Публикувано: 01 November 2006 - 08:35 PM
Здравейте, много ви благодаря, че сте толкова мили и винаги готови да помогнете, снощи докато бях на работа изчетох всички странички от темата и ми се струва, че вече ви познавам, дори ви сънувах сутринта като си легнах, много ще ми е хубаво да ви видя всички и е страхотна идея за кокерски срещи, наскоро бях влязла в един сайт на развъдник в чужбина, където собствениците на развъдника организират срещи с новите собственици на малките кутрета, събират се по рождените им дни и си ходят на гости, много ме впечатли и ми стана драго да гледам снимките им с толкова много красиви дългоушковци на едно място. Аз съм от Варна и посещавам клиниката на д-р Манолов до Колхозния пазар, що се отнася до гранулките s) - осъзнавам грешката, че не съм обърнала внимание на марката, видях че двете най-препоръчвани от вас са нутра нугетс и Royal Canin и ще проверя още утре аз с какво храня съкровището си и ще му осигуря най-доброто.
Миленка, кученцата от кучилото бяха намерили нови стопани още с раждането си, съжалявам, че не мога да ти помогна, стискам палци твоите съседи да си намерят една прекрасна малка черна перличка, аз съм много влюбена в моята w) (love)
Изпращам ви мокроноса целувка от Чери и мен
ПП: стихчетата, които прочетох тук са направо страхотни, браво на авторите