на здравеопазването на Финландия Рауни-Лина Лууканен-Килде заяви, че вече е технически възможно да се осъществи имплантиране на всяко новородено микрочип, който ще функционира като контролен апарат в рамките на човек през целия му живот. Такива планове тайно се обсъждат в различни държави.
Днес микрочиповете действат с насочени нискочестотни радиовълни върху тях. Чрез спътник човек с чип може да се проследява във всяка точка на света. Според д-р Карл Сандърс, тази техника вече е тествана по време на войната в Ирак. Сандърс изобретил разузнавателен, с дистанционно управление операторски биотичен интерфейс, който се имплантира в хората. Чрез суперкомпютри в Националната агенция “Сигурност” може да “види и чуе, както и да се проследява поведението на всеки войник на бойното поле с помощта на система за дистанционно управление (RMS).
С помощта на компютър, RMS операторът може да изпраща електромагнитни импулси в нервната система, влияейки по този начин на лицето. RMS ви позволява да заставите напълно здрав човек да види халюцинации и да чува гласове. Електромагнитната стимулация може да повлияе на функционирането на мозъка и мускулната активност, което води до спазми и пристъпи на остра болка, както при изтезания. Използвайки различни честоти, тайният оператор, работейки с компютър може да променя емоционалния живот на човек, което да го води до гняв или апатия. Също така може изкуствено да се повлиява на сексуалната функция на човека и да се контролира не само ума му , но и подсъзнанието. Може да му се вграждат дори и …мечти.
Въвеждането на микрочипове с ваксина е въпрос на близко бъдеще. Производителите на нановаксини ще се опитат да “продадат” идеята на населението. За да го накарат да се съгласи с нановаксинациите, ще бъдат привеждани в действие всички видове сценарии за предполагаемото полезно действие на такива препарати.
Производителите и разработчиците на тези ваксини ще представят свои “документи” и “доказателства”, в които се посочва тяхната “ефективност”. По този начин до 2015 г.корпорациите ще са достигнали търговския етап.''
ИЗТОЧНИК: http://pomnimvse.com/329pb.html
И ЗНАЙТЕ , всички американци ще получат чип през 2013 !
ЛИНК http://worldtruth.tv...-per-obamacare/
2011 Какво всъщност представляват имплантите, и за белега на звяра прочетете Тук http://www.hristiqni...2#ixzz27UrLk0cz Уникална статия
Още ифо Тук 1 http://snaiper-bg.ne...izatsiya-video/
и Тук http://www.otizvora.com/2012/12/5127/
МОЛЯ СПОДЕЛЕТЕ ! наночастиците са най-малките обекти, които могат да се движат самостоятелно,един ''нанометър'' представлява една МИЛИАРДНА част от метъра... Хората няма и да разберат КАКВО,та камоли ЗАЩО и КАК се случва...Вижте повече

