проблем с възпитанието на едно хъски
Публикувано: 15 January 2012 - 02:34 PM
Вече не мога да я пускам на стадиона,защото там постоянно или бесят малки котета или пускат питбулите си да разкъсват други кучета вечер и сутринта като отидем нейното внимание бива привличано от труповете им.Може вече да ходя да я пускам в даскалото не знам.Дайте идеи.
Публикувано: 15 January 2012 - 09:46 PM
Задължително подай жалба.
Колкото до разсейването рано или късно ще трябва да започнете да отработвате командите и при външни дразнители. Едва ли искаш кучето ти да слуша само коагато сте сами. Разбира се всичко с времето си де..... Когато научи нещата на 4 очи тогава преминавате към активна околна среда...
Колкото до разсейването рано или късно ще трябва да започнете да отработвате командите и при външни дразнители. Едва ли искаш кучето ти да слуша само коагато сте сами. Разбира се всичко с времето си де..... Когато научи нещата на 4 очи тогава преминавате към активна околна среда...
Публикувано: 15 January 2012 - 10:06 PM
Ами като сме родени в страната на беззаконието как да ти помогне някой
!
Тук поне такова нещо няма как да се случи! Първо кучетата, ако проявяват агресия, дори и към котки само или птици, трябва да са каишки, второ се охраняват парковете от камери и хора, който наблюдават и чистят всеки ден! Има отделни кошчета за боклуци и кучешко ако, задължително трябва да си събираш акото в чантичка, да я връзваш и слагаш в специалното кошче, както и постоянно се обезпаразитява и пръска за всякакви гадове, които ходят по кученцата! Не сe пръска с отрови или нищо вредно за кучетата, а и ние , всичките собственици на кучета,нямаме никакви проблеми!
Ами някъде извън града, ако я водиш за по-дългите разходки или пък в някой централен парк?

Тук поне такова нещо няма как да се случи! Първо кучетата, ако проявяват агресия, дори и към котки само или птици, трябва да са каишки, второ се охраняват парковете от камери и хора, който наблюдават и чистят всеки ден! Има отделни кошчета за боклуци и кучешко ако, задължително трябва да си събираш акото в чантичка, да я връзваш и слагаш в специалното кошче, както и постоянно се обезпаразитява и пръска за всякакви гадове, които ходят по кученцата! Не сe пръска с отрови или нищо вредно за кучетата, а и ние , всичките собственици на кучета,нямаме никакви проблеми!
Ами някъде извън града, ако я водиш за по-дългите разходки или пък в някой централен парк?
Публикувано: 15 January 2012 - 10:44 PM
Еми,специално искам да кажа на хората,които се опитват да ти дават съвети.....спри да ги лъжеш.Изгониха те от другия форум,където се чудеше каква тема с лъжи да пуснеш,и си намери нова публика.
Не е хубаво така,освен че си много малка,ти не обучаваш кучето сама,нито се грижите за него,на лекар не го водите,или всичко беше измислица,а тука продължаваш с лъжите си.
И кастрацията май беше мираж.....спри се и недей злоупотребява така с хората.
Накрая си направи няколко профила и си задаваше въпроси.....отговаряше си сама.Ако знаете колко истории разказа ,тази е поредната,нищо повече.Помолете я да пусне снимка,да видим вас какво ще излъже.
Съжалявам за спама,но исках да ви предупредя.
Не е хубаво така,освен че си много малка,ти не обучаваш кучето сама,нито се грижите за него,на лекар не го водите,или всичко беше измислица,а тука продължаваш с лъжите си.
И кастрацията май беше мираж.....спри се и недей злоупотребява така с хората.
Накрая си направи няколко профила и си задаваше въпроси.....отговаряше си сама.Ако знаете колко истории разказа ,тази е поредната,нищо повече.Помолете я да пусне снимка,да видим вас какво ще излъже.
Съжалявам за спама,но исках да ви предупредя.
Публикувано: 16 January 2012 - 07:42 AM
Никой не убива кучета на стадиона!!! Ако беше така щяхме да знаем(Селото е недалеч от Варна и от познати-приятели, кучкари все щеше да се чуе нещо) Всичко е плод на фантазията на това момиче. Кучето живее на метър синджир и спи в една дупка пред колибата си. Факт. Колко пъти ти казвахме, че не трябва да е на верига? Само не ми излизай с номера, че е за малко.. Там където стои си е издълбало дупка животното.. където лежи. Поне една тел да му бяхте пуснали да има маалко движение.. Емито за какво обучение говориш?! Спря да пускаш снимки, за да не виждаме какво се случва с кучето..Тук пишат големи хора, не деца и подобни лъжи се хващат. Излъга, че е кастрирано, но аз звънях в клиниката и там ми казаха, че никакво Хъски не са кастрирали. Или пак обърка името на клиниката? Първо ти намерих доктор, който да кастрира кучето и уж записа час, обаче като разбра, че живея наблизо и в последния момент смени докторите
А, забравих, че и час нямаше записан в Ултравет. Просто си търсеше внимание и затова зададе хиляди въпроси свързанис кастрацията. Това са една малка част от лъжите, за които сега се сещам. Да не забравяме двата профила и трогателните въпроси и съвети, които сама си задаваше преди да получиш бан. Всичко е с цел привличане на внимание, скука или и аз не знам. Знам само, че е измислица. 
Хора, като замре темата измисля друга история. Я болест, я нещо друго.. Утре сигурно ще ги нападне някой от лошите Питове на стадиона.
Тоя филм го гледахме преди няколко месеца!

Хора, като замре темата измисля друга история. Я болест, я нещо друго.. Утре сигурно ще ги нападне някой от лошите Питове на стадиона.

Публикувано: 17 January 2012 - 07:24 PM
Аве хора не ви разбирам проблема с мен.Направили сте си много грешно разбиране.И какво като съм малко не само аз се грижа за нея.Не живее в дупка и т.н.Вързана е вечер,признавам си,така е защото една вечер ибяга и доста трудно я намерихме.Аза кастрацията- НЕ Е МИРАЖ А ИСТИНА.аснимката която си дал,вече не живее в пръста,а вече има бетон там.И наистина се случват тези неща.Отиди на старите игрища и ще видиш.Оф писна ми да се занимавам с вас.Вярвайте ми ако искате..Ще помоля профила ми да бъде изтрит ако има такава функция.
;
;