4. Повече ТУК

Цитат

Как ще ни накарат "доброволно" да си имплантираме RFID чип.
* Първата стъпка вече е направена с наскоро приетата наредба за задължителното маркиране и чипиране на домашните любимци. По този начин целят да ни накарат да привикнем с мисълта за чиповете и да започнем да ги приемаме за нещо обичайно и нормално.
* Ще ни рекламират въпросните чипове, ще ни обясняват и убеждават колко полезни и удобни ...са те.
Случвало ли ви се е някога да си купите нещо, от което нямате нужда и не сте имали намерение да купувате, само защото продавачът доста умело и манипулативно ви го е представил и рекламирал? Случвало ли ви се е да си купите нещо от така наречените "Телешопи", които говорят, говорят и обясняват ли обясняват колко перфектни са продуктите и измислят и изсмукват несъществуващи качества и предимства ... ? А когато ви го доставят в къщи, се оказва, че няма нищо вярно с видяното и чутото по "Телешопа"?
Точно така ще се опитат да ни убедят и за микрочипа. Ще ни залеят с реклами по телевизията, радиото, билбордове .... Докато не ни втръсне и не ни втълпят, че той е необходимо удобство.
* Престъпленията - убийства, кражби, вандалски прояви, терористични актове ... , ще продължават главоломно да се увеличават. Не се заблуждавайте, че това не се прави и осъществява по план.
Когато населението е достатъчно уплашено от тези престъпления, ще му се предложи разрешение на проблема, Но след отказване на човешките права.
Ще бъде обяснено, че за да бъде "защитено" населението, трябва да се дадат повече права на органите на реда и всички да си имплантират RFID чип, за да могат да се проследяват и контролират престъпниците.
* Парите в сегашния им вид ще бъдат премахнати. Ще съществуват само и единствено електронните пари.
Какво лъжливо "логично" обяснение ще ни дадат за това? Обяснението ще бъде, за да се предотвратят кражбите, се налага имплантиране на RFID чип, а парите стават електронни и няма да има какво да се краде.
Преминаването към електронни пари, ако не сте забелязали вече започна. Нямам предвид само въвеждането на кредитните карти (в пластиката на картите има вграден микрочип, в електронните карти за градски транспорт също) - това беше първата стъпка.
Втората въведена вече стъпка - плащания и сделки за суми над 5 000 лева да минават само по банков път. Имаше предложение таванът от 5 000 лева да стане на 1 200 лева. Обяснението беше - "икономиката да излезне на светло".
Когато се въведат изцяло електронните пари, тогава ще се купува и продава посредством имплантираният RFID чип. Баркод четец ще сканира уникалният номер на чипа и ще извършва транзакцията.
С други думи, който няма имплантиран чип, нито ще може да купува, нито ще може да продава, нито ще има пари.

User's Signature

#416 Потребителят е офлайн   Самотно КУЧЕ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2013 - 12:47 PM

Показване на мнениетоtedito, в 09 May 2013 - 12:32 PM, написа:

Цитат

С две думи които иска да издевателства над кучето.Жал ми е за тези душички.Но всичко се връща....

Извинявай Самотно куче, но ти на колко години си?
Знаеш ли значението на думата "издевателства" ?
Имаш ли представа как се поставя чип?
Ми то дай да не ги ваксинираме и да не ги лекуваме когато се налага, защото видиш ли издевателстваме над милите душички.....
аман

Не става въпрос за поставяне то на чипа .Това е процедура почети безболезнена Като говоря за травмиране имам в предвид следното. При всяко посещение при вет.Това не значи да няма ваксини да не се ходи когато е нужно А не ,че на някои му е хрумнала"гениална"идея .Смятам да преключа. Правете каквото искате ваша воля.
User's Signature

#417 Потребителят е офлайн   tedito Икона

• Dogo lover
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2013 - 12:51 PM

Та не ми стана ясно кое е травмиращото според теб?
wind ще ми е интересно да разбера и коя е тази ваксина която изгражда имунитет до края на живота?
Сега ще разгледам и линковете за чипирането.

#418 Потребителят е офлайн   Самотно КУЧЕ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2013 - 12:52 PM

Избягвайте цитирането на дълги постове!
Мод

User's Signature

#419 Потребителят е офлайн   Самотно КУЧЕ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2013 - 01:00 PM

Показване на мнениетоtedito, в 09 May 2013 - 12:51 PM, написа:

Та не ми стана ясно кое е травмиращото според теб?
wind ще ми е интересно да разбера и коя е тази ваксина която изгражда имунитет до края на живота?
Сега ще разгледам и линковете за чипирането.

някаде да съм споменал за ваксина която държи до края на живота какво искаш да вношиш ,че не си ваксинирам кучето Тези похвати са ми познати Предложих да спрем свободен си да правиш каквото желаеш.Но не плюи тези които не го споделят
User's Signature

#420 Потребителят е офлайн   zlatabani4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2013 - 01:01 PM

Извинете не исках да пиша повече само да кажа за тези които не са чипирали кучето си,че процедурата не е по-неприятна от ваксина, става за секунди и ако така и така го ваксинирате и не е със посттравматичен стрес кучето от това, значи ще е ок и от чипа, за туморите не съм лекар не мога да дам мнение само чета! Ако няма закони, няма как да има и санкции, та първо се налага правилото, а после да стискаме палци да има и контрол, ама без първото не става,нали...тъпа държава ама поне се помръднаха дори и малко та крачка след крачка към върха :) Айде
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

• (24 Страници) +
  • « Първа
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема